Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Оладки з кабачків з фаршем

Оладки з кабачків з фаршем

1-11-2015, 22:51
1 048
Оладки з кабачків з фаршем
Сезон свіжих кабачків вже практично підійшов до кінця, але якщо ви хочете втілювати в життя страви з літнього меню навіть взимку, то заготовте кабачки на зиму. Із заморожених овочів в подальшому можна буде готувати рагу, запіканки і навіть оладки з кабачків з фаршем, рецепт яких ми будемо розбирати нижче.
До кабачків найкраще підходить птах, а тому всі рецепти з цього матеріалу ми будемо готувати на основі фаршу з курки або індички.

Оладки з кабачків з фаршем – рецепт


Цей простий рецепт, крім самої курятини і кабачків, включає в себе набір спецій, який в комбінації дає лише легкий смаковий відтінок, ненав'язливо підкреслюючи птицю і овочі.
Інгредієнти:

  • курячий фарш - 580 г;

  • кабачок - 420 г;

  • сушений часник і цибулю - по 1 ч. ложці;

  • кайенский перець - 1/4 ч. ложки;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування
    Вимиті кабачки натріть, щедро посоліть і залиште хвилин на 15. По закінченні часу відіжміть надлишки соку руками, а потім перекладіть кабачки на пару паперових рушників і позбавтеся від води, що залишилася. Обсушені натерті кабачки з'єднайте з курячим фаршем, сушеним цибулею, часником і кайенским перцем. Додайте яйце для зв'язки. Отримана суміш на оладки повинна вийти злегка рідкуватий, не схожою на звичайну котлетну масу.
    Тепер можна приступати до обжарке. Як тільки оладки з кабачків і курячого фаршу підрум'яняться з одного боку, перевертайте їх на іншу, а потім позбавте від надлишків жиру, виклавши котлетки на паперові рушники.

    Оладки з кабачків з фаршем та сиром


    Рецепт цих оладок з курятини і кабачків доповнює сир. Ми використовували м'яку італійську рікотту, але ви можете замінити цей сир звичайним сиром або покласти в рецепт шматочки улюбленого твердого сиру в еквівалентних кількостях.
    Інгредієнти:

  • кабачки - 620 г;

  • курячий фарш - 530 г;

  • яйце - 1 шт.;
  • Оладки з кабачків з фаршем

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • рікотта - 155 г;

  • пучок зеленого цибулі.


  • Приготування
    Натерти кабачки, посоліть їх і залиште на 10 хвилин, після чого відіжміть зайву рідину і змішайте овоч з фаршем. Додайте пюрированный часник, сир і яйце, ще раз приправити суміш і з'єднайте з зеленню цибулі. Коли фарш готовий, можна буде приступати до обжарке, а можна зробити оладки з кабачків з фаршем в духовці, виклавши порції суміші на покритий пергаментом деко і розмістивши в розігрітій до 190 градусів духовці 15 хвилин.
    Готові оладки можна подавати як гарячими, так і холодними.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Оладки з кабачків з часником
    Оладки з кабачків з часником
    Рецептів приготування кабачкового оладок з додаванням часнику існує величезна безліч, і ми не будемо обмежуватися стандартними смаковими рішеннями.
    Як приготувати оладки з кабачків?
    Як приготувати оладки з кабачків?
    Приготувати кабачкові оладки не складе труднощів, навіть самому невмілого кулінару. Це зовсім нехитре блюдо готується в два рахунки, тому так любимо
    Як приготувати рагу з кабачків?
    Як приготувати рагу з кабачків?
    Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це
    Рулети з кабачків з сиром і часником
    Рулети з кабачків з сиром і часником
    Розповімо, як зробити дуже легкий і неймовірно ніжну холодну закуску. Поєднання молодих кабачків, сиру та часнику точно не залишить ваших гостей
    Запіканка з кабачків з фаршем
    Запіканка з кабачків з фаршем
    Рекомендуємо вам приготувати запіканку з кабачків з фаршем. Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Вона готується неймовірно просто і
    Оладки з кабачків з бринзою
    Оладки з кабачків з бринзою
    Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть