Оладки з кабачків з часником
Кабачкові оладки – головне блюдо літньої пори, базовий інгредієнт якого має настільки нейтральний смак, що дозволяє включати до складу страви найрізноманітніші добавки. Однією з останніх може стати часник, пікантність якого вигідно розбавить не надто виразний смак кабачків. Про те, як приготувати оладки з кабачків з часником, читайте в наступних рецептах.
Пропонуємо вам приготувати страву з незвичайним смаковим поєднанням в основі, наприклад, ці оладки з кабачків з часником, доповнені тертою картоплею.
Інгредієнти:
кабачки - 360 г;
картопля - 115 г;
ріпчаста цибуля - 75 г;
яйця - 2 шт.;
часникові зубки - 2 шт.;
зелень м'яти і петрушки;
кукурудзяне борошно - 25 г;
крохмаль - 5 г;
оливкова олія - 65 мл
Приготування
Кабачки і очищені картопляні бульби натріть на некрупною тертці. Вологу з тертих кабачків відіжміть і з'єднайте віджаті овочі з картоплею. Доповніть суміш дрібно нарізаною цибулею, пюрированными зубками часнику, зеленню, і яйцями. Отримавши основу для тіста, всипте до неї борошно з крохмалем. Готове тісто порціями вливайте на розігріту сковороду, попередньо змастивши розігріту поверхню невеликою кількістю оливкової олії. Підрум'янені оладки краще всього сервірувати гарячими, подавши в якості соусу порцію грецького йогурту .
Інгредієнти:
кабачки - 490 г;
часник - 2 зубки;
зелена цибуля - 3 пера;
сир - 75 г;
яйця - 2 шт.;
цедра одного лимона;
борошно - 95 г;
мелена паприка - 1 ч. ложка.
Приготування
Кабачки натріть і посоліть. Залиште овочі приблизно на півгодини, а потім відіжміть всю виділилася вологу. Змішати кабачки з пюрированными зубками часнику, зеленню цибулі і сиром. Останній можна замінити рікоттою. Доповніть кабачкову суміш борошном, цитрусової цедрою і яйцями, слідом всипте паприку і повторно змішайте між собою всі інгредієнти. Як тільки тісто буде готове, поставте сковороду розігрітися, попередньо змастивши ледь вершковим маслом, а потім обсмажуйте порції кабачкової суміші до рівного золотистого кольору з обох сторін.
Сервірувати кабачкові оладки можна в компанії сметани або йогурту, а можна подати до страви також досить звичний для наших країв соус – майонез. Звичайний пакетований майонез для цього рецепта ми доповнимо цитрусової цедрою, кропом і часниковими зубками.
В рецепті цих оладок з кабачків з часником, крім ключового інгредієнта, присутні і інші овочі, в нашому випадку – солодкий перець і цибулю, але ви можете замінити їх будь-якими овочами виходячи з власних смакових переваг.
Інгредієнти:
Для оладок:
кабачки - 430 г;
солодкий перець - 45 г;
солодкий цибуля - 75 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 35 г;
часник сушений, кайенский перець - 1/4 ч. ложки.
Для соусу:
майонез - 65 г;
зелень кропу - 1 ст. ложка;
сік лимона - 5 мл
Приготування
Не крупно натерти кабачки і трохи посоліть їх. Через 15 хвилин відіжміть надлишки вологи і доповніть кабачкову суміш іншими дрібно нарізаними овочами. Слідом вбийте одне яйце, додайте пропущений через сито борошно і спеції. З'єднайте тісто до однорідності і порціями викладайте на розпечену поверхню сковороди, обсмажуючи до зарум'янювання.
Разом майонез з'єднайте, подрібнену зелень і сік лимона. Подавайте майонезний соус до ще гарячим оладок або сервіруйте до остившему страви.
Оладки з кабачків з часником і зеленню – рецепт
Пропонуємо вам приготувати страву з незвичайним смаковим поєднанням в основі, наприклад, ці оладки з кабачків з часником, доповнені тертою картоплею.
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки і очищені картопляні бульби натріть на некрупною тертці. Вологу з тертих кабачків відіжміть і з'єднайте віджаті овочі з картоплею. Доповніть суміш дрібно нарізаною цибулею, пюрированными зубками часнику, зеленню, і яйцями. Отримавши основу для тіста, всипте до неї борошно з крохмалем. Готове тісто порціями вливайте на розігріту сковороду, попередньо змастивши розігріту поверхню невеликою кількістю оливкової олії. Підрум'янені оладки краще всього сервірувати гарячими, подавши в якості соусу порцію грецького йогурту .
Оладки з кабачків з сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки натріть і посоліть. Залиште овочі приблизно на півгодини, а потім відіжміть всю виділилася вологу. Змішати кабачки з пюрированными зубками часнику, зеленню цибулі і сиром. Останній можна замінити рікоттою. Доповніть кабачкову суміш борошном, цитрусової цедрою і яйцями, слідом всипте паприку і повторно змішайте між собою всі інгредієнти. Як тільки тісто буде готове, поставте сковороду розігрітися, попередньо змастивши ледь вершковим маслом, а потім обсмажуйте порції кабачкової суміші до рівного золотистого кольору з обох сторін.
Оладки з кабачків з часником і майонезом
Сервірувати кабачкові оладки можна в компанії сметани або йогурту, а можна подати до страви також досить звичний для наших країв соус – майонез. Звичайний пакетований майонез для цього рецепта ми доповнимо цитрусової цедрою, кропом і часниковими зубками.
В рецепті цих оладок з кабачків з часником, крім ключового інгредієнта, присутні і інші овочі, в нашому випадку – солодкий перець і цибулю, але ви можете замінити їх будь-якими овочами виходячи з власних смакових переваг.
Інгредієнти:
Для оладок:
Для соусу:
Приготування
Не крупно натерти кабачки і трохи посоліть їх. Через 15 хвилин відіжміть надлишки вологи і доповніть кабачкову суміш іншими дрібно нарізаними овочами. Слідом вбийте одне яйце, додайте пропущений через сито борошно і спеції. З'єднайте тісто до однорідності і порціями викладайте на розпечену поверхню сковороди, обсмажуючи до зарум'янювання.
Разом майонез з'єднайте, подрібнену зелень і сік лимона. Подавайте майонезний соус до ще гарячим оладок або сервіруйте до остившему страви.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оладки з патисонів
Патисони зовсім недавно почали масово використовувати. З цього химерного овоча вийдуть відмінні овочеві оладки. Пропонуємо найцікавіші та
Оладки з кабачків з фаршем
Кабачкові оладки приваблюють любителів смачно поїсти тим, що приготувати їх зовсім не складно, а універсальність овоча дозволяє безмежно фантазувати
Як приготувати оладки з кабачків?
Приготувати кабачкові оладки не складе труднощів, навіть самому невмілого кулінару. Це зовсім нехитре блюдо готується в два рахунки, тому так любимо
Оладки з кабачків з сиром і часником
Оладки з кабачків з сиром і часником - це досить смачне і ситне блюдо, підходить під будь-який гарнір. Готуються вони дуже просто, з цим рецептом
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть