Риба під маринадом з моркви і цибулі

Смажена риба з морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Промиваємо у воді рибне філе і просушуємо його від зайвої вологи серветкою. Не нарізаючи його на шматочки, повністю опускаємо його в перемішаної з сіллю борошні і викладаємо на розігріту великого розміру сковороду з прогрітим в ній маслом. Потім присипаємо тільки з одного боку рибу перцем, щоб борошно прихопила його. Філе обсмажуємо з двох сторін до готовності.
Очищений ріпчасту цибулю тонко нарізаємо на чверть кільця, а морква так само тонко соломкою. На рослинному маслі обсмажуємо їх окремо, до рум'яного кольору. Після з'єднуємо моркву з цибулею разом і додаємо до них соєвий соус з оцтом. Для того щоб смак отриманого маринаду став більш вираженим, йому треба постояти 20 хвилин. Потім його знову перемішуємо і красиво викладаємо поверх обсмаженого філе хека.
Сам вид риби, захованої під золотою морквою і цибулею, закликає до дегустації її на смак.
Риба тушкована в молоці з цибулею і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Тушку риби чистимо, омываем водою, прибираємо плавники і дістаємо хребет, а саме філе нарізаємо на не дуже великі шматки. У борошно додаємо пару хороших дрібок солі, перемішуємо і обвалюємо тут рибу, яку після викладаємо в розпечений сотейник, з наявністю в ньому рослинного масла. Обсмажений пангасіус, перекладаємо в каструлю з нержавіючої сталі і кладемо до нього шматочок вершкового масла. Потім розподіляємо поверху, ріпчасту цибулю і моркву, попередньо нарізавши їх на кубики. Розчиняємо в молоці гірчицю і залив їм рибку, ставимо її тушкуватися на конфорки плити, виставивши режим маленького вогню. Тушкуємо все 25 хвилин, а потім додаємо свіжу зелень кропу і тримаємо на такому ж слабенькому вогні ще 4-6 хвилин.
Накладаючи на тарілки готову рибу, піддягаємо її лопаткою знизу так, щоб зверху вона залишалася вкритою овочами.
Риба, маринована з морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Трохи даємо розморозитися скумбрії, але не повністю, потім чистимо, промиваємо та нарізаємо шматочками, які

Кубиками невеликого розміру нарізаємо цибулю. Моркву нарізаємо досить тонкою соломкою або натираємо на тертку. З'єднуємо цибулю з морквою і заливаємо їх оцтом, розведеним водою. Через 25 хвилин віджимаємо овочі від оцтового маринаду, з'єднуємо їх з дрібно нарубаним, попередньо очищеним часником і розкладаємо всі поверх риби. Нерафінованою олією поливаємо рибку з овочами і ставимо туди, де попрохладней на 8 годин, а після рибу можна буде їсти.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба тушкована з морквою і цибулею
Як правило, тушена риба з морквою і цибулею подається до столу в якості смачного гуляшу до гарніру. Саме тому в процесі приготування такої страви

Риба в духовці з морквою і цибулею
Зручно, коли основне блюдо і гарнір готуються разом. Якщо хочете переконатися в цьому, приготуйте рибу з морквою і цибулею в духовці, і вам не

Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як

Риба з морквою
Рибне філе можна приготувати різними способами. Але найпростішим і дешевим є приготування риби з морквою і цибулею. Давайте розглянемо декілька

Риба, тушкована з цибулею
Риба, тушкована з цибулею - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Таке корисне страву можна подати до сімейного обіду або вечері. Давайте

Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома