» » Начинка для пиріжків з картоплею

Начинка для пиріжків з картоплею

Начинка для пиріжків з картоплею
Пиріжки – улюблене багатьма ласощі. Вони бувають печеними, а бувають і смаженими. Так і начинка для них може бути самою різною. Зараз ми вам розповімо, як зробити начинку з картоплі для пиріжків.

Начинка для пиріжків з печінки і картоплі


Інгредієнти:

  • яловича печінка – 500 г;

  • картопля – 700 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • цибуля – 2 шт.;

  • сіль.


  • Приготування
    Картоплю чистимо і відварюємо до м'якості, далі розминаємо його, попередньо злив рідина. Печінка відварюємо, цибулю дрібненько кришимо і пасеруємо до золотистого кольору. З'єднуємо картоплю з перекрученої на м'ясорубці печінкою, обсмаженою цибулею і подрібненим часником. За смаком додаємо сіль і добре розмішуємо.

    Дуже смачна начинка для пиріжків з картоплею


    Інгредієнти:

  • картопля – 500 г;

  • вершкове масло 73% жирності – 35 г;

  • сіль;

  • перець;

  • олія соняшникова без запаху – 30 мл;

  • пір'я зеленої цибулі – 40 р.


  • Приготування
    Картоплю чистимо і варимо до готовності. Із готової картоплі зливаємо майже всю воду, розминаємо її. Додаємо вершкове масло, сіль, перець, подрібнений зелений цибулька і розмішуємо.

    Смачна начинка з картоплі для пиріжків


    Інгредієнти:

  • картопля – 500 г;

  • сирок плавлений – 2 шт.;

  • масло вершкове 73% жирності – 50 г;

  • зелень кропу – 100 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Відварну картоплю перетворюємо в густе пюре, кладемо в нього плавлені сирки, терті на тертці, вершкове масло, подрібнену зелень кропу, сіль і перець за смаком і добре все це перемішуємо.

    Начинка з картоплі з грибами для пиріжків в духовці


    Інгредієнти:

  • картопля – 500 г;

  • печериці свіжі – 300 г;

  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;

  • масло рослинне – 3 ст. ложки;

  • масло вершкове 73% жирності – 20 г;

  • сіль;

  • перець.

  • Начинка для пиріжків з картоплею

    Приготування
    Печериці нарізаємо невеликими кубиками, подрібнюємо цибулька і обсмажуємо разом на рослинному і вершковому маслі до готовності. Картоплю відварюємо до готовності, зливаємо воду, розминаємо картоплю в пюре. Воно повинно вийти не занадто рідким, але і не зовсім крутим. Загалом, консистенцію регулюємо, підливаючи потрібну кількість картопляного відвару. Далі додаємо туди грибочки з цибулею, добре розмішуємо і якщо потрібно, то підсолюємо і перчимо. Далі вже формуємо вироби.
    Всі перераховані вище рецепти можна використовувати для начинки як для смажених, так і для печених пиріжків з картоплею. Всім приємного апетиту!
    Додав: admin | 14-01-2016, 14:24
    Переглядів: 552