Пиріжки – улюблене багатьма ласощі. Вони бувають печеними, а бувають і смаженими. Так і начинка для них може бути самою різною. Зараз ми вам розповімо, як зробити начинку з картоплі для пиріжків.
Начинка для пиріжків з печінки і картоплі
Інгредієнти: яловича печінка – 500 г; картопля – 700 г; часник – 2 зубчики; цибуля – 2 шт.; сіль. Приготування Картоплю чистимо і відварюємо до м'якості, далі розминаємо його, попередньо злив рідина. Печінка відварюємо, цибулю дрібненько кришимо і пасеруємо до золотистого кольору. З'єднуємо картоплю з перекрученої на м'ясорубці печінкою, обсмаженою цибулею і подрібненим часником. За смаком додаємо сіль і добре розмішуємо.
Дуже смачна начинка для пиріжків з картоплею
Інгредієнти: картопля – 500 г; вершкове масло 73% жирності – 35 г; сіль; перець; олія соняшникова без запаху – 30 мл; пір'я зеленої цибулі – 40 р. Приготування Картоплю чистимо і варимо до готовності. Із готової картоплі зливаємо майже всю воду, розминаємо її. Додаємо вершкове масло, сіль, перець, подрібнений зелений цибулька і розмішуємо.
Смачна начинка з картоплі для пиріжків
Інгредієнти: картопля – 500 г; сирок плавлений – 2 шт.; масло вершкове 73% жирності – 50 г; зелень кропу – 100 г; сіль; перець. Приготування Відварну картоплю перетворюємо в густе пюре, кладемо в нього плавлені сирки, терті на тертці, вершкове масло, подрібнену зелень кропу, сіль і перець за смаком і добре все це перемішуємо.
Начинка з картоплі з грибами для пиріжків в духовці
Інгредієнти: картопля – 500 г; печериці свіжі – 300 г; цибуля ріпчаста – 2 шт.; масло рослинне – 3 ст. ложки; масло вершкове 73% жирності – 20 г; сіль; перець. Приготування Печериці нарізаємо невеликими кубиками, подрібнюємо цибулька і обсмажуємо разом на рослинному і вершковому маслі до готовності. Картоплю відварюємо до готовності, зливаємо воду, розминаємо картоплю в пюре. Воно повинно вийти не занадто рідким, але і не зовсім крутим. Загалом, консистенцію регулюємо, підливаючи потрібну кількість картопляного відвару. Далі додаємо туди грибочки з цибулею, добре розмішуємо і якщо потрібно, то підсолюємо і перчимо. Далі вже формуємо вироби.
Всі перераховані вище рецепти можна використовувати для начинки як для смажених, так і для печених пиріжків з картоплею. Всім приємного апетиту!