Як приготувати рибу у фользі в духовці?
Бажаєте зробити корисний і оригінальний сімейний вечерю? Тоді ми допоможемо вам і розповімо, як приготувати в духовці рибу у фользі і здивувати всіх ніжним і оригінальним блюдом, яке підійде до будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
тріска – 700 г;
олія оливкова – 2 ст. ложки;
часник – 2 зубчики;
кріп – 1 гілочка;
лавровий листочок;
спеції ;
лимон – 05 шт.;
зелену цибулю.
Приготування
Рецепт запікання риби в духовці у фользі досить простий. Тріску промиваємо, обробляємо, виймаємо нутрощі і зчищають луску. Потім відрізаємо голову, хвіст, плавники і розрізаємо на шматочки. У миску наливаємо оливкова масло, видавлюємо часник через прес і кидаємо рубаний кріп. Додаємо лавровий листочок, розкришений руками, і натираємо рибу приготованим соусом. Деко застеляємо листом фольги, промазуємо його рослинним маслом і розподіляємо рибні шматочки шкірою вниз. Зверху розкладаємо тоненькі скибочки лимона і посипаємо дрібно нашаткованою зеленою цибулькою. Накриваємо зверху листом фольги, загортаємо і відправляємо рибу на 20 хвилин у духовку.
Інгредієнти:
сьомга – 1 кг;
спеції;
олія оливкова – 3 ст. ложки;
часник – 2 зубчики;
соус натуральний соєвий – 2 ст. ложки;
імбир подрібнений – 1 ч. ложка;
мед рідкий – 1 ст. ложка;
лимонна цедра – за смаком;
петрушка свіжа.
Приготування
Рибу потрошимо, промиваємо, розрізаємо уздовж і акуратно виймаємо хребетну кістку. Потім присипаємо сьомгу спеціями за смаком. В оливкове масло додаємо часник, видавлений через спеціальний прес, вливаємо соєвий соус, додаємо тертий імбир, лимонну цедру і кладемо трохи меду. Отриманим соусом промазуємо рибу і посипаємо зверху рубаною петрушкою. Викладаємо сьомгу на деко, застелене листом фольги і щільно загортаємо, піднімаючи краю. Відправляємо деко з рибою запікати у фользі в розігріту духовку і засікаємо 20 хвилин.
Інгредієнти:
риба – 500 г;
масло рослинне – 20 мл;
картопля – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Картопля промиваємо і чистимо. Рибу обробити, видаляємо нутрощі, луску і кістки, а потім нарізаємо шматочками. Цибулину очистити і шаткуємо кільцями. Деко застеляємо фольгою, наливаємо трохи масла і викладаємо картоплю, нарізану кружальцями. Підсолюємо його за смаком, розподіляємо рибу і посипаємо зверху її спеціями і кільцями цибулі. Накриваємо щільно листом фольги і запікаємо 40 хвилин в добре розігрітій духовці.
Інгредієнти:
морська риба – 700 г;
морква – 2 шт.;
масло рослинне – 50 мл;
помідори – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
солодкий болгарський перець– 1 шт.;
спеції і приправа;
зелень свіжа – 1 пучок.
Приготування
Беремо рибу, відрізаємо плавники, промиваємо й обсушуємо. Потім акуратно розрізаємо вздовж хребта і відокремлюємо філе від кісток. Кожен шматочок посипаємо спеціями і приправами. Лук очищаємо, тонко шаткуємо кільцями і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко. Тим часом чистимо моркву, шаткуємо на тертці і додаємо до обжарке. Помідори розрізаємо кружечками, а перець подрібнюємо смужками. Тепер робимо з фольги «човники», промазуємо дно кожної маслом і викладаємо спочатку цибулю з морквою, потім рибу, солодкий перець і томати. Підсолюємо страву за смаком, посипаємо рубаною свіжої зеленню, щільно загортаємо і викладаємо заготовки на деко. Запікаємо рибне філе в фользі в духовці хвилин 40 а потім викладаємо страву на порційні тарілочки і подаємо відразу ж на стіл.
Рецепт риби в фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт запікання риби в духовці у фользі досить простий. Тріску промиваємо, обробляємо, виймаємо нутрощі і зчищають луску. Потім відрізаємо голову, хвіст, плавники і розрізаємо на шматочки. У миску наливаємо оливкова масло, видавлюємо часник через прес і кидаємо рубаний кріп. Додаємо лавровий листочок, розкришений руками, і натираємо рибу приготованим соусом. Деко застеляємо листом фольги, промазуємо його рослинним маслом і розподіляємо рибні шматочки шкірою вниз. Зверху розкладаємо тоненькі скибочки лимона і посипаємо дрібно нашаткованою зеленою цибулькою. Накриваємо зверху листом фольги, загортаємо і відправляємо рибу на 20 хвилин у духовку.
Червона риба у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Рибу потрошимо, промиваємо, розрізаємо уздовж і акуратно виймаємо хребетну кістку. Потім присипаємо сьомгу спеціями за смаком. В оливкове масло додаємо часник, видавлений через спеціальний прес, вливаємо соєвий соус, додаємо тертий імбир, лимонну цедру і кладемо трохи меду. Отриманим соусом промазуємо рибу і посипаємо зверху рубаною петрушкою. Викладаємо сьомгу на деко, застелене листом фольги і щільно загортаємо, піднімаючи краю. Відправляємо деко з рибою запікати у фользі в розігріту духовку і засікаємо 20 хвилин.
Риба в духовці у фользі з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Картопля промиваємо і чистимо. Рибу обробити, видаляємо нутрощі, луску і кістки, а потім нарізаємо шматочками. Цибулину очистити і шаткуємо кільцями. Деко застеляємо фольгою, наливаємо трохи масла і викладаємо картоплю, нарізану кружальцями. Підсолюємо його за смаком, розподіляємо рибу і посипаємо зверху її спеціями і кільцями цибулі. Накриваємо щільно листом фольги і запікаємо 40 хвилин в добре розігрітій духовці.
Риба з овочами у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Беремо рибу, відрізаємо плавники, промиваємо й обсушуємо. Потім акуратно розрізаємо вздовж хребта і відокремлюємо філе від кісток. Кожен шматочок посипаємо спеціями і приправами. Лук очищаємо, тонко шаткуємо кільцями і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко. Тим часом чистимо моркву, шаткуємо на тертці і додаємо до обжарке. Помідори розрізаємо кружечками, а перець подрібнюємо смужками. Тепер робимо з фольги «човники», промазуємо дно кожної маслом і викладаємо спочатку цибулю з морквою, потім рибу, солодкий перець і томати. Підсолюємо страву за смаком, посипаємо рубаною свіжої зеленню, щільно загортаємо і викладаємо заготовки на деко. Запікаємо рибне філе в фользі в духовці хвилин 40 а потім викладаємо страву на порційні тарілочки і подаємо відразу ж на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Форель, запечена у фользі
Пропонуємо урізноманітнити ваше рибне меню неймовірними стравами, які максимально детально описані далі. Розповімо, як по-новому оригінально запекти
Як приготувати щуку в духовці у фользі?
Рецепти, які докладно описані далі, напевно, оцінять всі любителі риби. Пропонуємо урізноманітнити урочистий стіл неймовірним, вельми ефектним
Риба, запечена у фользі в духовці
Приготування будь-якої риби можна перетворити на задоволення, використовуючи запропоновані рецепти. Розповімо, як оригінально запекти різну рибу у
Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і
Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома
Сазан, запечений в духовці
Сазан - смачна річкова риба. Її можна тушкувати, смажити, варити суп, додавати в салати. У нашій статті ми докладно розповімо, як її оригінально