Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Начинки для смажених пиріжків

Начинки для смажених пиріжків

20-09-2015, 12:03
1 065
Начинки для смажених пиріжків
Наповнення для смажених і печених пиріжків можна придумати найрізноманітніші. Нижче вас чекають найцікавіші і поширені варіанти рецептів начинки для смажених пиріжків.

Начинка з капусти для смажених пиріжків


Інгредієнти:

  • свіжа капуста – 600 г;

  • великий ріпчаста цибуля – 1 шт.;

  • морква – 2 шт.;

  • рослинна олія;

  • вода – 100 мл;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Капусту дрібненько шаткуємо, солимо і перетираємо руками, поки вона не пустить сік і стане м'якше. Подрібнюємо цибулю і моркву. Цибулька пасеруємо до рум'яного кольору. Додаємо моркву і ще хвилинки 2 обсмажуємо, помішуючи. Після цього до овочів додаємо капусту і, помішуючи, обсмажуємо 3 хвилини. Тепер вливаємо воду, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо капусту на малому вогні до випаровування рідини. Хвилин за 5 до повної готовності капусту солимо, перчимо, додаємо за бажанням лавровий листочок. Готову начинку з капусти остуджуємо і використовуємо приготування пиріжків.

    Начинка з яблук для смажених пиріжків


    Інгредієнти:

  • яблука – 300 г;

  • цукор – 100 р.


  • Приготування
    Яблука миємо, розрізаємо навпіл, серцевиною видаляємо і очистити шкірку. Потім нарізаємо скибочками, пересипаємо цукром і перемішуємо. Ось і все, яблучна начинка для пиріжків готова.

    Начинка для смажених пиріжків з печінки


    Інгредієнти:

  • печінка свиняча або куряча – 05 кг;

  • зелень кропу – 30 г;

  • зелень петрушки – 30 г;

  • цибуля – 250 г;

  • перець – 1 щіпка;

  • сіль – 1 щіпка;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Для начинки краще взяти або свинячу, або курячу печінку. Добре промиваємо і вирізаємо жовчні протоки. Цибулю чистимо, миємо й дрібненько кришимо. Печінка заливаємо водою і варимо 15 хвилин після закипання. Подрібнену цибулю пасеруємо до золотистого кольору. Зелень кропу і петрушки дрібненько шаткуємо. Відварену печінку остуджуємо і ріжемо соломкою або кубиками. У мисці змішуємо всі підготовлені інгредієнти і готуємо пиріжки.

    Начинка з гороху для смажених пиріжків


    Інгредієнти:

  • сушений горох – 1 склянка;

  • цибуля – 1 шт.;

  • рослинна олія;

  • сіль.


  • Приготування
    Горох заливаємо водою і варимо до м'якості. За допомогою блендера пюрируем його. Зверніть увагу – пюре має бути досить густим, щоб начинка не расплывалась. Цибулю, дрібненько нарізану, смажимо до рум'яного кольору. Змішуємо його з теплим гороховим пюре, додаємо перець і сіль. Начинку з гороху остуджуємо і готуємо пиріжки.

    Начинка з тушкованих яблук для смажених пиріжків


    Інгредієнти:

  • яблука – 750 г;

  • цукор – 75 г;

  • вершкове масло 73% жирності – 40 р.


  • Приготування
    Яблука чистимо від шкірки, видаляємо серцевину. Нарізаємо їх невеликими кубиками. На гарячій сковороді розтоплюємо вершкове масло і додаємо туди яблука. Обсмажуємо їх хвилинки 2 і всипаємо цукор. Потім тушкуємо їх ще хвилини 2 і знімаємо з вогню. Якщо вийшло так, що яблука випустили багато соку, і начинка стала занадто рідкою, то їх потрібно ще хвилинки 2 витримати на вогні.

    Начинка для смажених пиріжків з курячої печінки


    Інгредієнти:

  • печінка куряча – 700 г;

  • ріпчаста цибуля – 2 шт.;

  • вершкове масло;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Начинки для смажених пиріжків

    Нарізану півкільцями цибулю обсмажуємо на вершковому маслі до прозорості. Потім додаємо нарізану шматочками курячу печінку і смажимо, помішуючи, близько 15 хвилин. Готову курячу печінку з цибулею пропускаємо через м'ясорубку не менше 2 разів. А якщо хочеться, щоб у начинці зустрічалися неперемолотые шматочки смаженої цибулі, то його краще обсмажити окремо, а вже потім змішати з печінкою. Начинка практично готова, ось тільки поки вона ще дуже розсипчаста. Щоб надати їй в'язкість, додамо в неї білий соус. Для приготування якого 2 столові ложки борошна пасеруємо на вершковому маслі, а потім розводимо гарячою водою або бульйоном. Додаємо соус до начинки і перемішуємо, поки вона не стане в'язкою, а, значить, і не буде вивалюватися з майбутніх смажених пиріжків.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Картопляні пиріжки
    Картопляні пиріжки
    Ідеальним варіантом швидкого і дуже ситного перекушування можуть стати картопляні пиріжки. Рецепти, які представлені в статті, відрізняються своєю
    М'ясна начинка для пиріжків
    М'ясна начинка для пиріжків
    Класичний наповнювач пиріжка включає в себе не тільки обсмажений м'ясний фарш, але доповнення у вигляді овочевий засмажки, простого поєднання
    Начинка для пиріжків з цибулею і яйцем
    Начинка для пиріжків з цибулею і яйцем
    Якщо ви сумніваєтеся, які пиріжки вам сьогодні хочеться спекти, то ця стаття точно для вас. Ми пропонуємо кілька рецептів дуже оригінальною і
    Начинка з капусти для пиріжків
    Начинка з капусти для пиріжків
    Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять
    Начинка з печінки для пиріжків
    Начинка з печінки для пиріжків
    Пиріжки з начинкою з печінки знайомі багатьом з дитинства, коли у відсутність м'яса їх пекли з субпродуктами. Однак, багато люблять таку начинку і по
    Начинка з печінки
    Начинка з печінки
    Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як