Курячі тефтелі в вершковому соусі в духовці
Тефтелі з курятини в вершковому соусі – блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш стіл. М'ясо виходить дуже соковитим, ніжним, а тонкий аромат не залишить нікого байдужим. Подаємо їх з будь-яким гарніром і свіжими овочами.
Інгредієнти:
куряче свіже філе – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
молоко коров'яче – 05 ст.;
білий хліб – 1 скибочка;
спеції .
Для соусу:
вершки – 500 мл;
спеції;
сир – 300 г;
часник – 3 зубчики;
свіжа зелень.
Приготування
Рецепт приготування вершкового соусу для тефтелькою досить простий. Для цього очищаємо зубчики часнику, дрібненько рубаємо їх і змішуємо з тертим сиром і подрібненою зеленню. Після цього вливаємо вершки, додаємо спеції і гарненько перемішуємо.
Хлібний скибочку замочуємо в молоці. Чистимо цибулину і дрібно шаткуємо, а куряче філе перекручуємо через м'ясорубку. Тепер з'єднуємо м'ясо з цибулею, хлібом і приправляємо фарш спеціями. Формуємо руками невеличкі кульки і викладаємо їх у форму. Запікаємо при температурі 180 градусів, а потім заливаємо курячі тефтелі вершковим соусом і відправляємо страву ще на 20 хвилин в духову шафу.
Інгредієнти:
курячий фарш – 300 г;
молоко – 100 мл;
цибулина – 1 шт.;
борошно для панірування;
яйце – 1 шт.;
білий хліб – 3 скибочки;
спеції.
Для соусу:
вершки – 450 мл;
сир – 150 г;
морква – 1 шт.;
часник – 1 зубчик;
свіжа зелень – 50 р.
Приготування
Куряче філе подрібнюємо в блендері. Очищаємо овочі, обполіскуємо і натираємо на крупній тертці. Морква прибираємо поки в сторону, а цибулька з'єднуємо з м'ясним фаршем. Додаємо за смаком спеції і вводимо збите яйце. Шматочки білого хліба розмочуємо в молоці і відправляємо до решти інгредієнтів, трохи віджати руками. З приготованого фаршу ліпимо кульки, обвалюємо в борошні і викладаємо тефтелі у форму, попередньо промазану рослинним маслом. Запікаємо все 15 хвилин при температурі 180 градусів. Не гаючи часу, готуємо соус: сир натираємо на маленькій тертці, а очищені зубчики часнику і зелень подрібнюємо ножем. У чашку виливаємо вершки, додаємо моркву, зелень і часник. Потім додаємо сир і ретельно перемішуємо. Тепер дістаємо з духовки форму і поливаємо соусом кожен кульку. Відправляємо форму назад і засікаємо приблизно 40 хвилин. На гарнір чудово підійде варена гречка, картоплю або макарони.
Курячі тефтелі в вершковому соусі в духовці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Рецепт приготування вершкового соусу для тефтелькою досить простий. Для цього очищаємо зубчики часнику, дрібненько рубаємо їх і змішуємо з тертим сиром і подрібненою зеленню. Після цього вливаємо вершки, додаємо спеції і гарненько перемішуємо.
Хлібний скибочку замочуємо в молоці. Чистимо цибулину і дрібно шаткуємо, а куряче філе перекручуємо через м'ясорубку. Тепер з'єднуємо м'ясо з цибулею, хлібом і приправляємо фарш спеціями. Формуємо руками невеличкі кульки і викладаємо їх у форму. Запікаємо при температурі 180 градусів, а потім заливаємо курячі тефтелі вершковим соусом і відправляємо страву ще на 20 хвилин в духову шафу.
Рецепт курячих тюфтельок у вершковому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Куряче філе подрібнюємо в блендері. Очищаємо овочі, обполіскуємо і натираємо на крупній тертці. Морква прибираємо поки в сторону, а цибулька з'єднуємо з м'ясним фаршем. Додаємо за смаком спеції і вводимо збите яйце. Шматочки білого хліба розмочуємо в молоці і відправляємо до решти інгредієнтів, трохи віджати руками. З приготованого фаршу ліпимо кульки, обвалюємо в борошні і викладаємо тефтелі у форму, попередньо промазану рослинним маслом. Запікаємо все 15 хвилин при температурі 180 градусів. Не гаючи часу, готуємо соус: сир натираємо на маленькій тертці, а очищені зубчики часнику і зелень подрібнюємо ножем. У чашку виливаємо вершки, додаємо моркву, зелень і часник. Потім додаємо сир і ретельно перемішуємо. Тепер дістаємо з духовки форму і поливаємо соусом кожен кульку. Відправляємо форму назад і засікаємо приблизно 40 хвилин. На гарнір чудово підійде варена гречка, картоплю або макарони.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тефтелі в вершковому соусі в духовці
Приготувати прості тюфтельки - справа нехитра, а ось як урізноманітнити блюдо оригінальними компонентами знає не кожен. У цій статті пропонуємо
Тефтелі в томатному соусі - рецепт
Тефтелі - це чудове блюдо, яке люблять і дорослі, і діти. Їх можна подавати з будь-яким гарніром - картоплею, рисом, гречкою, макарони. І сьогодні ми
Курячі кульки в вершковому соусі
Останнім часом стали набувати популярності курячі кульки. Це блюдо готується неймовірно просто і виходить дуже ніжним. Особливо вишуканий смак мають
Курячі тефтелі
Тефтелі - улюблене багатьма страва з дитинства, яке обов'язково було в меню кожного дитячого садка. Ми поділимося з вами полегшеним рецептом
Тефтелі в вершковому соусі
Тефтелі - це дуже смачне блюдо улюблені багатьма. І їх подають з різними соусами. І в нашій статті ми поговоримо про тюхтельки у вершковому соусі.
Тефтелі на пару
Парові тефтелі - це корисна дієтична страва, і до того ж смачне. Подавати їх можна з будь-яким гарніром. Готувати їх у пароварці досить просто, і ми