Буберт

Рецепт класичного молочного буберта
Інгредієнти:
Приготування
Яйця ретельно миємо, відокремлюємо жовтки від білків. Желточки розтираємо з цукровим піском і ванільним цукром до отримання світлої піни. Білки збиваємо гарненько до твердих піків. В коли молоко закипить, поступово додаємо манку і варимо до розбухання хвилинки 3. Потім вводимо у гарячу кашку жовтки, енергійно при цьому розмішуючи. У самому кінці додаємо білки, закриваємо кришкою і залишаємо постояти. Подаємо готовий буберт з киселем.
Молочний буберт з ягідним соком
Інгредієнти:
Приготування
Отже, жовтки відділяємо від білків і розтираємо перші з цукровим піском і цедрою лимона. Потім масу добре вспушиваем міксером до кремоподібного стану. Яєчні білки збиваємо окремо в густу пишну піну. Молоко наливаємо у ковшичек, ставимо на слабенький вогонь і доводимо до кипіння. Після цього додаємо дрібку солі і додаємо тонкою цівкою манну крупу, весь час мішаючи.
Продовжуємо нагрівати ще 1-2 хвилинки, не забуваючи заважати. Потім знімаємо з вогню, накриваємо кришкою, закутуємо ковдрою і залишаємо крупу набухати так, щоб вона увібрала в себе все молоко. Тепер ретельно все перемішуємо і поступово додаємо спочатку збиті жовтки, а потім вводимо в нього збиті яєчні білки і розмішуємо всю масу. Подаємо готовий буберт до столу, поливши блюдо ягідним соком і, прикрасивши часточками апельсина.
Буберт з яблучним соусом
Інгредієнти:
Приготування
Молоко доводимо до кипіння і акуратно висипаємо манку. Варимо кашку 2-3 хвилини, а потім накриваємо кришкою і залишаємо настоюватися на 15 хвилин. Цим часом беремо яблуко, моєму, дрібно нарізаємо, викладаємо в сковороду, додаємо масло і тушкуємо до розм'якшення. Тепер, використовуючи блендер, робимо яблучне пюре і кладемо за смаком цукор. Жовтки розтираємо з ванільним цукром і викладаємо кашу. Потім обережно вводимо яєчні білки і ретельно перемішуємо. Подаємо буберт обов'язково холодним, полив зверху яблучним соусом.
Буберт з журавлинним варенням
Інгредієнти:

Отже, беремо молоко і ділимо його навпіл. Одну половину виливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. В іншу частину молока, додаємо борошно і гарненько перемішуємо. Потім з'єднуємо всі разом, варимо 5 хвилин на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб мука не пригоріла.
Яєчний жовток збиваємо з половиною цукру і ваніллю, а потім обережно вводимо масу у зняту з вогню молочну суміш. Даємо масі трохи охолонути, а поки вона остигає, збиваємо з цукром білки і акуратно викладаємо їх в буберт. Повітряний крем розкладається по креманках або формочках і подаємо до столу в теплому вигляді з журавлинним варенням .
Рекомендуємо добрі рецепти

Пудинг - рецепт
Пудинг - це чудове кремоподібна блюдо, яке можна зробити самостійно, щоб потішити малечу чудовим десертом. Адже приготувати його просто,

Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать

Манна запіканка
Якщо ваше чадо не хоче їсти манну кашу, то запропонуйте йому спробувати манну запіканку. Ці страви досить сильно відрізняються, а значить вашому чаду

Молочний пудинг
Пудинг - це ніжне і легке ласощі, яке відмінно підходить для сніданку. Основою його приготування є молоко. Ось про рецепти молочного пудингу ми

Лимонний торт
Любите лимони? Тоді у нас є для вас оригінальне рішення - лимонний торт для святкового торжества. Таке ласощі, без сумніву нікого не залишить

Лимонна меренга
Лимонна меренга - смачне французькі ласощі, повз якого складно пройти повз. Саме тому багато господинь вчаться готувати цей десерт будинку. Хочете і