Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Риба, запечена у фользі в духовці

Риба, запечена у фользі в духовці

16-12-2015, 21:49
990
Риба, запечена у фользі в духовці
Риба, запечена у фользі в духовці – неймовірно смачне, соковите блюдо, яке просто тане в роті. Така страва стане справжнім прикрасою вашого столу і прекрасно підійде до будь-якого гарніру.

Червона риба у фользі в духовці


Інгредієнти:

  • спеції ;

  • червона риба (філе) – 1 кг;

  • лимон – 1 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • лавровий лист.


  • Приготування
    Філе риби промиваємо та нарізаємо невеликими, але рівними шматочками. Форму для випічки застеляємо харчовою фольгою і викладаємо на дно цибулю, очищений і нашатковану кільцями. Додаємо кілька лаврових листочків і розкладаємо лимон, порубаний кружечками. Кожен рибний скибочку натираємо спеціями і розподіляємо у формі, поливаючи зверху лимонним соком. Після цього накриваємо все фольгою. Засікаємо приблизно 30 хвилин, виставивши температуру 200 градусів. Готову страву подаємо з будь-яким соусом і гарніром.

    Риба з овочами у фользі в духовці


    Інгредієнти:

  • хек – 700 г;

  • морква – 2 шт.;

  • помідори – 3 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • перець болгарський – 1 шт.;

  • масло рослинне – 3 ст. ложки;

  • приправа – за смаком;

  • спеції;

  • свіжа зелень – 1 пучок.


  • Приготування
    Беремо морську рибу, акуратно відрізаємо плавники і промиваємо її. Потім обсушуємо, ріжемо уздовж і відокремлюємо від кісток. Готове філе обполіскуємо, підсолюємо за смаком і натираємо приправами. Очищену цибулину шаткуємо півкільцями і пасеруємо кілька хвилин на розігрітому маслечко. Морква обробляємо і крупно натираємо, а помідори розрізаємо тонкими кружечками. Солодкий перець розрізаємо навпіл, виймаємо насіння і подрібнюємо кубиками. На дно форми викладаємо лист фольги, формуємо бортики, промазуємо дно маслом і викладаємо шар цибулі. Потім розподіляємо рибне філе, посипаємо болгарським перцем і викладаємо шар помідорів. Трохи підсолюємо блюдо, загортаємо щільно фольгою і випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів. Готову рибку з овочами посипаємо рубаною зеленню, викладаємо на порційні тарілочки і подаємо на стіл.

    Філе риби у фользі в духовці


    Інгредієнти:

  • риба – 500 г;

  • олія оливкова ;

  • часник – 2 зубчики;

  • лимон – 1 шт.;

  • коріандр – 1 ч. ложка;

  • спеції.


  • Для соусу:

  • помідор – 1 шт.;

  • авокадо – 1 шт.;

  • спеції;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування
    Рибу обробити, відокремлюємо від кісток і філе нарізаємо порційними шматочками. У невелику миску наливаємо оливкову олію, додаємо спеції, коріандр і видавлюємо через прес часник. Лимон шаткуємо тонкими часточками. Рибу підсолюємо, натираємо приготованою сумішшю і маринуємо 20 хвилин. На фольгу викладаємо кілька кружалець лимона, потім шматочки риби і загортаємо фольгу. Запікаємо 20 хвилин, а тим часом готуємо соус. Для цього очищаємо авокадо, виймаємо кісточки і скроплюємо соком лимона. З помідора знімаємо шкірку і рубаємо м'якоть невеликими шматочками. Потім подрібнюємо все в блендері, додаємо часник, видавлений через прес, і підсолюємо за смаком. Подаємо готову рибу з будь-яким гарніром, полив зверху оригінальним соусом.

    Фарширована риба у фользі в духовці


    Інгредієнти:

  • скумбрія – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • кабачок – 200 г;

  • спеції;

  • олія рослинна;
  • Риба, запечена у фользі в духовці

  • оцет яблучний – 1 ст. ложка;

  • лимон, журавлина, свіжа зелень для прикраси.


  • Приготування
    Всі овочі промиваємо, чистимо і шаткуємо тонкою соломкою. Потім викладаємо їх на сковорідку, наливаємо олію і злегка обсмажуємо, приправляючи спеціями за смаком. Рибу обробити, видаляють нутрощі, а потім замочуємо в яблучному оцті, посипаємо сіллю і прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Після цього викладаємо її на фольгу і фаршируємо овочевий начинкою. Далі туго перев'язуємо ниткою, загортаємо у фольгу і запікаємо рибу в духовці 25 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Риба під овочами
    Риба під овочами
    Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як
    Риба, запечена з помідорами
    Риба, запечена з помідорами
    Іноді до свята хочеться приготувати що-небудь новеньке і незвичайне, і у нас є для вас рішення - пропонуємо запекти рибу з помідорами. Вийде смачно,
    Риба з лимоном в духовці
    Риба з лимоном в духовці
    Самий простий і корисний спосіб приготування риби - це запекти її в духовці, додавши лимон, який тільки посилить її природний смак. Пропонуємо вашій
    Камбала у фользі в духовці
    Камбала у фользі в духовці
    Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє
    Риба, запечена з картоплею
    Риба, запечена з картоплею
    Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і
    Хек у фользі в духовці
    Хек у фользі в духовці
    Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома