Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Начинка для лаваша

Начинка для лаваша

27-12-2015, 23:25
844
Начинка для лаваша
Закуски з лаваша не так давно з'явилися в кулінарному переліку страв і вже встигли завоювати популярність. І це не дивно, адже вони дуже швидко готуються, мають оригінальний зовнішній вигляд і досить широкі можливості для експериментів. Деякі комбінації начинок для лаваша вже встигли закріпити за собою першість, про них ми і розповімо нижче.

Смажений в клярі вірменський лаваш з начинкою - рецепт


Інгредієнти:

  • лаваш вірменський – 3 шт.;

  • твердий сир – 175 г;

  • шинка – 220 г;

  • гриби – 220 г;

  • майонез – за смаком;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • рафінована рослинна олія.


  • Приготування
    Першим ділом підготуємо грибну основу для наповнення. Для цього промиті гриби нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо їх на сковороді з рафінованою олією до випаровування рідини і легкого підрум'янення. В кінці смаження присмачую грибну масу сіллю і меленим чорним перцем. Разом з тим нарізаємо кубиками або невеликою соломкою шинку, а твердий сир пропускаємо через крупну тертку. Змішуємо в мисці грибну масу шинку і сир, додаємо за смаком майонез і перемішуємо.
    Вірменський лаваш розрізаємо на порційні квадрати, наповнюємо їх приготованою начинкою, звертаємо конвертами, опускаємо їх у збитих яйцях і підрум'янюємо на сковороді з прогрітим рафінованим рослинним маслом з двох сторін. Подаємо лаваш з начинкою гарячим.

    Начинка для лаваша з крабовими паличками


    Інгредієнти:

  • вірменський лаваш – 3 аркуша;

  • крабові палички – 250 г;

  • твердий сир – 275 г;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • курячі яйця – 3 шт.;

  • свіжа зелень – 1 пучок;

  • майонез – за смаком;

  • салатні листя.


  • Приготування
    Курячі яйця відварюємо до готовності і змішуємо з подрібненою свіжою зеленню. Твердий сир натираємо на дрібній тертці, додаємо пропущений через прес часник і перемішуємо. Крабові палички розморожуємо, очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою.
    Кожну з підготовлених начинок розподіляємо на окремому лаваші, які поміщаємо один на одного і звертаємо в тугий рулет. Через годину просочування закуску можна розрізати на порційні шматочки і подавати.

    Фарширований лаваш з начинкою з сьомги


    Інгредієнти:

  • лаваш вірменський – 1 шт.;

  • сьомга слабосолона – 120 г;

  • сир ковбасний – 120 г;

  • пір'я зеленої цибулі – 2-3 шт.;

  • салатні листя – 4-5 шт.;

  • майонез.


  • Приготування
    Лаваш розстилаємо на рівній поверхні, покриваємо майонезній сіткою і рівномірно розмазуємо за допомогою ложки або лопатки. Зверху розкладаємо шматочки слабосоленої сьомги, натертий на тертці ковбасний сир, притрушиваем подрібненою зеленою цибулею і розкладаємо салатні листя. Звертаємо лаваш рулетом, поміщаємо в плівку і даємо просочитися протягом години.

    Лаваш з начинкою в духовці


    Інгредієнти:

  • лаваш вірменський – 2 аркуша;

  • печериці – 220 г;

  • ріпчаста цибуля – 150 г;

  • твердий сир – 120 г;

  • копчене м'ясо курки – 3 шт.;

  • плавлений сир – 120 г;

  • мелений перець – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • рафінована олія.
  • Начинка для лаваша


    Приготування
    Перший лист лаваша розкладаємо на рівній поверхні, змащуємо по всьому периметру плавленим сиром і притрушиваем натертим на тертці твердим сиром. Накриваємо другим лавашем і ретельно притискаємо. Дрібненько нашатковані гриби обсмажуємо з подрібненою цибулею, присаливаем, перчимо, даємо охолонути і викладаємо на лаваш. Копчену курку нарізаємо тонкими скибочками і розкладаємо зверху. Звертаємо лаваш рулетом, запечатуємо у фольгу і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на десять-п'ятнадцять хвилин. Подаємо лаваш гарячим, розрізавши на порції.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Закуски з лаваша з начинкою
    Закуски з лаваша з начинкою
    Оригінально оформити урочистий стіл сьогодні зовсім не складно. Використовуючи запропоновані далі рецепти і мінімальний набір компонентів, ви зможете
    Лаваш з крабовими паличками
    Лаваш з крабовими паличками
    В якості одного з страв на святковому столі ми все частіше бачимо рулет з лаваша. Апетитна і смачна закуска, до того ж дуже легка у приготуванні, а
    Фарширований лаваш, запечений в духовці
    Фарширований лаваш, запечений в духовці
    Приготуйте фарширований лаваш і здивуйте гостей своїми кулінарними здібностями. Блюдо виходить ситним, а також смачним і відмінно прикрасить
    Лаваш з бринзою і зеленню
    Лаваш з бринзою і зеленню
    Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
    Лаваш з ковбасою
    Лаваш з ковбасою
    Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
    Лаваш з грибами
    Лаваш з грибами
    З лаваша виходять чудові закуски, які можна подати на святковий стіл, фуршет або просто взяти з собою на пікнік. І зараз ми з вами поділимося