Наповнення для смажених і печених пиріжків можна придумати найрізноманітніші. Нижче вас чекають найцікавіші і поширені варіанти рецептів начинки для смажених пиріжків.
Начинка з капусти для смажених пиріжків
Інгредієнти: свіжа капуста – 600 г; великий ріпчаста цибуля – 1 шт.; морква – 2 шт.; рослинна олія; вода – 100 мл; сіль; перець. Приготування Капусту дрібненько шаткуємо, солимо і перетираємо руками, поки вона не пустить сік і стане м'якше. Подрібнюємо цибулю і моркву. Цибулька пасеруємо до рум'яного кольору. Додаємо моркву і ще хвилинки 2 обсмажуємо, помішуючи. Після цього до овочів додаємо капусту і, помішуючи, обсмажуємо 3 хвилини. Тепер вливаємо воду, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо капусту на малому вогні до випаровування рідини. Хвилин за 5 до повної готовності капусту солимо, перчимо, додаємо за бажанням лавровий листочок. Готову начинку з капусти остуджуємо і використовуємо приготування пиріжків.
Начинка з яблук для смажених пиріжків
Інгредієнти: яблука – 300 г; цукор – 100 р. Приготування Яблука миємо, розрізаємо навпіл, серцевиною видаляємо і очистити шкірку. Потім нарізаємо скибочками, пересипаємо цукром і перемішуємо. Ось і все, яблучна начинка для пиріжків готова.
Начинка для смажених пиріжків з печінки
Інгредієнти: печінка свиняча або куряча – 05 кг; зелень кропу – 30 г; зелень петрушки – 30 г; цибуля – 250 г; перець – 1 щіпка; сіль – 1 щіпка; олія рослинна. Приготування Для начинки краще взяти або свинячу, або курячу печінку. Добре промиваємо і вирізаємо жовчні протоки. Цибулю чистимо, миємо й дрібненько кришимо. Печінка заливаємо водою і варимо 15 хвилин після закипання. Подрібнену цибулю пасеруємо до золотистого кольору. Зелень кропу і петрушки дрібненько шаткуємо. Відварену печінку остуджуємо і ріжемо соломкою або кубиками. У мисці змішуємо всі підготовлені інгредієнти і готуємо пиріжки.
Начинка з гороху для смажених пиріжків
Інгредієнти: сушений горох – 1 склянка; цибуля – 1 шт.; рослинна олія; сіль. Приготування Горох заливаємо водою і варимо до м'якості. За допомогою блендера пюрируем його. Зверніть увагу – пюре має бути досить густим, щоб начинка не расплывалась. Цибулю, дрібненько нарізану, смажимо до рум'яного кольору. Змішуємо його з теплим гороховим пюре, додаємо перець і сіль. Начинку з гороху остуджуємо і готуємо пиріжки.
Начинка з тушкованих яблук для смажених пиріжків
Інгредієнти: яблука – 750 г; цукор – 75 г; вершкове масло 73% жирності – 40 р. Приготування Яблука чистимо від шкірки, видаляємо серцевину. Нарізаємо їх невеликими кубиками. На гарячій сковороді розтоплюємо вершкове масло і додаємо туди яблука. Обсмажуємо їх хвилинки 2 і всипаємо цукор. Потім тушкуємо їх ще хвилини 2 і знімаємо з вогню. Якщо вийшло так, що яблука випустили багато соку, і начинка стала занадто рідкою, то їх потрібно ще хвилинки 2 витримати на вогні.
Начинка для смажених пиріжків з курячої печінки
Інгредієнти: печінка куряча – 700 г; ріпчаста цибуля – 2 шт.; вершкове масло; борошно – 2 ст. ложки; сіль; перець. Приготування Нарізану півкільцями цибулю обсмажуємо на вершковому маслі до прозорості. Потім додаємо нарізану шматочками курячу печінку і смажимо, помішуючи, близько 15 хвилин. Готову курячу печінку з цибулею пропускаємо через м'ясорубку не менше 2 разів. А якщо хочеться, щоб у начинці зустрічалися неперемолотые шматочки смаженої цибулі, то його краще обсмажити окремо, а вже потім змішати з печінкою. Начинка практично готова, ось тільки поки вона ще дуже розсипчаста. Щоб надати їй в'язкість, додамо в неї білий соус. Для приготування якого 2 столові ложки борошна пасеруємо на вершковому маслі, а потім розводимо гарячою водою або бульйоном. Додаємо соус до начинки і перемішуємо, поки вона не стане в'язкою, а, значить, і не буде вивалюватися з майбутніх смажених пиріжків.