Профітролі з несолодкої начинкою
Пишне і тане в роті заварне тісто може стати оболонкою не тільки для заварного крему, але і для крем-сиру і ваших улюблених салатів. Профітролі з несолодкої начинкою – ідеальний варіант для фуршету: легко брати і їсти руками, а крім того, апетитні заварні тістечка виглядають на столі надзвичайно мальовниче.
Найпопулярнішою начинкою для профітролей вважається крем-сир в компанії слабосоленої червоної риби, саме тому перелік рецептів ми вирішили почати з однієї з варіацій цього поєднання.
Інгредієнти:
Для профітролей:
вершкове масло - 95 г;
вода - 245 мл;
борошно - 140 г;
яйця - 4 шт.
Для начинки:
вершковий сир - 345 г;
крем-сир - 120 г;
зелень цибулі - 3-4 пера;
цедра одного лимона;
копчений лосось - 230 р.
Приготування
Для приготування профітролей додайте вершкове масло в воду і дайте йому повністю розтопитися. Всипте борошно, перемішайте і дайте тісту заваритися близько хвилини. Після, зніміть тісто з вогню і починайте додавати яйця, по одному за раз, безперервно перемішуючи. Готове тісто отсадите на пергамент за допомогою шприца і залиште профітролі в духовці при 220 градусах 25 хвилин.
Подрібніть зелень цибулі. Збийте вершковий сир з крем-сиром, всипте цибулю і терту цедру. Розділіть м'якоть лосося на кубики і змішайте з сирною масою.
Остиглі профітролі надріжте і заповніть сирною масою з рибою. Профітролі з рибною начинкою готові, подавайте їх, попередньо охолодивши.
Інгредієнти:
профітролі - 12 шт.;
твердий сир - 90 г;
крем-сир - 160 г;
сушені прованські трави - 1 ч. ложка.
Приготування
Натріть твердий сир максимально дрібно, а потім з'єднаєте його з крем-сиром і сушеними прованськими травами. Якщо суміш вийшла дуже густий, то розведіть його невеликою кількістю вершків або молока. Доповніть блюдо сушеними прованськими травами і пучкою солі.
В рамках даного рецепту ви можете експериментувати з начинками, використовуючи різні види сирів.
Інгредієнти:
профітролі - 12-15 шт.;
крем-сир - 80 г;
майонез - 50 г;
крабові палички - 110 г;
зелень цибулі - 3-4 стебла;
креветки (очищені) - 60 р.
Приготування
Приготуйте кремову основу начинки, збивши крем-сир з майонезом. Доповніть готовий крем зеленню цибулі. Креветочні хвости, якщо вони не відварені попередньо відваріть і охолодіть. Змішати креветки з готовим кремом і додайте в суміш розібрані на волокна крабові палички. Наповніть готовою сумішшю порожнини профітролей.
Інгредієнти:
профітролі - 12-15 шт.;
рікотта - 65 г;
тертий пармезан - 35 г;
бекон - 3-4 смужки;
щіпка мускатного горіха;
цибуля ріпчаста - 70 г;
печериці - 280 р.
Приготування
Підрум'яньте смужки бекону на сухій сковороді. На вытопившемся жиру спасеруйте дрібно нарізані шматочки цибулі і грибів. Коли вся волога з грибів випарується, а самі шматочки придбають золотистий відтінок, посипте все мускатним горіхом. Обсмажений бекон дрібно наріжте і змішайте з грибною начинкою. Коли інгредієнти охолонуть, додайте до них тертий сир і рікотта.
Інгредієнти:
профітролі - 12-15 шт.;
куряче філе - 370 г;
селера - 2 стебла;
яйця - 4 шт.;
червоний цибуля - 45 г;
грецький йогурт - 80 мл;
майонез - 55 мл;
гострий соус - за смаком;
сир з пліснявою - 130 г;
сік і цедра лимона - за смаком.
Приготування
Відваріть і розберіть куряче філе на волокна. Селера наріжте максимально дрібно разом з червоним цибулею. Відваріть яйця круто і також подрібніть. Змішайте всі підготовлені інгредієнти разом. Приготуйте соус, збивши майонез з йогуртом і блакитним сиром. Додайте лимонний сік з цедрою за смаком. Заправте салат і розкладіть його по профитролям.
Рецепт профітролей з несолодкої начинкою
Найпопулярнішою начинкою для профітролей вважається крем-сир в компанії слабосоленої червоної риби, саме тому перелік рецептів ми вирішили почати з однієї з варіацій цього поєднання.
Інгредієнти:
Для профітролей:
Для начинки:
Приготування
Для приготування профітролей додайте вершкове масло в воду і дайте йому повністю розтопитися. Всипте борошно, перемішайте і дайте тісту заваритися близько хвилини. Після, зніміть тісто з вогню і починайте додавати яйця, по одному за раз, безперервно перемішуючи. Готове тісто отсадите на пергамент за допомогою шприца і залиште профітролі в духовці при 220 градусах 25 хвилин.
Подрібніть зелень цибулі. Збийте вершковий сир з крем-сиром, всипте цибулю і терту цедру. Розділіть м'якоть лосося на кубики і змішайте з сирною масою.
Остиглі профітролі надріжте і заповніть сирною масою з рибою. Профітролі з рибною начинкою готові, подавайте їх, попередньо охолодивши.
Закусочні профітролі з сирною начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Натріть твердий сир максимально дрібно, а потім з'єднаєте його з крем-сиром і сушеними прованськими травами. Якщо суміш вийшла дуже густий, то розведіть його невеликою кількістю вершків або молока. Доповніть блюдо сушеними прованськими травами і пучкою солі.
В рамках даного рецепту ви можете експериментувати з начинками, використовуючи різні види сирів.
Начинка для профітролей з крабових паличок
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте кремову основу начинки, збивши крем-сир з майонезом. Доповніть готовий крем зеленню цибулі. Креветочні хвости, якщо вони не відварені попередньо відваріть і охолодіть. Змішати креветки з готовим кремом і додайте в суміш розібрані на волокна крабові палички. Наповніть готовою сумішшю порожнини профітролей.
Начинка для профітролей з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'яньте смужки бекону на сухій сковороді. На вытопившемся жиру спасеруйте дрібно нарізані шматочки цибулі і грибів. Коли вся волога з грибів випарується, а самі шматочки придбають золотистий відтінок, посипте все мускатним горіхом. Обсмажений бекон дрібно наріжте і змішайте з грибною начинкою. Коли інгредієнти охолонуть, додайте до них тертий сир і рікотта.
Начинка для профітролей з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Відваріть і розберіть куряче філе на волокна. Селера наріжте максимально дрібно разом з червоним цибулею. Відваріть яйця круто і також подрібніть. Змішайте всі підготовлені інгредієнти разом. Приготуйте соус, збивши майонез з йогуртом і блакитним сиром. Додайте лимонний сік з цедрою за смаком. Заправте салат і розкладіть його по профитролям.
Рекомендуємо добрі рецепти
Начинка для пиріжків з картоплею
Самим сімейним стравою можна назвати пироги і пиріжки і найбільш поширене їх наповнення – це звичайно картоплю. Пропонуємо найпростіший базовий
Профітролі з начинкою
Профітролі - це випічка, яка дуже схожа з еклерами. Готувати їх можна і з солодкими начинками, і з несолодкими. У цій статті ми поговоримо про
Як приготувати профітролі?
Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви
Як приготувати профітролі?
Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви
Торт «Крокембуш»
Торт «Крокембуш» - це неймовірно красиве і святковий десерт, приготувати який не надто просто. Але підсумок праці коштує витрачених сил і часу, а
Профітролі з заварним кремом
Профітролі - відоме ласощі французької кухні. Їх готують із заварного тіста. І сьогодні ми з вами поговоримо про профитролях з заварним кремом.