Курка в соусі каррі

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати курку в соусі карі, то наступні рецепти спеціально для вас.
Курка в соусі каррі з вершками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування курки в соусі каррі промите і обсушенное куряче філе ріжемо на кубики середньої величини і закладаємо їх у сковорідку з прогрітим рафінованим рослинним маслом. Даємо м'ясу час для підрум'янення всіх бочков, періодично помішуючи, а потім додаємо заздалегідь очищений і нашатковану цибулька, перетерту на тертці моркву, дрібненько нарубаний часник і обсмажуємо все разом до м'якості овочів.
Тепер додаємо карі, перемішуємо, вливаємо вершки, доводимо до смаку сіллю і меленим чорним перцем, прогріваємо до кипіння на помірному вогні, помішуючи, протушиваем протягом п'яти хвилин і можемо подавати.
На гарнір до такої курки можна подати відварну картоплю або рис.
Курка, запечена в соусі каррі з овочами і кокосовим молоком
Інгредієнти:
Приготування
Курку промиваємо, обсушуємо, розбираємо на порційні шматочки, приправляємо сіллю, меленим чорним

Рекомендуємо добрі рецепти

Курка в соєвому соусі на сковороді
Просто посмажити курку - нудно, так і впоратися з цим завданням зможе будь-кулінар. Але, запропоновані далі рецепти підкажуть, як зробити

Курка у вершковому соусі в духовці
Соковита, ніжна і одночасно пікантна м'якоть курячого м'яса в поєднанні з рум'яною вершковою скоринкою створюють неповторний смаковий дует, який

Курка у вершковому соусі на сковороді - рецепт
Курятина – це дуже універсальне м'ясо, яке поєднується з різними інгредієнтами: з гострими і пряними або з солодкими. А, щоб ваша страва вийшла

Курка в медово-соєвому соусі
Курка давно стала звичним м'ясом у багатьох будинках. Тому і страв на її основі існує неймовірна кількість. Пропонуємо приготувати по-справжньому

Курка каррі - рецепт
Курка каррі відноситься до індійської кухні, а тому має досить незвичний пряний смак. Але багатьом це блюдо по душі, а тому ми вирішили розповісти,

Курка каррі з ананасами
Каррі - це гостра індійська приправа, що складається з набору пряних трав. Її широко використовують у всьому світі для приготування різних страв. І