Пудинг - рецепт

Як приготувати шоколадний пудинг – рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в каструльку або кухлик триста мілілітрів молока, додаємо вершкове масло і визначаємо на помірний вогонь.
Жовтки розтираємо з цукровим піском, додаємо молоко, що залишилося і крохмаль, перемішуємо до однорідності і розбиваємо за допомогою міксера.
Малими порціями при інтенсивному помішуванні вливаємо приготовану суміш у підігріте молоко з маслом. Витримуємо масу на вогні до загусання, помішуючи, і після закипання проварюємо її ще дві хвилини.
Готовий пудинг розливаємо по чашках або креманках, охолоджуємо до теплого або холодного стану (за смаком) і подаємо до столу.
Пудинг з гарбуза
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз очищаємо від шкірки, шаткуємо невеликими шматочками, заливаємо водою в кількості ста мілілітрів і визначаємо на вогонь. Підігріваємо масу до кипіння і протушиваем на малому вогні до м'якості. Потім пробиваємо гарбуз блендером до отримання пюре.
Розм'якшене вершкове масло збиваємо за допомогою міксера з цукровим піском, потім по черзі додаємо яйця і продовжуємо збивати. Потім вливаємо молоко, додаємо дрібку солі, викладаємо гарбузове пюре, додаємо за бажанням корицю і перемішуємо. Просіваємо в отриману суміш борошно з розпушувачем і розмішуємо до повного розчинення борошняних грудочок.
Виливаємо отриману масу в промаслений форму і визначаємо її в заздалегідь прогріту до 180 градусів форму на одну годину або до готовності, яку перевіряємо по сухій зубочистці.
По готовності пудингу даємо трохи охолонути. Разом з пудингом можна подати сметану, змішану з цукровим піском.
Приготування дитячого пудингу з молока
Інгредієнти:
Приготування
Сто мілілітрів молока змішуємо з крохмалем, ванільним цукром і яєчним жовтком. Решту молока наливаємо в каструльку або кухлик і визначаємо на вогонь. Додаємо цукровий пісок і перемішуємо до його повного розчинення. У підігріте молоко потроху вливаємо молочну суміш з крохмалем і жовтком і інтенсивно заважаємо до загустіння, але не даємо повністю закипіти.
Розливаємо пудинг по креманкам, при бажанні прикрашаємо зверху свіжими ягодами і горіхами, даємо охолонути спочатку при кімнатній температурі, а потім ставимо ненадовго в холодильник.
Дитячий пудинг з молока і манки з вишнею в духовці
Інгредієнти:
Приготування
З молока і манної крупи варимо традиційну манну кашу. Не забуваємо додати цукровий пісок і вершкове

Тим часом поділяємо яйця на білки і жовтки. Білки збиваємо за допомогою міксера до щільної і густої піни. Два жовтки додаємо в остигнула кашу і перемішуємо. Туди ж вводимо і білкову масу, акуратно перемішуючи легкими рухами. Викладаємо половину манної каші в промаслений форму. Зверху розкладаємо вишні і покриваємо залишилася кашею. Промазуємо поверхню пудингу яєчним жовтком і ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на сорок хвилин.
По готовності даємо пудингу повністю охолонути і подаємо до столу, приправивши киселем або варенням.
Рекомендуємо добрі рецепти

Ванільний пудинг
Пудинг - це смачний англійський десерт, який обожнюють всі діти. Готують його з найпростіших інгредієнтів молока, цукру, яєць, борошна. І зараз ми

Манний пудинг
Манний пудинг - це солодкий десерт, який можна готувати з різними ягодами, фруктами, згущеним молоком, шоколадом - все залежить від ваших уподобань.

Молочний пудинг
Пудинг - це ніжне і легке ласощі, яке відмінно підходить для сніданку. Основою його приготування є молоко. Ось про рецепти молочного пудингу ми

Банановий пудинг
Любите пудинги? Тоді ця стаття написана саме для вас. У ній ми розповімо про приготування ніжного бананового десерту, яке припаде до смаку усій

Фруктовий пудинг
Пудинг - це популярний англійське блюдо, яке зазвичай подають на сніданок. Він буває овочевий, м'ясний, молочний, і звичайно ж, фруктовий. Ось про

Пудинг з гарбуза
Пудинг з гарбуза - це корисне і смачне ласощі, яке сподобається навіть дітям. А зробити його зовсім не складно, і в цій справі вам допоможуть наші