Суфле з кабачків з куркою
Страви з кабачків не повинні обмежуватися оладками і рагу, і ніжне суфле з цього матеріалу – прямий тому доказ. Крім самих кабачків в список складових входить курятина, а значить, в одній порції готового страви у нас будуть не тільки корисні вуглеводи, але і велика кількість тваринного білка.
Це блюдо лише виграє від оригінальних доповнень, зразок сиру фета і гірчиці , які стануть частиною суфле з нижченаведеного рецепта.
Інгредієнти:
кабачок - 340 г;
вершкове масло - 15 г;
борошно - 45 г;
куряче філе - 220 г;
молоко - 65 мл;
суха гірчиця - 1 ч. ложка;
сир фета - 45 г;
тертий пармезан - 15 г;
яйця - 4 шт.
Приготування
Натріть кабачок, злегка посоліть його і залиште хвилин на 10 щоб віддав надлишки вологи. Далі тертий овоч відіжміть і відкладіть в сторону. Відварну курятину збийте блендером до пастоподібної консистенції.
Беріться за соус, для якого спершу слід обсмажити борошно на вершковому маслі, а потім розвести молоком, доповнити гірчицею і злегка охолодити. В охолоджений соус влийте збиті яєчні білки, додайте кабачок і курятину, а також обидва види сиру. Білки, що залишилися перетворіть в стійку білу піну і обережно, порціями, введіть її до основної маси. Розкладіть суміш з промасленим формах і поставте суфле з кабачків з куркою готуватися в розігрітій до 190 градусів духовці 20-25 хвилин.
Суфле з кабачків з куркою можна зробити і в мультиварці. Для цього блюдо розподіляють по змазаним формами, розміщують їх у чаші і готують на «Випікання» півгодини.
Інгредієнти:
кабачки - 320 г;
вершкове масло - 10 г;
гілочка чебрецю;
яйця - 4 шт.;
пармезан - 25 г;
чеддер - 55 г;
борошно - 25 г;
куряче філе - 280 р.
Приготування
Натерті кабачки приправте сіллю і відіжміть надлишки рідини через 20 хвилин. Розтопіть масло і влийте його до кабачків, слідом всипте сири і борошно, додайте яєчні жовтки і ретельно все перемішайте. На виході вийде суміш, схожа з тією, що використовується для приготування кабачкового оладок. Курятину відваріть і збийте блендером до пастоподібної консистенції. Додайте до маси чебрець і перекладіть її до кабачкової основі. Залишилися яєчні білки збийте в піну і порціями додайте її до кабачків з куркою. Розподіліть кабачкове суфле з куркою за формами і залиште випікатися півгодини при 180 градусах.
Рецепт суфле з кабачка з куркою
Це блюдо лише виграє від оригінальних доповнень, зразок сиру фета і гірчиці , які стануть частиною суфле з нижченаведеного рецепта.
Інгредієнти:
Приготування
Натріть кабачок, злегка посоліть його і залиште хвилин на 10 щоб віддав надлишки вологи. Далі тертий овоч відіжміть і відкладіть в сторону. Відварну курятину збийте блендером до пастоподібної консистенції.
Беріться за соус, для якого спершу слід обсмажити борошно на вершковому маслі, а потім розвести молоком, доповнити гірчицею і злегка охолодити. В охолоджений соус влийте збиті яєчні білки, додайте кабачок і курятину, а також обидва види сиру. Білки, що залишилися перетворіть в стійку білу піну і обережно, порціями, введіть її до основної маси. Розкладіть суміш з промасленим формах і поставте суфле з кабачків з куркою готуватися в розігрітій до 190 градусів духовці 20-25 хвилин.
Суфле з кабачків з куркою можна зробити і в мультиварці. Для цього блюдо розподіляють по змазаним формами, розміщують їх у чаші і готують на «Випікання» півгодини.
Суфле з кабачків з куркою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Натерті кабачки приправте сіллю і відіжміть надлишки рідини через 20 хвилин. Розтопіть масло і влийте його до кабачків, слідом всипте сири і борошно, додайте яєчні жовтки і ретельно все перемішайте. На виході вийде суміш, схожа з тією, що використовується для приготування кабачкового оладок. Курятину відваріть і збийте блендером до пастоподібної консистенції. Додайте до маси чебрець і перекладіть її до кабачкової основі. Залишилися яєчні білки збийте в піну і порціями додайте її до кабачків з куркою. Розподіліть кабачкове суфле з куркою за формами і залиште випікатися півгодини при 180 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясне суфле як у дитячому садку – рецепт
Готове м'ясне суфле з даного рецептом сподобається всім діткам і дорослим. У підсумку виходить ніжна і повітряна маса, яка ідеально підійде до
Оладки з кабачків з фаршем
Кабачкові оладки приваблюють любителів смачно поїсти тим, що приготувати їх зовсім не складно, а універсальність овоча дозволяє безмежно фантазувати
Куряче суфле в мультиварці
Прекрасною альтернативою обридлому запечене філе може стати куряче суфле. Ця ніжна, повітряна маса здатна підкорити серця навіть найбільш вибагливих
Запіканка з кабачків з фаршем
Рекомендуємо вам приготувати запіканку з кабачків з фаршем. Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Вона готується неймовірно просто і
Суфле з печінки в духовці
Ніжне і дієтичне суфле з печінки прекрасно підійде як для дорослого, так і дитячого харчування. Його можна приготувати на пару або в духовці.
Суфле з кабачків
Кабачок - це універсальний і корисний овоч, який смажать, тушкують, роблять запіканки. І сьогодні ми хочемо поговорити з вами про суфле з кабачків.