Оладки з кабачків з часником

Оладки з кабачків з часником і зеленню – рецепт
Пропонуємо вам приготувати страву з незвичайним смаковим поєднанням в основі, наприклад, ці оладки з кабачків з часником, доповнені тертою картоплею.
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки і очищені картопляні бульби натріть на некрупною тертці. Вологу з тертих кабачків відіжміть і з'єднайте віджаті овочі з картоплею. Доповніть суміш дрібно нарізаною цибулею, пюрированными зубками часнику, зеленню, і яйцями. Отримавши основу для тіста, всипте до неї борошно з крохмалем. Готове тісто порціями вливайте на розігріту сковороду, попередньо змастивши розігріту поверхню невеликою кількістю оливкової олії. Підрум'янені оладки краще всього сервірувати гарячими, подавши в якості соусу порцію грецького йогурту .
Оладки з кабачків з сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки натріть і посоліть. Залиште овочі приблизно на півгодини, а потім відіжміть всю виділилася вологу. Змішати кабачки з пюрированными зубками часнику, зеленню цибулі і сиром. Останній можна замінити рікоттою. Доповніть кабачкову суміш борошном, цитрусової цедрою і яйцями, слідом всипте паприку і повторно змішайте між собою всі інгредієнти. Як тільки тісто буде готове, поставте сковороду розігрітися, попередньо змастивши ледь вершковим маслом, а потім обсмажуйте порції кабачкової суміші до рівного золотистого кольору з обох сторін.
Оладки з кабачків з часником і майонезом
Сервірувати кабачкові оладки можна в компанії сметани або йогурту, а можна подати до страви також досить звичний для наших країв соус – майонез. Звичайний пакетований майонез для цього рецепта ми доповнимо цитрусової цедрою, кропом і часниковими зубками.
В рецепті цих оладок з кабачків з часником, крім ключового інгредієнта, присутні і інші овочі, в нашому випадку – солодкий перець і цибулю, але ви можете замінити їх будь-якими овочами виходячи з власних смакових переваг.
Інгредієнти:
Для оладок:

Для соусу:
Приготування
Не крупно натерти кабачки і трохи посоліть їх. Через 15 хвилин відіжміть надлишки вологи і доповніть кабачкову суміш іншими дрібно нарізаними овочами. Слідом вбийте одне яйце, додайте пропущений через сито борошно і спеції. З'єднайте тісто до однорідності і порціями викладайте на розпечену поверхню сковороди, обсмажуючи до зарум'янювання.
Разом майонез з'єднайте, подрібнену зелень і сік лимона. Подавайте майонезний соус до ще гарячим оладок або сервіруйте до остившему страви.
Рекомендуємо добрі рецепти

Оладки з патисонів
Патисони зовсім недавно почали масово використовувати. З цього химерного овоча вийдуть відмінні овочеві оладки. Пропонуємо найцікавіші та

Оладки з кабачків з фаршем
Кабачкові оладки приваблюють любителів смачно поїсти тим, що приготувати їх зовсім не складно, а універсальність овоча дозволяє безмежно фантазувати

Як приготувати оладки з кабачків?
Приготувати кабачкові оладки не складе труднощів, навіть самому невмілого кулінару. Це зовсім нехитре блюдо готується в два рахунки, тому так любимо

Оладки з кабачків з сиром і часником
Оладки з кабачків з сиром і часником - це досить смачне і ситне блюдо, підходить під будь-який гарнір. Готуються вони дуже просто, з цим рецептом

Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і

Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть