Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Заливний пиріг з капустою на майонезі

Заливний пиріг з капустою на майонезі

16-12-2015, 20:27
713
Заливний пиріг з капустою на майонезі
Із запропонованих нижче рецептів ви дізнаєтеся, як швидко і просто приготувати заливний пиріг з капустою. Цей варіант домашньої випічки заощадить час, забезпечить вас неймовірно смачним перекусом чи стане ласим частуванням для гостей, що раптово наскочили.

Рецепт швидкого заливного пирога з капустою на майонезі


Інгредієнти:
Для тіста:

  • майонез – 240 г;

  • сметана – 240 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • борошно пшеничне – 125 г;

  • сіль – 5 р;

  • розпушувач – 25 г;


  • Для начинки:

  • капуста – 500-700 г;

  • ріпчаста цибуля – 75 г;

  • морква – 75 г;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Смак заливного пирога безпосередньо залежить від яку наповнювали його начинки. В нашому випадку ми будемо використовувати капусту для більш ніжного її смаку нашинкуем її дрібно і протушкуйте на сковороді з попередньо підрум'яненими кубиками цибулі і натертою морквою.
    Для тіста взобьем яйця з дрібкою солі до пишноти. Потім додаємо майонез і сметану, просіваємо також в миску борошно і розпушувач і ретельно перемішуємо до розчинення всіх борошняних грудочок. По густоті маса повинна бути схожа за консистенцією тесту на оладки або сметаною середньої жирності, тому при необхідності досыплем ще трохи борошна і знову розмішуєм до однорідності.
    Половину приготованого тіста викладаємо на дно промасленим форми, зверху розподіляємо начинку з капусти, заливаємо її рештою тестом і розрівнюємо лопаткою. Такий пиріг випікається при температурному режимі духовки 190-200 градусів до готовності, яка перевіряється за сухою дерев'яною скіпкою, і бажаного ступеня підрум'янення. Час приготування може варіюватися від тридцяти до п'ятдесяти хвилин в залежності від висоти і розміру форми, а також можливостей вашого духової шафи.

    Самий смачний і швидкий заливний пиріг на майонезі з капустою і яйцем


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • майонез – 120 г;

  • сметана – 190 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • борошно пшеничне – 140-160 г;

  • сіль – 5 р;

  • розпушувач – 25 г;


  • Для начинки:

  • капуста – 500-700 г;

  • ріпчаста цибуля – 75 г;

  • яйця – 3-4 шт.;

  • зелень кропу – за смаком;

  • рослинна олія;

  • чорний мелений перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Для начинки нашатковану капусту обсмажуємо на рослинному маслі з пасеровану цибулею до м'якості на помірному вогні, наприкінці приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем. Після охолодження змішуємо капустяну основу з попередньо відвареними круто, очищеними і нарізаними яйцями.
    По готовності начинки
    Заливний пиріг з капустою на майонезі
    включаємо духовку, виставивши температуру на 200 градусів, і приступаємо до приготування тіста. Яйця розбиваємо з сіллю до пишності і легкості, потім додаємо майонез і сметану, всипаємо просіяне борошно і розпушувач і змішати за допомогою міксера або віночка до гладкості і однорідності.
    В промаслений форму викладаємо половину приготованого на майонезі тесту , зверху розподіляємо начинку з капусти і яєць і заливаємо рештою тестом.
    Готується заливний пиріг на вибраному режимі приблизно сорок хвилин. Але в кожному окремому випадку час може відрізнятися від заявленого в залежності від висоти і діаметру форми і відповідно товщини пирога.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Заливний пиріг з рибними консервами
    Заливний пиріг з рибними консервами
    Смачний, ситний і неймовірно ароматним виходить заливний пиріг з наповненням з рибної консерви. Пропонуємо два чудових варіанти цієї несолодкої
    Заливний пиріг з цибулею і яйцем
    Заливний пиріг з цибулею і яйцем
    Рецептів заливних пирогів існує кілька десятків і всі відрізняються основним складом наповнення. Далі розповімо, як приготувати найпопулярніший вид
    Заливний пиріг з сайрою
    Заливний пиріг з сайрою
    Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
    Заливний пиріг на кефірі з капустою
    Заливний пиріг на кефірі з капустою
    Популярність швидкої несолодкої випічки стрімко набирає обертів. І це не випадково, адже таким способом можна, ситно і швидко нагодувати голодну
    Заливний пиріг з капустою
    Заливний пиріг з капустою
    Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого