Риба в сметанному соусі

Риба, запечена у сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Філе хека нарізаємо шматочками. У миску насипати борошно, сіль, спеції і розмішуємо. Обвалюємо рибу в паніровці і викладаємо її на деко з бортиками, який попередньо змастили маслом. Цибулю шаткуємо півкільцями і пасеруємо його на олії. Готуємо сметанний соус для запікання риби: сметану з'єднайте з яйцями, гірчицею, сіллю і подрібненим кропом. Туди ж додаємо і обсмажену цибулю. Заливаємо рибку отриманим соусом, зверху засипаємо тертим сирком і запікаємо до апетитної рум'яності при 200 градусах.
Річкова риба під сметанним соусом в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Карасиків добре миємо, чистимо, потрошимо і знову моєму. Щоб менше відчувалися кісточки, по поверхні рибки робимо насічки приблизно на відстані 5 мм Натираємо їх сіллю і перцем. Цибулю чистимо, ріжемо кільцями. Викладаємо його на дно дека, попередньо промазанного маслом. Сметану підсолюємо, перчимо, додаємо зелень. Поливаємо тушки рибки отриманим соусом і викладаємо на деко на подушку з лука. Запікаємо 30 хвилин в помірно нагрітій духовці. Потім поливаємо рибку соком, що виділився і готуємо ще півгодинки.
Рецепт риби в сметанному соусі
Інгредієнти:

Приготування
Філе риби розморожуємо, нарізаємо порційними шматочками, солимо, перчимо й залишаємо хвилин на 30. Цибулю шаткуємо півкільцями. Відправляємо його на сковороду і на рослинному маслечко обсмажуємо до золотистого кольору. Дрібненько кришимо зелень. Часник пропускаємо через прес або теж дрібно кришимо. Рибне філе обсмажуємо на сковороді до рум'яності. У сметану додаємо смажену цибулю, часник, зелень і спеції за смаком. Заливаємо рибку соусом. Після закипання рідини зменшуємо вогонь і доводимо страву до готовності. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба в томатному соусі
Напевно, багато зможуть без клопоту приготувати смачну рибу в густому томатному соусі. У цій статті запропоновано два варіанти страви, які допоможуть

Форель в сметанному соусі
Форель - рибка особлива. Вона дуже смачна у будь-якому вигляді - варена, гриль, смажена, але краще всього виходить форель під соусом, наприклад, під

Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як

Риба, тушкована з цибулею
Риба, тушкована з цибулею - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Таке корисне страву можна подати до сімейного обіду або вечері. Давайте

Язь в духовці
Язь - смачна річкова рибка. Її широко використовують у кулінарії, для створення різноманітних, вишуканих страв. І зараз ми вам розповімо, як її

Як приготувати товстолобика в духовці?
Страви з товстолобика відносяться до дієтичних завдяки тому, що легко засвоюються організмом і практично не містять жиру. Готувати з товстолобика