Риба, запечена у фользі

Рецепт запікання риби в фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Готове філе хека промиваємо холодною водою, рясно змащуємо соєвим соусом, поміщаємо його у відповідну посудину і відставляємо на 1 годину 40 хвилин. Після, на деко вистилаємо фольгу, яку змащуємо маслом і викладаємо сюди рибне філе. Притрушиваем його дрібкою перцю, солі і покриваємо тонко нарізаним півкільцями цибулі. Потім, присипаємо нарізаною свіжою зеленню петрушки і накриваємо все ще одним листом фольги, краї якого защипуємо, поєднуючи їх з нижнім листом. Ставимо деко в духовку. Запікання риби у фользі, в прогрітій духовці до 190 градусів, триває 25-30 хвилин.
Червона риба, запечена у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Стейки з червоної риби Кети промиваємо водою і якщо потрібно, чистимо від луски. Нарізаємо п'ять аркушів фольги так, щоб кожен, цілком міг поміститися рибний шматочок. Змащуємо маслом листи і розкладаємо на них натерту перцем з сіллю рибу. Збризкуємо стейки спочатку соком лимона, а потім апельсина і притрушиваем їх дрібно нарізаною зеленню свіжого кропу. Краї фольги піднімаємо вверх і щільно закриваємо кожен шматок риби, защипывая їх. Викладаємо рибку на лист або грати і запікаємо при 185 градусах, в духовці. Через 25 хвилин, стейки Кети будуть готові.
Риба, запечена у фользі з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Пеленгас потрошимо і чистимо від луски, але голову не зрізаємо. Натираємо його соком лимончика, сіллю і притрушиваем сумішшю перців. У глибоку чашку складаємо цвітну, Брюссельську капусту, стручкову квасолю, нарізану півкільцями цибулю, дрібно нарубану зелень свіжої кінзи і петрушки. Присипаємо все сіллю, перцем і перемішуємо. Відрізаємо досить великий аркуш фольги і змащуємо олією. На одну його частину викладаємо рибу і овочі, які наскільки можливо запихаємо в черевце, а решта викладаємо по боках пеленгаса. Накриваємо все другою частиною фольги, щільно закриваємо краю і розміщуємо на деку. Виставляємо температуру близько 180 градусів і запікаємо все в духовій шафі 40-50 хвилин.
Риба, запечена у фользі, в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Тушку вашої улюбленої риби очищаємо від луски і потрошимо її. Потім рибку натираємо морською сіллю, присипаємо перцем і змащуємо сполученим разом майонезом з кетчупом. На великий, промаслений лист фольги, викладаємо рибу, робимо на одній її стороні кілька поперечних надрізів і вставляємо туди часточки лимона. Закриваємо всі фольгою, щільно притискаємо краю і викладаємо тушку, в чашу мультиварки. Якщо рибка не велика, то запікаємо її на режимі «Випічка» 45 хвилин, а якщо вона велика, тоді до однієї години.
Всю приготовану вами рибу, рекомендуємо їсти в холодному вигляді.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба у фользі
Риба, запечена у фользі - це чудова страва, приготування якого під силу кожному. Завдяки такому незатейливому способу запікання - страва виходить

Як приготувати рибу на мангалі?
Що може бути краще свіжої риби, приготованої на мангалі, з запахом ароматного диму в теплий літній день? Риба на вугіллі може бути запечена абсолютно

Фарширована риба в духовці
Фарширована риба – це ідеальне гаряче блюдо, яке займе гідне місце на святковому столі, і не затримається надовго. Слід зазначити, що готується такий

Дорада, запечена у фользі
Дорада - чудова рибка, підходяща для тушкування, смаження, запікання. Страви з неї виходять дуже соковитими і ароматними, до того ж вони корисні, що

Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і

Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома