Розсольник з рисом і солоними огірками - рецепт

Як приготувати суп з огірками і рисом?
Інгредієнти:
Приготування
Вимийте стегенця, очистіть одну цибулину і застроміть прямо в неї бутони гвоздики, почистіть і поріжте великими гуртками одну морквину і складайте все це в каструлю. Туди ж покладіть часник, 2/3 петрушки, залишилися спеції, крім меленого перцю і щіпку солі. Заливайте водою і ставте на піч, хай бульйон вариться 1-1 1/2 години. Потім наріжте невеликими кубиками огірки і обсмажте їх на олії 12-15 хвилин. Поки огірки смажаться потрібно нарізати цибулю і подрібнити на тертці моркву. Їх так само необхідно обсмажити на олії. Картоплю наріжте середніми кубиками так, щоб вона зварилася хвилин за 15-20. Коли приготувався бульйон, вийміть з нього все, що зварилося в каструлі, далі нам знадобиться тільки м'ясо. Його зніміть з кісток, розберіть і повернути в каструлю. Тепер можна кидати картоплю і рис, варіть до готовності картоплі, рис сирим не буде - він обов'язково звариться. За 5 хвилин до фіналу приготування покладіть зажарку і огірки. Не забудьте посолити, поперчити і нарізати петрушку, що залишилася для прикраси.
Рецепт розсольнику з рисом і маринованими огірками точно такий же, тільки мариновані огірки застосовуються, але в такому випадку втрачається весь сенс розсольнику, який і названий за розсолу солоного або бочкового, без кислинки це буде вже інший суп.
Рецепт розсольнику з нирками, солоними огірками і рисом
Інгредієнти:
Приготування
Почати треба з нирок, їх необхідно ретельно вимити, очистити від плівки і жиру. Потім покладіть їх вимочуватися у воду (1 кг нирок на 3 літри води) на чотири години змінивши воду три рази. А бажано на ніч, причому змінивши воду перед сном, вранці й за годину до приготування.
Приступайте до бульйону: м'якоть яловичини отъедините від кістки і порізати великими шматками, потім можна буде порізати ще дрібніше і додавати любителям м'яса порційно в тарілку розсольнику. М'ясо і кістка відправляйте в каструлю, заливайте 3 літрами холодної води і поставте на максимальний вогонь. Один очистіть цибулю, застроміть в нього бутони гвоздики, одну моркву очистіть і розріжте вздовж. При закипання зменшіть вогонь до мінімуму і збирайте пінку, після чого покладіть в нього підготовлені овочі, корінь петрушки, інші спеції. Приблизно через 15-2 години бульйон буде готовий, вийміть м'ясо і процідіть його.
Після того, як нирки вымочились поставте їх отвариваться. Через 5-10 хвилин дістаньте нирки, воду злийте - вона вам вже не знадобиться. Дайте їм охолонути і наріжте невеликими скибочками, після чого покладіть

Рекомендуємо добрі рецепти

Як смачно зварити розсольник з перловкою?
Серед неймовірного розмаїття рецептів розсольнику, найбільш смачним і насиченим вважається варіант з перловою крупою в якості наповнення. Пропонуємо

Розсольник з перловкою – рецепт
З безлічі рецептів традиційного російського першого страви - розсольнику потрібно виділити самий смачний, з додаванням перловки. Приготувавши його з

Розсольник ленінградський – рецепт
Відмінною особливістю знаменитого ленінградського розсольнику є неодмінно наваристий яловичий бульйон і додавання перлової крупи в склад. Однак і тут

Рецепт розсольнику з рисом і огірками
Дуже смачне перше страву можна приготувати за перевіреними рецептами, які дісталися нам ще від бабусь. Розсольник з рисом - це чудове ситне страву

Як готувати розсольник з перловкою?
Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати

Як приготувати суп з рисом?
Розсольник - це перше блюдо, яке, звичайно ж, готують з перловкою. Але якщо ви любите експериментувати, або просто не жалуйте перловку, пропонуємо