Оладки з кабачків з фаршем
Сезон свіжих кабачків вже практично підійшов до кінця, але якщо ви хочете втілювати в життя страви з літнього меню навіть взимку, то заготовте кабачки на зиму. Із заморожених овочів в подальшому можна буде готувати рагу, запіканки і навіть оладки з кабачків з фаршем, рецепт яких ми будемо розбирати нижче.
До кабачків найкраще підходить птах, а тому всі рецепти з цього матеріалу ми будемо готувати на основі фаршу з курки або індички.
Цей простий рецепт, крім самої курятини і кабачків, включає в себе набір спецій, який в комбінації дає лише легкий смаковий відтінок, ненав'язливо підкреслюючи птицю і овочі.
Інгредієнти:
курячий фарш - 580 г;
кабачок - 420 г;
сушений часник і цибулю - по 1 ч. ложці;
кайенский перець - 1/4 ч. ложки;
яйце - 1 шт.
Приготування
Вимиті кабачки натріть, щедро посоліть і залиште хвилин на 15. По закінченні часу відіжміть надлишки соку руками, а потім перекладіть кабачки на пару паперових рушників і позбавтеся від води, що залишилася. Обсушені натерті кабачки з'єднайте з курячим фаршем, сушеним цибулею, часником і кайенским перцем. Додайте яйце для зв'язки. Отримана суміш на оладки повинна вийти злегка рідкуватий, не схожою на звичайну котлетну масу.
Тепер можна приступати до обжарке. Як тільки оладки з кабачків і курячого фаршу підрум'яняться з одного боку, перевертайте їх на іншу, а потім позбавте від надлишків жиру, виклавши котлетки на паперові рушники.
Рецепт цих оладок з курятини і кабачків доповнює сир. Ми використовували м'яку італійську рікотту, але ви можете замінити цей сир звичайним сиром або покласти в рецепт шматочки улюбленого твердого сиру в еквівалентних кількостях.
Інгредієнти:
кабачки - 620 г;
курячий фарш - 530 г;
яйце - 1 шт.;
часникові зубки - 2 шт.;
рікотта - 155 г;
пучок зеленого цибулі.
Приготування
Натерти кабачки, посоліть їх і залиште на 10 хвилин, після чого відіжміть зайву рідину і змішайте овоч з фаршем. Додайте пюрированный часник, сир і яйце, ще раз приправити суміш і з'єднайте з зеленню цибулі. Коли фарш готовий, можна буде приступати до обжарке, а можна зробити оладки з кабачків з фаршем в духовці, виклавши порції суміші на покритий пергаментом деко і розмістивши в розігрітій до 190 градусів духовці 15 хвилин.
Готові оладки можна подавати як гарячими, так і холодними.
До кабачків найкраще підходить птах, а тому всі рецепти з цього матеріалу ми будемо готувати на основі фаршу з курки або індички.
Оладки з кабачків з фаршем – рецепт
Цей простий рецепт, крім самої курятини і кабачків, включає в себе набір спецій, який в комбінації дає лише легкий смаковий відтінок, ненав'язливо підкреслюючи птицю і овочі.
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті кабачки натріть, щедро посоліть і залиште хвилин на 15. По закінченні часу відіжміть надлишки соку руками, а потім перекладіть кабачки на пару паперових рушників і позбавтеся від води, що залишилася. Обсушені натерті кабачки з'єднайте з курячим фаршем, сушеним цибулею, часником і кайенским перцем. Додайте яйце для зв'язки. Отримана суміш на оладки повинна вийти злегка рідкуватий, не схожою на звичайну котлетну масу.
Тепер можна приступати до обжарке. Як тільки оладки з кабачків і курячого фаршу підрум'яняться з одного боку, перевертайте їх на іншу, а потім позбавте від надлишків жиру, виклавши котлетки на паперові рушники.
Оладки з кабачків з фаршем та сиром
Рецепт цих оладок з курятини і кабачків доповнює сир. Ми використовували м'яку італійську рікотту, але ви можете замінити цей сир звичайним сиром або покласти в рецепт шматочки улюбленого твердого сиру в еквівалентних кількостях.
Інгредієнти:
Приготування
Натерти кабачки, посоліть їх і залиште на 10 хвилин, після чого відіжміть зайву рідину і змішайте овоч з фаршем. Додайте пюрированный часник, сир і яйце, ще раз приправити суміш і з'єднайте з зеленню цибулі. Коли фарш готовий, можна буде приступати до обжарке, а можна зробити оладки з кабачків з фаршем в духовці, виклавши порції суміші на покритий пергаментом деко і розмістивши в розігрітій до 190 градусів духовці 15 хвилин.
Готові оладки можна подавати як гарячими, так і холодними.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оладки з кабачків з часником
Рецептів приготування кабачкового оладок з додаванням часнику існує величезна безліч, і ми не будемо обмежуватися стандартними смаковими рішеннями.
Як приготувати оладки з кабачків?
Приготувати кабачкові оладки не складе труднощів, навіть самому невмілого кулінару. Це зовсім нехитре блюдо готується в два рахунки, тому так любимо
Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це
Рулети з кабачків з сиром і часником
Розповімо, як зробити дуже легкий і неймовірно ніжну холодну закуску. Поєднання молодих кабачків, сиру та часнику точно не залишить ваших гостей
Запіканка з кабачків з фаршем
Рекомендуємо вам приготувати запіканку з кабачків з фаршем. Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Вона готується неймовірно просто і
Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть