Як смачно варити перловку на гарнір?
Перловка – чудовий і дуже корисний продукт, але долговаримый. Крупа сама по собі дуже поживна і містить багато клітковини і вітамінів. Але перш ніж вирішити приготувати цю страву, потрібно дізнатися, як смачно і правильно зварити перловку на гарнір.
Інгредієнти:
перловка – 2 ст.;
вода фільтрована – 2 л;
масло вершкове – 150 г;
спеції – за смаком.
Приготування
Для приготування перловки на гарнір крупу гарненько перебираємо, промиваємо кілька разів і замочуємо у холодній воді. Через кілька годин рідину обережно зливаємо, заливаємо перловку чистою водою, солимо за смаком і ставимо на плиту. Після закипання прикриваємо каструлю кришкою і варимо кашу кілька годин. У самому кінці додаємо в неї вершкове масло, перемішуємо, закриваємо каструльку і закутуємо чим-небудь теплим. Приблизно через годину, смачний і корисний гарнір готовий і його можна подавати з м'ясом або тушкованими овочами.
Інгредієнти:
вода фільтрована – 35 ст.;
перлова крупа – 15 ст.;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
спеції;
масло рослинне – 40 мл
Приготування
Крупу кілька раз промиваємо і замочуємо гарячою водою на 30 хвилин. У посуд мультиварки наливаємо невелику кількість масла і викладаємо очищену і подрібнену цибулину. Підрум'янюємо на режимі «Смаження» кілька хвилин, а потім додаємо моркву, натерту на крупній тертці. Після цього всипаємо набряклу перлову крупу, перемішуємо, вливаємо воду і приправляємо спеціями за смаком. Виставляємо прилад в режим «Плов» і готуємо 45 хвилин. Після звукового сигналу наполягаємо кашу ще 20 хвилин, а потім перемішуємо і подаємо смачну перловку на гарнір до м'ясних страв.
Інгредієнти:
крупа перлова – 800 г;
спеції;
масло вершкове – 100 г;
курячий бульйон – 2 л.
Приготування
Для приготування перловки, крупу ретельно промиваємо і висипаємо в глибоку каструлю. Заливаємо теплою курячим бульйоном і ставимо посуд на плиту, на сильний вогонь. Після закипання, зменшуємо полум'я, приправляємо вміст спеціями і прикриваємо кришкою. Варимо перлову кашу близько 2 годин до м'якого стану. Далі, акуратно знімаємо каструлю з плити, кладемо шматок вершкового масла і добре перемішуємо. Закрити посуд кришкою, закутуємо в теплу ковдру і наполягаємо 30 хвилин. Тепер розкладаємо готову перловку по тарілках і подаємо до м'ясних страв в якості ситного гарніру.
Інгредієнти:
перловка – 1 ст.;
бульйон м'ясний – 3 ст.;
морква – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
лавровий листочок;
олія рослинна.
Приготування
Перловку ретельно перебираємо, промиваємо і замочуємо в чистій холодній воді на цілу ніч. Цибулину і моркву очищаємо, обполіскуємо і натираємо на крупній тертці. У сковороду наливаємо трохи рослинного масла, кидаємо підготовлені овочі і обсмажуємо до м'якого стану, постійно помішуючи. Знімаємо сковороду з плити і охолодити вміст. Тим часом зливаємо з перловки воду, висипаємо крупу до обжарке і ретельно перемішуємо. Розкладаємо отриману суміш в глиняні горщики і заливаємо повністю гарячим м'ясним бульйоном. Зверху кладемо сухий лавровий листочок, накриваємо кришкою і відправляємо форми в холодну духовку. Запікаємо страву 30 хвилин при температурі 200 градусів, а потім зменшуємо температуру до 150 градусів і тушкуємо близько години. По закінченні часу наполягаємо горщики у вимкненій духовці близько півгодини, а потім подаємо перловку як гарнір до м'яса!
Як смачно приготувати перловку на гарнір?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування перловки на гарнір крупу гарненько перебираємо, промиваємо кілька разів і замочуємо у холодній воді. Через кілька годин рідину обережно зливаємо, заливаємо перловку чистою водою, солимо за смаком і ставимо на плиту. Після закипання прикриваємо каструлю кришкою і варимо кашу кілька годин. У самому кінці додаємо в неї вершкове масло, перемішуємо, закриваємо каструльку і закутуємо чим-небудь теплим. Приблизно через годину, смачний і корисний гарнір готовий і його можна подавати з м'ясом або тушкованими овочами.
Перловка на гарнір в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Крупу кілька раз промиваємо і замочуємо гарячою водою на 30 хвилин. У посуд мультиварки наливаємо невелику кількість масла і викладаємо очищену і подрібнену цибулину. Підрум'янюємо на режимі «Смаження» кілька хвилин, а потім додаємо моркву, натерту на крупній тертці. Після цього всипаємо набряклу перлову крупу, перемішуємо, вливаємо воду і приправляємо спеціями за смаком. Виставляємо прилад в режим «Плов» і готуємо 45 хвилин. Після звукового сигналу наполягаємо кашу ще 20 хвилин, а потім перемішуємо і подаємо смачну перловку на гарнір до м'ясних страв.
Як смачно варити перловку на гарнір без замочування?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування перловки, крупу ретельно промиваємо і висипаємо в глибоку каструлю. Заливаємо теплою курячим бульйоном і ставимо посуд на плиту, на сильний вогонь. Після закипання, зменшуємо полум'я, приправляємо вміст спеціями і прикриваємо кришкою. Варимо перлову кашу близько 2 годин до м'якого стану. Далі, акуратно знімаємо каструлю з плити, кладемо шматок вершкового масла і добре перемішуємо. Закрити посуд кришкою, закутуємо в теплу ковдру і наполягаємо 30 хвилин. Тепер розкладаємо готову перловку по тарілках і подаємо до м'ясних страв в якості ситного гарніру.
Рецепт перловки на гарнір з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Перловку ретельно перебираємо, промиваємо і замочуємо в чистій холодній воді на цілу ніч. Цибулину і моркву очищаємо, обполіскуємо і натираємо на крупній тертці. У сковороду наливаємо трохи рослинного масла, кидаємо підготовлені овочі і обсмажуємо до м'якого стану, постійно помішуючи. Знімаємо сковороду з плити і охолодити вміст. Тим часом зливаємо з перловки воду, висипаємо крупу до обжарке і ретельно перемішуємо. Розкладаємо отриману суміш в глиняні горщики і заливаємо повністю гарячим м'ясним бульйоном. Зверху кладемо сухий лавровий листочок, накриваємо кришкою і відправляємо форми в холодну духовку. Запікаємо страву 30 хвилин при температурі 200 градусів, а потім зменшуємо температуру до 150 градусів і тушкуємо близько години. По закінченні часу наполягаємо горщики у вимкненій духовці близько півгодини, а потім подаємо перловку як гарнір до м'яса!
Рекомендуємо добрі рецепти
Перловка з грибами
Перловка - неймовірно корисна каша, ну а якщо ви не хочете готувати її на молоці, то зробіть більш ситний варіант - перловку з грибами. До речі, до
Перлова каша з тушонкою
Перловка містить масу вітамінів і велику кількість клітковини, але, тим не менш, в сучасній кулінарії вона не користується великим попитом. Давайте,
Перловка з овочами - рецепти
Перлова крупа - дуже корисний продукт для харчування людини, в ньому міститься маса корисних речовин, головне, смачно приготувати перловку. І
Як варити перловку на гарнір?
Всі ми знаємо, наскільки корисна перловка для нашого раціону. Але цю крупу не часто можна побачити на наших столах. І сьогодні ми це виправимо,
Перловка з м'ясом в мультиварці
Якщо перловку просто зварити, те вийде звичайна каша. Але ви прийшли за смачними рецептами. Вірно? Перловка з м'ясом в мультиварці - пальчики
Перлова каша в мультиварці
Перловка - це багатюще джерело білків і вуглеводів. Але фаворитом серед круп вона не є, і багато господині готують її досить рідко. Давайте