Форшмак по-єврейськи – рецепт приготування

Форшмак по-єврейськи – рецепт
Почнемо з самого просто і "чистого" рецепту, в рамках якого нам знадобляться лише три базових інгредієнта.
Інгредієнти:
Приготування
Єдина підготовка, яку вам необхідно буде виконати перед тим, як приступити безпосередньо до з'єднання всіх інгредієнтів – варіння яєць. Курячі яйця необхідно буде круто відварити, вистудити і пропустити через м'ясорубку разом з рибою і цибулею. Якщо є можливість, можете збити всі інгредієнти за допомогою блендера, щоб отримати більш однорідну масу. Так чи інакше, класичний форшмак по-єврейськи готовий до сервіровці!
Рецепт оселедцевого форшмаку по-єврейськи з яблуком
Яблуко, як і білий хліб, форшмак стали додавати значно пізніше. Терте яблуко відмінно відтіняє смак оселедця, як було з'ясовано ще в рецепті усіма улюбленої «Шуби» , а хлібний м'якуш зазвичай додають об'єму.
Інгредієнти:
Приготування
Філе оселедця очищаємо від кісток і пропускаємо через м'ясорубку. Для форшмаку з більш вираженою текстурою рибу можна дрібно нарізати вручну. Варимо круто чотири курячі яйця і також подрібнюємо їх. На дрібній тертці натираємо зелене яблуко, віджимаємо надлишки соку і збризкуємо його оцтом, щоб не потемніло.
Хлібні скибочки замочуємо в теплому молоці, м'якуш відокремлюємо, віджимаємо і змішуємо з заздалегідь підготовленими інгредієнтами. Додаємо пропущений через м'ясорубку цибулю і трохи цукру.
Як приготувати ніжний форшмак по-єврейськи з оселедця?
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку варимо яйця круто, а після очищення і охолодження збиваємо з допомогою блендера. Аналогічним чином робимо і з цибулею – його слід перетворити в однорідне пюре, а потім віджати надлишок вологи. Далі пюрируем і філе оселедця. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти разом, додаємо зелень і ікру. Далі збиваємо охолоджені вершки до стійких піків і акуратно з'єднуємо повітряну молочну масу з форшмаком.
Подавати готову закуску найкраще з традиційним доповненням – мацою, але можна використовувати і хлібці, а також грінки з білого або темного хліба. На додачу до оселедця покладіть на стіл м'яке масло, щоб кожен гість міг самостійно додати його в свій бутерброд.
Форшмак з копченої оселедця по-єврейськи
Це вже повне відходження від класики, але хто сказав, що уникати правил погано? В кулінарії це може бути навіть перевагою.
Інгредієнти:

Приготування
Білий цибулю нарізаємо максимально дрібно і змішуємо його з рубаною зеленню. Очищену від кісток рибу розминаємо виделкою і додаємо до цибулі разом з яєчними жовтками розтертими. Змішуємо основу для форшмаку з невеликою кількістю крем-сиру, рослинним маслом і лимонним соком. Посипаємо зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Оселедцеве масло рецепт приготування
Оселедцеве масло згодиться на вашій кухні в будь-якому випадку - в якості перекусу з грінками для домочадців між основними прийомами їжі або ж як

Форшмак - класичний рецепт
Форшмак - улюблена багатьма закуска, головна складова якої слабосолона оселедець. Є багато варіантів приготування форшмаку, але ми з вами зупинимося

Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але

Форшмак з оселедця
Форшмак - традиційне єврейське блюдо, його можна використовувати в якості закуски, мастити на хліб або як основне блюдо. Основні інгредієнти форшмаку

Як приготувати форшмак?
Любите ніжні і апетитні закуски? Хочете спробувати щось нове та незвичне? Форшмак - ось що дійсно вас порадує і здивує. Це блюдо готується просто, а