Баранина в духовці у фользі
Баранина, запечена в духовці у фользі, має гарний зовнішній вигляд і неповторний аромат. Страви з неї прикрасять не тільки ваш повсякденний стіл, але і будь-яке торжество. А правильно підібраний маринад допоможе вам зробити м'ясо неймовірно ніжним, м'яким і приголомшливо соковитим. Давайте дізнаємося з вами деякі секрети, як приготувати баранину в духовці у фользі.
Інгредієнти:
баранина – 15 кг;
цибулина – 2 шт.;
олія оливкова – за смаком;
винний оцет – 05 ч. ложки;
спеції.
Приготування
М'ясо промиваємо, робимо зверху невеликі надрізи і заповнюємо їх подрібненої лаврушкой і часником. Після цього натираємо спеціями і відставляємо в сторону. У мисці змішати оливкове масло з оцтом, ароматними травами і промазуємо цією сумішшю баранину. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і викладаємо на лист фольги. Зверху викладаємо м'ясо, щільно загортаємо все, струшуємо гарненько і прибираємо на 4 години в холодильник. Після цього запікаємо страву в розігрітій духовці 3 години до готовності.
Інгредієнти:
баранина – 500 г;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
картопля – 5 шт.;
помідори – 3 шт.;
спеції ;
вода – 05 ст.
Приготування
М'ясо промиваємо і натираємо спеціями. Овочі обробляємо і крупно нарізаємо. Потім застеляємо форму листом фольги, складаємо баранину з овочами в форму, збризкуємо рослинним маслом і вливаємо трохи оводи. Щільно загортаємо і відправляємо страву на 15 години в розігріту духовку, вибравши температуру 200 градусів.
Інгредієнти:
баранина – 3 кг;
курага – 100 г;
часник – 3 зубчики;
олія оливкова – 3 ст. ложки;
розмарин – за смаком.
Для соусу:
сушений розмарин;
бульйон м'ясний – 600 мл;
борошно – 1 ст. ложка.
Приготування
Тушку промазуємо маслом і ножем робимо по всій поверхні м'яса невеликі надрізи. Очищений часник змішуємо з курагою, розмарином і шпигуємо цією сумішшю баранину. Потім натираємо спеціями і викладаємо на лист фольги. Щільно загортаємо і запікаємо 2 години. Не гаючи часу, готуємо соус: у м'ясний бульйон додаємо борошно, кип'ятимо і кидаємо спеції і розмарин. Перед подачею до столу поливають баранину цією сумішшю і прикрашаємо за бажанням рубаною зеленню.
Інгредієнти:
м'якоть баранини – 500 г;
картопля – 2 шт.;
сметана – 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Баранину ріжемо шматочками. Картоплю чистимо, шаткуємо невеликими скибочками і змішуємо з м'ясом в каструлі. Потім додаємо сметану, додаємо приправи і ретельно перемішуємо. Деко застеляємо фольгою, викладаємо баранину з картоплею, загортаємо і запікаємо при температурі 200 градусів близько години.
Інгредієнти:
баранина – 800 г;
паста томатна – 1 ст. ложка;
сметана 20% – 1 ст. ложка;
соус табаско – 1 ст. ложка;
цукор – 1 ч. ложка;
гірчиця – 1 ч. ложка;
спеції;
яйце – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
борошно – 2 ч. ложки;
свіжа зелень – 1 пучок.
Приготування
Часник чистимо, подрібнюємо і змішуємо з томатною пастою, соусом і рубаною зеленню. Потім додаємо борошно, цукор і перемішуємо. Окремо збиваємо яйце зі сметаною і гірчицею. М'ясо нарізаємо тонкими пластами і злегка відбиваємо. Підсолюємо, перчимо за смаком, промазуємо один шматок томатною пастою і звертаємо щільним рулетом. Другий шар змащуємо сметанним соусом і обертаємо їм підготовлений рулет. Третій – знову промазуємо томатною пастою і обертаємо перші два і т. д. Багатошаровий м'ясний рулет загортаємо фольгою і відправляємо запікатися на 15 години в розігріту духовку.
Баранина, запечена у фользі
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, робимо зверху невеликі надрізи і заповнюємо їх подрібненої лаврушкой і часником. Після цього натираємо спеціями і відставляємо в сторону. У мисці змішати оливкове масло з оцтом, ароматними травами і промазуємо цією сумішшю баранину. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і викладаємо на лист фольги. Зверху викладаємо м'ясо, щільно загортаємо все, струшуємо гарненько і прибираємо на 4 години в холодильник. Після цього запікаємо страву в розігрітій духовці 3 години до готовності.
Рецепт баранини в духовці у фользі з овочами
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо і натираємо спеціями. Овочі обробляємо і крупно нарізаємо. Потім застеляємо форму листом фольги, складаємо баранину з овочами в форму, збризкуємо рослинним маслом і вливаємо трохи оводи. Щільно загортаємо і відправляємо страву на 15 години в розігріту духовку, вибравши температуру 200 градусів.
Баранина, запечена у фользі в духовці з курагою
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Тушку промазуємо маслом і ножем робимо по всій поверхні м'яса невеликі надрізи. Очищений часник змішуємо з курагою, розмарином і шпигуємо цією сумішшю баранину. Потім натираємо спеціями і викладаємо на лист фольги. Щільно загортаємо і запікаємо 2 години. Не гаючи часу, готуємо соус: у м'ясний бульйон додаємо борошно, кип'ятимо і кидаємо спеції і розмарин. Перед подачею до столу поливають баранину цією сумішшю і прикрашаємо за бажанням рубаною зеленню.
Баранина з картоплею в фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Баранину ріжемо шматочками. Картоплю чистимо, шаткуємо невеликими скибочками і змішуємо з м'ясом в каструлі. Потім додаємо сметану, додаємо приправи і ретельно перемішуємо. Деко застеляємо фольгою, викладаємо баранину з картоплею, загортаємо і запікаємо при температурі 200 градусів близько години.
Рулет з баранини в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Часник чистимо, подрібнюємо і змішуємо з томатною пастою, соусом і рубаною зеленню. Потім додаємо борошно, цукор і перемішуємо. Окремо збиваємо яйце зі сметаною і гірчицею. М'ясо нарізаємо тонкими пластами і злегка відбиваємо. Підсолюємо, перчимо за смаком, промазуємо один шматок томатною пастою і звертаємо щільним рулетом. Другий шар змащуємо сметанним соусом і обертаємо їм підготовлений рулет. Третій – знову промазуємо томатною пастою і обертаємо перші два і т. д. Багатошаровий м'ясний рулет загортаємо фольгою і відправляємо запікатися на 15 години в розігріту духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка у фользі в духовці
Більшість способів приготування курки не передбачають нічого фантастично складного. Хоча можна зробити рецепти ще легше, використовуючи фольгу для
Баранина, тушкована з картоплею
Правильно приготовлена баранина, підкорює кожного своєю м'якою і ніжною консистенцією і непередаваним ароматом. Пропонуємо поєднати цей
Баранина, тушкована з овочами
Баранина, тушкована з овочами - це смачне і корисне блюдо, приготувати яку не складе особливої праці. Давайте розглянемо декілька простих, але в теж
Баранина, запечена в духовці
Баранина - смачне і соковите м'ясо, якщо його правильно приготувати. І сьогодні ми поговоримо про те, як запекти її в духовці. Давайте розглянемо
Баранина, запечена у фользі
Баранину вважають дієтичним м'ясом, особливо якщо це м'ясо молодої тварини. З неї можна зробити цікаві та різноманітні страви до будь-якого застілля.
Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з