Риба, запечена у фользі в духовці
Риба, запечена у фользі в духовці – неймовірно смачне, соковите блюдо, яке просто тане в роті. Така страва стане справжнім прикрасою вашого столу і прекрасно підійде до будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
спеції ;
червона риба (філе) – 1 кг;
лимон – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
лавровий лист.
Приготування
Філе риби промиваємо та нарізаємо невеликими, але рівними шматочками. Форму для випічки застеляємо харчовою фольгою і викладаємо на дно цибулю, очищений і нашатковану кільцями. Додаємо кілька лаврових листочків і розкладаємо лимон, порубаний кружечками. Кожен рибний скибочку натираємо спеціями і розподіляємо у формі, поливаючи зверху лимонним соком. Після цього накриваємо все фольгою. Засікаємо приблизно 30 хвилин, виставивши температуру 200 градусів. Готову страву подаємо з будь-яким соусом і гарніром.
Інгредієнти:
хек – 700 г;
морква – 2 шт.;
помідори – 3 шт.;
цибулина – 1 шт.;
перець болгарський – 1 шт.;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
приправа – за смаком;
спеції;
свіжа зелень – 1 пучок.
Приготування
Беремо морську рибу, акуратно відрізаємо плавники і промиваємо її. Потім обсушуємо, ріжемо уздовж і відокремлюємо від кісток. Готове філе обполіскуємо, підсолюємо за смаком і натираємо приправами. Очищену цибулину шаткуємо півкільцями і пасеруємо кілька хвилин на розігрітому маслечко. Морква обробляємо і крупно натираємо, а помідори розрізаємо тонкими кружечками. Солодкий перець розрізаємо навпіл, виймаємо насіння і подрібнюємо кубиками. На дно форми викладаємо лист фольги, формуємо бортики, промазуємо дно маслом і викладаємо шар цибулі. Потім розподіляємо рибне філе, посипаємо болгарським перцем і викладаємо шар помідорів. Трохи підсолюємо блюдо, загортаємо щільно фольгою і випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів. Готову рибку з овочами посипаємо рубаною зеленню, викладаємо на порційні тарілочки і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
риба – 500 г;
олія оливкова ;
часник – 2 зубчики;
лимон – 1 шт.;
коріандр – 1 ч. ложка;
спеції.
Для соусу:
помідор – 1 шт.;
авокадо – 1 шт.;
спеції;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Рибу обробити, відокремлюємо від кісток і філе нарізаємо порційними шматочками. У невелику миску наливаємо оливкову олію, додаємо спеції, коріандр і видавлюємо через прес часник. Лимон шаткуємо тонкими часточками. Рибу підсолюємо, натираємо приготованою сумішшю і маринуємо 20 хвилин. На фольгу викладаємо кілька кружалець лимона, потім шматочки риби і загортаємо фольгу. Запікаємо 20 хвилин, а тим часом готуємо соус. Для цього очищаємо авокадо, виймаємо кісточки і скроплюємо соком лимона. З помідора знімаємо шкірку і рубаємо м'якоть невеликими шматочками. Потім подрібнюємо все в блендері, додаємо часник, видавлений через прес, і підсолюємо за смаком. Подаємо готову рибу з будь-яким гарніром, полив зверху оригінальним соусом.
Інгредієнти:
скумбрія – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
кабачок – 200 г;
спеції;
олія рослинна;
оцет яблучний – 1 ст. ложка;
лимон, журавлина, свіжа зелень для прикраси.
Приготування
Всі овочі промиваємо, чистимо і шаткуємо тонкою соломкою. Потім викладаємо їх на сковорідку, наливаємо олію і злегка обсмажуємо, приправляючи спеціями за смаком. Рибу обробити, видаляють нутрощі, а потім замочуємо в яблучному оцті, посипаємо сіллю і прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Після цього викладаємо її на фольгу і фаршируємо овочевий начинкою. Далі туго перев'язуємо ниткою, загортаємо у фольгу і запікаємо рибу в духовці 25 хвилин.
Червона риба у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Філе риби промиваємо та нарізаємо невеликими, але рівними шматочками. Форму для випічки застеляємо харчовою фольгою і викладаємо на дно цибулю, очищений і нашатковану кільцями. Додаємо кілька лаврових листочків і розкладаємо лимон, порубаний кружечками. Кожен рибний скибочку натираємо спеціями і розподіляємо у формі, поливаючи зверху лимонним соком. Після цього накриваємо все фольгою. Засікаємо приблизно 30 хвилин, виставивши температуру 200 градусів. Готову страву подаємо з будь-яким соусом і гарніром.
Риба з овочами у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Беремо морську рибу, акуратно відрізаємо плавники і промиваємо її. Потім обсушуємо, ріжемо уздовж і відокремлюємо від кісток. Готове філе обполіскуємо, підсолюємо за смаком і натираємо приправами. Очищену цибулину шаткуємо півкільцями і пасеруємо кілька хвилин на розігрітому маслечко. Морква обробляємо і крупно натираємо, а помідори розрізаємо тонкими кружечками. Солодкий перець розрізаємо навпіл, виймаємо насіння і подрібнюємо кубиками. На дно форми викладаємо лист фольги, формуємо бортики, промазуємо дно маслом і викладаємо шар цибулі. Потім розподіляємо рибне філе, посипаємо болгарським перцем і викладаємо шар помідорів. Трохи підсолюємо блюдо, загортаємо щільно фольгою і випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів. Готову рибку з овочами посипаємо рубаною зеленню, викладаємо на порційні тарілочки і подаємо на стіл.
Філе риби у фользі в духовці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Рибу обробити, відокремлюємо від кісток і філе нарізаємо порційними шматочками. У невелику миску наливаємо оливкову олію, додаємо спеції, коріандр і видавлюємо через прес часник. Лимон шаткуємо тонкими часточками. Рибу підсолюємо, натираємо приготованою сумішшю і маринуємо 20 хвилин. На фольгу викладаємо кілька кружалець лимона, потім шматочки риби і загортаємо фольгу. Запікаємо 20 хвилин, а тим часом готуємо соус. Для цього очищаємо авокадо, виймаємо кісточки і скроплюємо соком лимона. З помідора знімаємо шкірку і рубаємо м'якоть невеликими шматочками. Потім подрібнюємо все в блендері, додаємо часник, видавлений через прес, і підсолюємо за смаком. Подаємо готову рибу з будь-яким гарніром, полив зверху оригінальним соусом.
Фарширована риба у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі промиваємо, чистимо і шаткуємо тонкою соломкою. Потім викладаємо їх на сковорідку, наливаємо олію і злегка обсмажуємо, приправляючи спеціями за смаком. Рибу обробити, видаляють нутрощі, а потім замочуємо в яблучному оцті, посипаємо сіллю і прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Після цього викладаємо її на фольгу і фаршируємо овочевий начинкою. Далі туго перев'язуємо ниткою, загортаємо у фольгу і запікаємо рибу в духовці 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як
Риба, запечена з помідорами
Іноді до свята хочеться приготувати що-небудь новеньке і незвичайне, і у нас є для вас рішення - пропонуємо запекти рибу з помідорами. Вийде смачно,
Риба з лимоном в духовці
Самий простий і корисний спосіб приготування риби - це запекти її в духовці, додавши лимон, який тільки посилить її природний смак. Пропонуємо вашій
Камбала у фользі в духовці
Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє
Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і
Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома