Як приготувати форшмак з оселедця?
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати форшмак з оселедця. Традиційно його готували з м'яса, сиру і грибів і подавалося страву гарячим. Але в нашій країні блюдо видозмінився і перетворився в холодну закуску з солоного оселедця.
Інгредієнти:
солона оселедець – 1 шт.;
яйце – 4 шт.;
молоко;
цибулина – 1 шт.;
зелені яблука – 2 шт.;
свіжа зелень – для прикраси;
масло «Селянське» – 115 р.
Приготування
Оселедець обробляємо, розбираємо, викладаємо в миску і заливаємо на 30 хвилин холодним молоком, щоб позбавитися від зайвої солі. Не гаючи часу, відварюємо круто яйця і очищаємо їх. Потім пропускаємо всі інгредієнти через м'ясорубку: яблуко, філе оселедця, яйця і розм'якшене вершкове масло. Отриману масу перемішуємо і збиваємо міксером до повітряної консистенції. Готовий класичний форшмак з оселедця прибираємо на деякий час в холодильник, а потім викладаємо на порційні тарілочки і посипаємо рубаною зеленню.
Інгредієнти:
оселедець з бочки – 2 шт.;
вода;
цибулина – 3 шт.;
картопля – 3 шт.;
яйце – 3 шт.;
свіжі яблука – 2 шт.;
масло вершкове – 145 г;
спеції;
оцет.
Приготування
Оселедець обробляємо, видаляємо всі кістки і вимочуємо близько години у воді. Тепер перекручуємо філе через м'ясорубку і відставляємо в сторону. Цибулини чистимо, шаткуємо кубиками і пасеруємо кілька хвилин на вершковому маслі до золотистого кольору. Яйця і картоплю відварюємо, чистимо і натираємо разом з яблуками на крупній тертці. Отриману масу змішати з рибним фаршем, додаємо обсмажені цибулька і ретельно перемішуємо, заправити спеціями і окропивши оцтом. Подаємо форшмак в холодному вигляді з скибками чорного хліба, виклавши на тарілку і прикрасивши вареними яйцями і свіжою зеленню.
Інгредієнти:
оселедець – 1 шт.;
яблуко кисле – 1 шт.;
корінь імбиру – 2 г;
цибуля шалот – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
масло вершкове – 65 г;
лимонний сік – 25 г;
спеції;
цибуля маринований.
Приготування
Для приготування форшмаку оселедець обробляємо на філе і акуратно знімаємо шкіру. Яблука очищаємо, вирізаємо серцевину і шаткуємо кубиками фрукти. Після цього збризкуємо їх лимонним соком і викладаємо разом з шматочками філе і цибулею в чашу блендера. За смаком додаємо трохи кореня імбиру і подрібнюємо все. Після цього кладемо розм'якшене вершкове масло, варений яєчний білок і знову збиваємо масу блендером. В результаті у вас вийде повітряний і ніжний форшмак. Приправляємо блюдо спеціями, перекладаємо в контейнер і ставимо на ніч у холодильник.
Інгредієнти:
оселедець – 1 шт.;
морква варена – 1 шт.;
яйце зварене круто – 2 шт.;
цибуля зелена – 45 г;
масло вершкове – 115 р.
Приготування
Оселедець обробляємо, обробляємо на філе і викладаємо в чашу блендера. Додаємо до риби варену моркву, яйця і збиваємо до однорідного стану. Потім кладемо розм'якшене вершкове масло, ретельно перемішуємо і посипаємо готову закуску подрібненою зеленою цибулею.
Інгредієнти:
оселедець – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
яблуко – 1 шт.;
сирок плавлений – 1 шт.;
масло вершкове – 25 г;
яйце – 1 шт.;
батон.
Приготування
Яйце відварюємо і очищаємо разом з цибулею і яблуком. Оселедець обробляємо, виймаємо всі кістки і викладаємо рибу в чашу блендера. Додаємо яйце, яблуко, цибуля, плавлений сирок і збиваємо все до однорідного стану. Після цього кладемо розм'якшене вершкове масло, перемішуємо і знімаємо закуску в холодильник. Батон нарізаємо навскоси скибочками, намазуємо форшмак і подаємо до столу.
Рецепт форшмаку з оселедця
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець обробляємо, розбираємо, викладаємо в миску і заливаємо на 30 хвилин холодним молоком, щоб позбавитися від зайвої солі. Не гаючи часу, відварюємо круто яйця і очищаємо їх. Потім пропускаємо всі інгредієнти через м'ясорубку: яблуко, філе оселедця, яйця і розм'якшене вершкове масло. Отриману масу перемішуємо і збиваємо міксером до повітряної консистенції. Готовий класичний форшмак з оселедця прибираємо на деякий час в холодильник, а потім викладаємо на порційні тарілочки і посипаємо рубаною зеленню.
Рецепт форшмаку з оселедця по-єврейськи
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець обробляємо, видаляємо всі кістки і вимочуємо близько години у воді. Тепер перекручуємо філе через м'ясорубку і відставляємо в сторону. Цибулини чистимо, шаткуємо кубиками і пасеруємо кілька хвилин на вершковому маслі до золотистого кольору. Яйця і картоплю відварюємо, чистимо і натираємо разом з яблуками на крупній тертці. Отриману масу змішати з рибним фаршем, додаємо обсмажені цибулька і ретельно перемішуємо, заправити спеціями і окропивши оцтом. Подаємо форшмак в холодному вигляді з скибками чорного хліба, виклавши на тарілку і прикрасивши вареними яйцями і свіжою зеленню.
Форшмак з оселедця по-одеськи
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування форшмаку оселедець обробляємо на філе і акуратно знімаємо шкіру. Яблука очищаємо, вирізаємо серцевину і шаткуємо кубиками фрукти. Після цього збризкуємо їх лимонним соком і викладаємо разом з шматочками філе і цибулею в чашу блендера. За смаком додаємо трохи кореня імбиру і подрібнюємо все. Після цього кладемо розм'якшене вершкове масло, варений яєчний білок і знову збиваємо масу блендером. В результаті у вас вийде повітряний і ніжний форшмак. Приправляємо блюдо спеціями, перекладаємо в контейнер і ставимо на ніч у холодильник.
Класичний рецепт форшмаку з оселедця з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець обробляємо, обробляємо на філе і викладаємо в чашу блендера. Додаємо до риби варену моркву, яйця і збиваємо до однорідного стану. Потім кладемо розм'якшене вершкове масло, ретельно перемішуємо і посипаємо готову закуску подрібненою зеленою цибулею.
Форшмак з оселедця з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Яйце відварюємо і очищаємо разом з цибулею і яблуком. Оселедець обробляємо, виймаємо всі кістки і викладаємо рибу в чашу блендера. Додаємо яйце, яблуко, цибуля, плавлений сирок і збиваємо все до однорідного стану. Після цього кладемо розм'якшене вершкове масло, перемішуємо і знімаємо закуску в холодильник. Батон нарізаємо навскоси скибочками, намазуємо форшмак і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оселедець під шубою з яблуком
У багатьох будинках до будь-якого свята готують «Оселедець під шубою», можливо це стало навіть традицією в наших краях. Але, як і будь-яке блюдо, яке
Форшмак по-єврейськи – рецепт приготування
Форшмак - традиційна єврейська закуска з оселедця, яка прижилася на наших столах, завдяки легкості приготування і чудового смаку. Ми пропонуємо вам
Форшмак - класичний рецепт
Форшмак - улюблена багатьма закуска, головна складова якої слабосолона оселедець. Є багато варіантів приготування форшмаку, але ми з вами зупинимося
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
Форшмак з оселедця
Форшмак - традиційне єврейське блюдо, його можна використовувати в якості закуски, мастити на хліб або як основне блюдо. Основні інгредієнти форшмаку
Як приготувати форшмак?
Любите ніжні і апетитні закуски? Хочете спробувати щось нове та незвичне? Форшмак - ось що дійсно вас порадує і здивує. Це блюдо готується просто, а