Суп-пюре - рецепти приготування
Особливо корисні для нашого організму різноманітні супи-пюре. Вони чудово засвоюються організмом і сприяють поліпшенню його життєво важливих функцій і тому неодмінно повинні бути присутніми в нашому організмі.
Найпопулярніші і найбільш корисні рецепти приготування супу-пюре нижче в нашій статті.
Інгредієнти:
печериці – 350 г;
бульби картоплі – 250 г;
цибуля ріпчаста – 80 г;
морква – 80 г;
вершки – 110 г;
рафінована рослинна олія – 60 мл;
вода або овочевий бульйон ;
спеції – за смаком;
мелений мускатний горіх (за бажанням) – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком;
сіль – за смаком;
зелень свіжа на вибір для подачі;
грінки або сухарики для подачі.
Приготування
Очищений і подрібнений довільно цибулю і моркву підрум'янюємо на рафінованій маслечко в глибокому сотейнику з товстим дном, помішуючи. Через п'ять хвилин додаємо очищений і дрібно нарізаний картопля і також обсмажуємо. Через сім хвилин додаємо промиті і нарізані грибочки і обсмажуємо трохи все разом. Потім вливаємо підігріту до кипіння воду або бульйон. Її кількість залежить від бажаної густоти супу-пюре. Додаємо в суп сіль, мелений чорний перець за бажанням мускатний горіх і будь-які інші спеції. Через двадцять п'ять хвилин кипіння на помірному вогні під кришкою, знімаємо ємність з вогню, перетворюємо її вміст в пюре за допомогою заглибного блендера, а потім додаємо вершки, даємо супу знову закипіти, а потім розливаємо по тарілках і подаємо зі свіжою зеленню і грінками.
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 350 г;
бульби картоплі – 350 г;
цибуля ріпчаста – 85 м;
морква – 85 м;
борошно пшеничне – 50 г;
фільтрована вода;
масло вершкове або рослинне;
мелений чорний перець – 60 г;
сіль – за смаком;
свіжа зелень.
Приготування
Грудку позбавляємо від шкірки, покласти в підходящу каструлю, заливаємо водою, щоб вона повністю покрила м'ясо, прогріваємо до кипіння і проварюємо протягом п'ятнадцяти хвилин. Потім додаємо очищену і нарізану довільно картоплю, пасеровані на вершковому або рослинному маслі з борошном цибулю і моркву і варимо ще протягом двадцяти хвилин. Приправляємо страву сіллю, меленим чорним перцем, при бажанні кидаємо бажані спеції. Вимикаємо плиту, даємо вмісту каструлі трохи настоятися і охолонути, а потім пюрируем його заглибним блендером і подаємо зі свіжою зеленню.
Інгредієнти:
сочевиця червона – 220 г;
вода фільтрована – 1 л;
цибуля ріпчаста – 85 м;
морква – 85 м;
вершкове масло – 90 г;
сік лимона – 40 мл;
мелений червоний перець – 5-10 м;
м'ята сушена – 10-15 г;
сіль – за смаком;
сік лимона для подачі;
сухарики або грінки для подачі;
свіжа зелень для подачі.
Приготування
Закладаємо В каструлю пасеровані на вершковому маслі ріпчасту цибулю і моркву, додаємо добряче промиту сочевицю, заливаємо водою і варимо до м'якості крупи та овочів. Потім додаємо сіль, перець і м'яту і даємо прокипіти ще хвилинку. Перетворюємо вміст каструлі в пюре за допомогою блендера і подаємо з лимонним соком, зеленню і сухариками.
Найпопулярніші і найбільш корисні рецепти приготування супу-пюре нижче в нашій статті.
Суп-пюре з печериць з вершками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Очищений і подрібнений довільно цибулю і моркву підрум'янюємо на рафінованій маслечко в глибокому сотейнику з товстим дном, помішуючи. Через п'ять хвилин додаємо очищений і дрібно нарізаний картопля і також обсмажуємо. Через сім хвилин додаємо промиті і нарізані грибочки і обсмажуємо трохи все разом. Потім вливаємо підігріту до кипіння воду або бульйон. Її кількість залежить від бажаної густоти супу-пюре. Додаємо в суп сіль, мелений чорний перець за бажанням мускатний горіх і будь-які інші спеції. Через двадцять п'ять хвилин кипіння на помірному вогні під кришкою, знімаємо ємність з вогню, перетворюємо її вміст в пюре за допомогою заглибного блендера, а потім додаємо вершки, даємо супу знову закипіти, а потім розливаємо по тарілках і подаємо зі свіжою зеленню і грінками.
Курячий суп пюре - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Грудку позбавляємо від шкірки, покласти в підходящу каструлю, заливаємо водою, щоб вона повністю покрила м'ясо, прогріваємо до кипіння і проварюємо протягом п'ятнадцяти хвилин. Потім додаємо очищену і нарізану довільно картоплю, пасеровані на вершковому або рослинному маслі з борошном цибулю і моркву і варимо ще протягом двадцяти хвилин. Приправляємо страву сіллю, меленим чорним перцем, при бажанні кидаємо бажані спеції. Вимикаємо плиту, даємо вмісту каструлі трохи настоятися і охолонути, а потім пюрируем його заглибним блендером і подаємо зі свіжою зеленню.
Суп-пюре з сочевиці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Закладаємо В каструлю пасеровані на вершковому маслі ріпчасту цибулю і моркву, додаємо добряче промиту сочевицю, заливаємо водою і варимо до м'якості крупи та овочів. Потім додаємо сіль, перець і м'яту і даємо прокипіти ще хвилинку. Перетворюємо вміст каструлі в пюре за допомогою блендера і подаємо з лимонним соком, зеленню і сухариками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирний суп з грибами
Неймовірно ароматний грибний суп можна трохи урізноманітнити і зробити його більш ситним, доповнивши склад сирної основою. Пропонуємо два відмінних
Суп з грибами і плавленим сиром
Будь перше блюдо, приготоване на основі грибів виходить чудово ароматним. Пропонуємо скористатися рецептами, представленими далі і зварити
Суп-пюре з картоплі з грінками
Суп-пюре - це прекрасне перше блюдо, яке можна приготувати абсолютно різними способами з абсолютно будь-яким складом. Але якщо додати в тарілочку
Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?
Суп завжди виходить смачним і неймовірно ароматним, якщо приготувати його з свіжих грибів, причому це можуть бути печериці, куплені в магазині або
Грибний суп з сиром
Приготувати грибний суп - справа нескладна. Напевно кожен зможе впоратися з цим завданням. Але ж це неабияке страву можна урізноманітнити і зробити
Суп-пюре з моркви
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати суп-пюре з моркви з додаванням манго, вершків, картоплі, рису і прянощів. Читаємо наші нові рецепти і