Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з капустою і грибами

Пиріг з капустою і грибами

16-12-2015, 20:27
912
Пиріг з капустою і грибами
Смачні пироги бувають не тільки солодкими. Зараз ми розповімо, як самостійно зробити пиріг з капустою і грибами.

Заливний пиріг з капустою і грибами


Інгредієнти:

  • білокачанна капуста – 1 кг;

  • печериці – 350 г;

  • курячі яйця – 3 шт.;

  • майонез – 240 г;

  • борошно – 1 склянка;

  • цибуля зелена – 1 пучок;

  • сіль;

  • розпушувач – 1 пакетик.


  • Приготування
    Для того, щоб зробити начинку для пирога з капустою і грибами, білокачанну капусту тоненько шаткуємо, до неї додаємо подрібнену цибулю і заздалегідь обсмажені шампіньйони, підсолюємо за смаком і перемішуємо. Протушиваем начинку на сковороді близько 30 хвилин. Розбиваємо в мисочку яйця, підсолюємо і збиваємо міксером або просто віночком. Додаємо майонез, борошно і розпушувач. Добре перемішуємо. Форму змащуємо олією, викладаємо приблизно 1/3 частину тіста, зверху розміщуємо начинку і заливаємо рештою тестом. Пиріг з капустою і грибами буде готовий через 25 хвилин, якщо температура в духовій шафі складе 200 градусів.

    Листковий пиріг з капустою та грибами - рецепт


    Інгредієнти:

  • тісто листкове дріжджове – 1 кг;

  • гриби свіжі – 600 г;

  • капуста білокачанна – 15 кг;

  • цибуля – 120 г;

  • яйця – 1 шт.;

  • спеції, сіль.


  • Приготування
    Подрібнюємо цибулю, дрібненько шаткуємо капусту. Нарізаємо Пластинками печериці. Обсмажуємо цибулю, додаємо гриби, капусту і тушкуємо півгодини. За смаком підсолюємо і перчимо. Розморожене природним шляхом листкове тісто розкочуємо. Ділимо пласт на 2 рівні частини. На одну половинку кладемо начинку, а другою частиною її накриваємо. Випікаємо пиріг при 180 градусах приблизно. А щоб отримати зверху рум'яну скоринку, хвилин за 15 до готовності листковий пиріг з капустою і грибами змащуємо збитим яйцем.

    Пиріг з солоними грибами і капустою


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 500 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • сметана 20% жирності – 200 мл;

  • рослинне масло – 75 мл;

  • сухі дріжджі – 1 ч. ложка;

  • цукровий пісок – 25 г;

  • сіль – щіпка.


  • Для начинки:

  • білокачанна капуста – 400 г;

  • солоні гриби – 250 г;

  • масло вершкове 20% жирності – 1 ст. ложка;

  • цибуля – 1 шт.;

  • масло рослинне – 40 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Борошно просіваємо через сито в глибоку миску, додаємо сухі дріжджі. Змішуємо сметану з яйцями, цукром, сіллю і рослинним маслом. Додаємо борошно з дріжджами, вимішуємо тісто, накриваємо його серветкою і
    Пиріг з капустою і грибами
    залишаємо підходити в теплі. На сковороді розтоплюємо половину вершкового масла, додаємо половину рослинного масла й обсмажуємо до прозорості подрібнену цибулю. Потім додаємо дрібно нашатковану капусту і готуємо ще хвилин 15. За смаком підсолюємо і перчимо. Солоні гриби промиваємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на маслі. Змішуємо гриби з капустою. Розкачуємо тісто в прямокутний пласт. По краю розміщуємо начинку. Згортаємо рулет, злегка його придавлюємо. І на поверхні робимо кілька прорізів. Перекладаємо його на деко, застелений папером. Залишаємо пиріг хвилин для вистоювання на 20. А потім відправляємо в помірно нагріту духовку на 25 хвилин. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Лінивий пиріг з капустою
    Лінивий пиріг з капустою
    Лінивий пиріг з капустою - спеціально для тих господинь, які не хочуть у вихідний день відправляти себе на кухню. Готується страва дійсно дуже
    Пиріг з капустою з листкового тіста
    Пиріг з капустою з листкового тіста
    Дуже смачний і швидкий пиріг з капустою з листкового тіста. Аромат під час приготування варто просто приголомшливий. Така випічка – це безпрограшний
    Листковий пиріг з капустою
    Листковий пиріг з капустою
    Листковий пиріг з капустою – випічка на будь-який випадок, його можна подати і в якості частування для гостей, і просто на вечерю для своїх близьких.
    Заливний пиріг з капустою
    Заливний пиріг з капустою
    Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого
    Пиріг з капустою на майонезі
    Пиріг з капустою на майонезі
    Пиріг з капустою на майонезі - це швидкий і смачний варіант обіду або вечері. Готувати начинку і тісто досить просто, і ми пропонуємо вам 2 цікавих
    Пиріг з капустою і яйцем
    Пиріг з капустою і яйцем
    Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг