Заливний пиріг з капустою на майонезі
Із запропонованих нижче рецептів ви дізнаєтеся, як швидко і просто приготувати заливний пиріг з капустою. Цей варіант домашньої випічки заощадить час, забезпечить вас неймовірно смачним перекусом чи стане ласим частуванням для гостей, що раптово наскочили.
Інгредієнти:
Для тіста:
майонез – 240 г;
сметана – 240 г;
яйця – 2 шт.;
борошно пшеничне – 125 г;
сіль – 5 р;
розпушувач – 25 г;
Для начинки:
капуста – 500-700 г;
ріпчаста цибуля – 75 г;
морква – 75 г;
перець;
сіль.
Приготування
Смак заливного пирога безпосередньо залежить від яку наповнювали його начинки. В нашому випадку ми будемо використовувати капусту для більш ніжного її смаку нашинкуем її дрібно і протушкуйте на сковороді з попередньо підрум'яненими кубиками цибулі і натертою морквою.
Для тіста взобьем яйця з дрібкою солі до пишноти. Потім додаємо майонез і сметану, просіваємо також в миску борошно і розпушувач і ретельно перемішуємо до розчинення всіх борошняних грудочок. По густоті маса повинна бути схожа за консистенцією тесту на оладки або сметаною середньої жирності, тому при необхідності досыплем ще трохи борошна і знову розмішуєм до однорідності.
Половину приготованого тіста викладаємо на дно промасленим форми, зверху розподіляємо начинку з капусти, заливаємо її рештою тестом і розрівнюємо лопаткою. Такий пиріг випікається при температурному режимі духовки 190-200 градусів до готовності, яка перевіряється за сухою дерев'яною скіпкою, і бажаного ступеня підрум'янення. Час приготування може варіюватися від тридцяти до п'ятдесяти хвилин в залежності від висоти і розміру форми, а також можливостей вашого духової шафи.
Інгредієнти:
Для тіста:
майонез – 120 г;
сметана – 190 г;
яйця – 3 шт.;
борошно пшеничне – 140-160 г;
сіль – 5 р;
розпушувач – 25 г;
Для начинки:
капуста – 500-700 г;
ріпчаста цибуля – 75 г;
яйця – 3-4 шт.;
зелень кропу – за смаком;
рослинна олія;
чорний мелений перець;
сіль.
Приготування
Для начинки нашатковану капусту обсмажуємо на рослинному маслі з пасеровану цибулею до м'якості на помірному вогні, наприкінці приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем. Після охолодження змішуємо капустяну основу з попередньо відвареними круто, очищеними і нарізаними яйцями.
По готовності начинки включаємо духовку, виставивши температуру на 200 градусів, і приступаємо до приготування тіста. Яйця розбиваємо з сіллю до пишності і легкості, потім додаємо майонез і сметану, всипаємо просіяне борошно і розпушувач і змішати за допомогою міксера або віночка до гладкості і однорідності.
В промаслений форму викладаємо половину приготованого на майонезі тесту , зверху розподіляємо начинку з капусти і яєць і заливаємо рештою тестом.
Готується заливний пиріг на вибраному режимі приблизно сорок хвилин. Але в кожному окремому випадку час може відрізнятися від заявленого в залежності від висоти і діаметру форми і відповідно товщини пирога.
Рецепт швидкого заливного пирога з капустою на майонезі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Смак заливного пирога безпосередньо залежить від яку наповнювали його начинки. В нашому випадку ми будемо використовувати капусту для більш ніжного її смаку нашинкуем її дрібно і протушкуйте на сковороді з попередньо підрум'яненими кубиками цибулі і натертою морквою.
Для тіста взобьем яйця з дрібкою солі до пишноти. Потім додаємо майонез і сметану, просіваємо також в миску борошно і розпушувач і ретельно перемішуємо до розчинення всіх борошняних грудочок. По густоті маса повинна бути схожа за консистенцією тесту на оладки або сметаною середньої жирності, тому при необхідності досыплем ще трохи борошна і знову розмішуєм до однорідності.
Половину приготованого тіста викладаємо на дно промасленим форми, зверху розподіляємо начинку з капусти, заливаємо її рештою тестом і розрівнюємо лопаткою. Такий пиріг випікається при температурному режимі духовки 190-200 градусів до готовності, яка перевіряється за сухою дерев'яною скіпкою, і бажаного ступеня підрум'янення. Час приготування може варіюватися від тридцяти до п'ятдесяти хвилин в залежності від висоти і розміру форми, а також можливостей вашого духової шафи.
Самий смачний і швидкий заливний пиріг на майонезі з капустою і яйцем
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для начинки нашатковану капусту обсмажуємо на рослинному маслі з пасеровану цибулею до м'якості на помірному вогні, наприкінці приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем. Після охолодження змішуємо капустяну основу з попередньо відвареними круто, очищеними і нарізаними яйцями.
По готовності начинки включаємо духовку, виставивши температуру на 200 градусів, і приступаємо до приготування тіста. Яйця розбиваємо з сіллю до пишності і легкості, потім додаємо майонез і сметану, всипаємо просіяне борошно і розпушувач і змішати за допомогою міксера або віночка до гладкості і однорідності.
В промаслений форму викладаємо половину приготованого на майонезі тесту , зверху розподіляємо начинку з капусти і яєць і заливаємо рештою тестом.
Готується заливний пиріг на вибраному режимі приблизно сорок хвилин. Але в кожному окремому випадку час може відрізнятися від заявленого в залежності від висоти і діаметру форми і відповідно товщини пирога.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заливний пиріг з рибними консервами
Смачний, ситний і неймовірно ароматним виходить заливний пиріг з наповненням з рибної консерви. Пропонуємо два чудових варіанти цієї несолодкої
Заливний пиріг з цибулею і яйцем
Рецептів заливних пирогів існує кілька десятків і всі відрізняються основним складом наповнення. Далі розповімо, як приготувати найпопулярніший вид
Заливний пиріг з сайрою
Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
Заливний пиріг на кефірі з капустою
Популярність швидкої несолодкої випічки стрімко набирає обертів. І це не випадково, адже таким способом можна, ситно і швидко нагодувати голодну
Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого