Риба у фользі

Як приготувати рибу у фользі з овочами в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлене філе або стейки ділимо на порції, натираємо кожну з них сіллю, сумішшю спецій для риби і укладаємо на промаслені листи фольги (на кожну порцію окремий аркуш). Вибрані вами овочі також готуємо належним чином, при необхідності миємо, чистимо, подрібнюємо, присмачую сіллю і пряними травами і укладаємо біля рибки на фольгу. Кладемо зверху на рибу по скибочці лимона і вершкового масла, притрушиваем овочі перетертим через тертці твердим сиром і щільно запечатуємо фольгу.
Укладаємо порційні згортки в мультикастрюлю і налаштовуємо прилад на режим «Випічка». Через сорок хвилин блюдо буде готово.
Червона риба у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Форму для запікання або на деко застеляємо фольгою, підвернувши краю, і розкладаємо на ній кільця попередньо очищеного і шинкованої ріпчастої цибулі. Зверху кидаємо горошки перцю і листочки лавра, потім розкладаємо кільця лимона і на них і викладаємо порційні шматочки філе червоної риби, попередньо приправивши їх сіллю, меленим перцем і спеціями для риби. Поливаємо рибку лимонним соком і оливковою олією, накриваємо другим листом фольги і защипуємо його краю разом з краями нижнього листа.
Ставимо страву у попередньо прогріту до 220 градусів духовку на двадцять хвилин. Готову рибку подаємо з улюбленим гарніром і соусом.
Риба з картоплею в духовці у фользі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування такої страви можна взяти тушку будь-якої риби середнього розміру. Це може бути короп, пеленгас, скумбрія і навіть свіжоморожена оселедець. Готуємо рибку належним чином, чистимо, потрошимо і позбавляє від плавників, голови і хвоста. Голову можна при бажанні залишити, при цьому обов'язково видаливши зябра.
Підготовлену рибу натираємо сіллю, спеціями для риби, скроплюємо оливковою олією і за бажанням лимонним соком і укладаємо на промаслений лист фольги. Картопляні бульби позбавляємо від шкірки і нарізаємо невеликими брусочками або кубиками. Ріпчасту цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями, а петрушку дрібно рубаємо.

Для запікання риби з картоплею в фользі встановлюємо температурний режим духовки на рівні 200 градусів і виставляємо час на одну годину. Після закінчення часу, акуратно, щоб не обпектися, відвертаємо краї фольги, притрушиваем рибку з картоплею перетертим сиром і даємо запектися протягом п'яти-семи хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба, запечена у фользі в духовці
Приготування будь-якої риби можна перетворити на задоволення, використовуючи запропоновані рецепти. Розповімо, як оригінально запекти різну рибу у

Риба, запечена у фользі
Запікання будь-якої риби у фользі - це найпростіший спосіб приготування ситного і смачного обіду. Таким чином досить складно зіпсувати рибку,

Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як

Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і

Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома

Як приготувати товстолобика в духовці?
Страви з товстолобика відносяться до дієтичних завдяки тому, що легко засвоюються організмом і практично не містять жиру. Готувати з товстолобика