Як посмажити картоплю з грибами?
Картопля з грибами – смачне, ситне і дуже просте блюдо, за допомогою якого можна з легкістю нагодувати навіть самих голодних гостей. А чудовий аромат цієї страви розіграє у ваших домочадців незвичайний апетит.
Інгредієнти:
картопля – 1 кг;
свіжі гриби – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
сметана – 100 мл;
свіжа зелень – за бажанням;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Перед тим, як приступити до смаження картоплі з грибами, чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й підрум'янюємо в сковороді. Після цього перекладаємо його в окрему тарілку. Гриби обробляємо, нарізаємо тоненькими скибочками і обсмажуємо 30 хвилин, помішуючи. Потім вливаємо сметану, перемішуємо і перекладаємо до цибулі. Картоплю очищаємо, обполіскуємо, рубаємо соломкою і обсмажуємо на розігрітій олії без кришки, підсолюємо за смаком. У самому кінці додаємо трохи рубаної зелені, додаємо підготовлені раніше овочі і смажимо картоплю з грибами і цибулею на слабкому вогні 5 хвилин.
Інгредієнти:
картопля – 800 г;
білі гриби – 450 г;
цибулина – 2 шт.;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Отже, для приготування смаженої картоплі з грибами, спочатку готуємо всі інгредієнти. З цибулин знімаємо всю лушпиння і обполіскуємо під холодною водою. Далі розрізаємо на 4 частини і шаткуємо тоненькою соломкою. Тепер переходимо до грибів: обробляємо і нарізаємо скибочками. Картопля промиваємо, очищаємо від шкірки, знову обполіскуємо і рубаємо довгими брусочками. У сковороду наливаємо трохи рослинного масла і ставимо на вогонь. У розігрітий жир кидаємо спочатку подрібнену цибулю і підрум'янюємо його кілька хвилин до прозорості. Потім додаємо білі гриби, перемішуємо дерев'яною лопаткою і обсмажуємо овочі до тих пір, поки не випарується вся утворилася рідина. Після цього додаємо картопляні брусочки, перемішуємо і закриваємо сковороду кришкою. Потім зменшуємо вогонь і продовжуємо готування. Через 15 хвилин знову перемішуємо вміст, підсолюємо за смаком і доводимо до готовності. Подаємо страву в гарячому вигляді, розклавши по порційним неглибоким тарілках. Як доповнення чудово підійде нежирна сметана, рубана свіжа зелень петрушки або кропу і консервований зелений горошок.
Інгредієнти:
картопля – 3 шт.;
свіжі печериці – 100 г;
цибулина – 1 шт.;
свіжа зелень;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Отже, першим ділом беремо картоплю, промиваємо, чистимо і розрізаємо соломкою. Цибулину обробляємо і шаткуємо півкільцями, а гриби нарізаємо скибочками. Підготовлені овочі складаємо в посуд мультиварки , вливаємо трохи олії, включаємо програму «Смаження» і засікаємо 15 хвилин. Через 5 хвилин відкриваємо кришку приладу і ретельно все перемішуємо.
Інгредієнти:
картопля – 8 шт.;
свіжі печериці – 100 г;
цибулина – 1 шт.;
плавлений сирок – 1 шт.;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Сковороду змащуємо рослинним маслом, розжарюємо його, висипаємо картоплю, очищений і нарізаний тоненькими скибочками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і додаємо через 10 хвилин. Перемішуємо, зменшуємо вогонь і кидаємо оброблені гриби. Смажимо блюдо хвилин 10 періодично помішуючи лопаткою і, не забуваємо підсолити за смаком і посипати тертим плавленим сиром. Тушкуємо страву ще кілька хвилин, і подаємо до столу, розклавши по красивим тарілках.
Рецепт смаженої картоплі з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приступити до смаження картоплі з грибами, чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й підрум'янюємо в сковороді. Після цього перекладаємо його в окрему тарілку. Гриби обробляємо, нарізаємо тоненькими скибочками і обсмажуємо 30 хвилин, помішуючи. Потім вливаємо сметану, перемішуємо і перекладаємо до цибулі. Картоплю очищаємо, обполіскуємо, рубаємо соломкою і обсмажуємо на розігрітій олії без кришки, підсолюємо за смаком. У самому кінці додаємо трохи рубаної зелені, додаємо підготовлені раніше овочі і смажимо картоплю з грибами і цибулею на слабкому вогні 5 хвилин.
Смажена картопля з білими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування смаженої картоплі з грибами, спочатку готуємо всі інгредієнти. З цибулин знімаємо всю лушпиння і обполіскуємо під холодною водою. Далі розрізаємо на 4 частини і шаткуємо тоненькою соломкою. Тепер переходимо до грибів: обробляємо і нарізаємо скибочками. Картопля промиваємо, очищаємо від шкірки, знову обполіскуємо і рубаємо довгими брусочками. У сковороду наливаємо трохи рослинного масла і ставимо на вогонь. У розігрітий жир кидаємо спочатку подрібнену цибулю і підрум'янюємо його кілька хвилин до прозорості. Потім додаємо білі гриби, перемішуємо дерев'яною лопаткою і обсмажуємо овочі до тих пір, поки не випарується вся утворилася рідина. Після цього додаємо картопляні брусочки, перемішуємо і закриваємо сковороду кришкою. Потім зменшуємо вогонь і продовжуємо готування. Через 15 хвилин знову перемішуємо вміст, підсолюємо за смаком і доводимо до готовності. Подаємо страву в гарячому вигляді, розклавши по порційним неглибоким тарілках. Як доповнення чудово підійде нежирна сметана, рубана свіжа зелень петрушки або кропу і консервований зелений горошок.
Як приготувати смажену картоплю з грибами в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, першим ділом беремо картоплю, промиваємо, чистимо і розрізаємо соломкою. Цибулину обробляємо і шаткуємо півкільцями, а гриби нарізаємо скибочками. Підготовлені овочі складаємо в посуд мультиварки , вливаємо трохи олії, включаємо програму «Смаження» і засікаємо 15 хвилин. Через 5 хвилин відкриваємо кришку приладу і ретельно все перемішуємо.
Рецепт смаженої картоплі з грибами і сиром на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Сковороду змащуємо рослинним маслом, розжарюємо його, висипаємо картоплю, очищений і нарізаний тоненькими скибочками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і додаємо через 10 хвилин. Перемішуємо, зменшуємо вогонь і кидаємо оброблені гриби. Смажимо блюдо хвилин 10 періодично помішуючи лопаткою і, не забуваємо підсолити за смаком і посипати тертим плавленим сиром. Тушкуємо страву ще кілька хвилин, і подаємо до столу, розклавши по красивим тарілках.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печеня зі свинини з грибами в мультиварці
Сьогодні, щоб приготувати печеню, не треба проводити на кухні кілька годин і готувати його до важкої жаровні. Пропонуємо кілька досить оригінальних
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
Курка з грибами і картоплею
Курка з грибами і картоплею - чудове блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. Приготувати його досить просто. І сьогодні ми поділимося з
Картопля з грибами на сковорідці
Гриби завжди вважаються делікатесом не тільки на святковому столі, але і за простим сімейним обідом. І зараз ми розповімо, як посмажити їх з
Білі гриби з картоплею
З грибів можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні мова піде про білих грибах. Давайте згасимо і посмажимо їх з картоплею. Вийде
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте