Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Профітролі з несолодкої начинкою

Профітролі з несолодкої начинкою

14-01-2016, 14:24
1 319
Профітролі з несолодкої начинкою
Пишне і тане в роті заварне тісто може стати оболонкою не тільки для заварного крему, але і для крем-сиру і ваших улюблених салатів. Профітролі з несолодкої начинкою – ідеальний варіант для фуршету: легко брати і їсти руками, а крім того, апетитні заварні тістечка виглядають на столі надзвичайно мальовниче.

Рецепт профітролей з несолодкої начинкою


Найпопулярнішою начинкою для профітролей вважається крем-сир в компанії слабосоленої червоної риби, саме тому перелік рецептів ми вирішили почати з однієї з варіацій цього поєднання.
Інгредієнти:
Для профітролей:

  • вершкове масло - 95 г;

  • вода - 245 мл;

  • борошно - 140 г;

  • яйця - 4 шт.


  • Для начинки:

  • вершковий сир - 345 г;

  • крем-сир - 120 г;

  • зелень цибулі - 3-4 пера;

  • цедра одного лимона;

  • копчений лосось - 230 р.


  • Приготування
    Для приготування профітролей додайте вершкове масло в воду і дайте йому повністю розтопитися. Всипте борошно, перемішайте і дайте тісту заваритися близько хвилини. Після, зніміть тісто з вогню і починайте додавати яйця, по одному за раз, безперервно перемішуючи. Готове тісто отсадите на пергамент за допомогою шприца і залиште профітролі в духовці при 220 градусах 25 хвилин.
    Подрібніть зелень цибулі. Збийте вершковий сир з крем-сиром, всипте цибулю і терту цедру. Розділіть м'якоть лосося на кубики і змішайте з сирною масою.
    Остиглі профітролі надріжте і заповніть сирною масою з рибою. Профітролі з рибною начинкою готові, подавайте їх, попередньо охолодивши.

    Закусочні профітролі з сирною начинкою


    Інгредієнти:

  • профітролі - 12 шт.;

  • твердий сир - 90 г;

  • крем-сир - 160 г;

  • сушені прованські трави - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Натріть твердий сир максимально дрібно, а потім з'єднаєте його з крем-сиром і сушеними прованськими травами. Якщо суміш вийшла дуже густий, то розведіть його невеликою кількістю вершків або молока. Доповніть блюдо сушеними прованськими травами і пучкою солі.
    В рамках даного рецепту ви можете експериментувати з начинками, використовуючи різні види сирів.

    Начинка для профітролей з крабових паличок


    Інгредієнти:

  • профітролі - 12-15 шт.;

  • крем-сир - 80 г;

  • майонез - 50 г;

  • крабові палички - 110 г;

  • зелень цибулі - 3-4 стебла;

  • креветки (очищені) - 60 р.


  • Приготування
    Приготуйте кремову основу начинки, збивши крем-сир з майонезом. Доповніть готовий крем зеленню цибулі. Креветочні хвости, якщо вони не відварені попередньо відваріть і охолодіть. Змішати креветки з готовим кремом і додайте в суміш розібрані на волокна крабові палички. Наповніть готовою сумішшю порожнини профітролей.

    Начинка для профітролей з грибами


    Інгредієнти:

  • профітролі - 12-15 шт.;

  • рікотта - 65 г;

  • тертий пармезан - 35 г;

  • бекон - 3-4 смужки;

  • щіпка мускатного горіха;

  • цибуля ріпчаста - 70 г;

  • печериці - 280 р.


  • Приготування
    Підрум'яньте смужки бекону на сухій сковороді. На вытопившемся жиру спасеруйте дрібно нарізані шматочки цибулі і грибів. Коли вся волога з грибів випарується, а самі шматочки придбають золотистий відтінок, посипте все мускатним горіхом. Обсмажений бекон дрібно наріжте і змішайте з грибною начинкою. Коли інгредієнти охолонуть, додайте до них тертий сир і рікотта.

    Начинка для профітролей з куркою


    Інгредієнти:

  • профітролі - 12-15 шт.;

  • куряче філе - 370 г;
  • Профітролі з несолодкої начинкою

  • селера - 2 стебла;

  • яйця - 4 шт.;

  • червоний цибуля - 45 г;

  • грецький йогурт - 80 мл;

  • майонез - 55 мл;

  • гострий соус - за смаком;

  • сир з пліснявою - 130 г;

  • сік і цедра лимона - за смаком.


  • Приготування
    Відваріть і розберіть куряче філе на волокна. Селера наріжте максимально дрібно разом з червоним цибулею. Відваріть яйця круто і також подрібніть. Змішайте всі підготовлені інгредієнти разом. Приготуйте соус, збивши майонез з йогуртом і блакитним сиром. Додайте лимонний сік з цедрою за смаком. Заправте салат і розкладіть його по профитролям.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Начинка для пиріжків з картоплею
    Начинка для пиріжків з картоплею
    Самим сімейним стравою можна назвати пироги і пиріжки і найбільш поширене їх наповнення – це звичайно картоплю. Пропонуємо найпростіший базовий
    Профітролі з начинкою
    Профітролі з начинкою
    Профітролі - це випічка, яка дуже схожа з еклерами. Готувати їх можна і з солодкими начинками, і з несолодкими. У цій статті ми поговоримо про
    Як приготувати профітролі?
    Як приготувати профітролі?
    Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви
    Як приготувати профітролі?
    Як приготувати профітролі?
    Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви
    Торт «Крокембуш»
    Торт «Крокембуш»
    Торт «Крокембуш» - це неймовірно красиве і святковий десерт, приготувати який не надто просто. Але підсумок праці коштує витрачених сил і часу, а
    Профітролі з заварним кремом
    Профітролі з заварним кремом
    Профітролі - відоме ласощі французької кухні. Їх готують із заварного тіста. І сьогодні ми з вами поговоримо про профитролях з заварним кремом.