Як приготувати вареники з сиром?
Вареники – популярний і улюблений усіма блюдо слов'янської кухні. Така страва чудово підійде в якості ситного сніданку або оригінального другої страви. Сьогодні ми розповімо вам цікаві рецепти, як приготувати вареники з сиром. Доброю добавкою до них послужать ягідне варення, джем і вершкове масло.
Інгредієнти:
Для тіста:
тепла вода – 1 ст.;
яйце – 1 шт.;
сіль дрібна – щіпка;
борошно пшеничне – 35 ст.
Для начинки:
сир – 400 р;
цукор – за смаком.
Приготування
Отже, як приготувати тісто для вареників з сиром? Тут все просто: в миску наливають теплу воду, розбиваємо в неї яйце і кидаємо сіль. Збиваємо все віночком до стану піни, а потім поступово всипаємо борошно. Готове тісто накриваємо рушником і відставляємо в сторону. Тим часом займемося начинкою: сир викладаємо в миску і сахарим його за смаком. З тіста формуємо ковбаску, відрізаємо шматочки, розкачуємо їх в коло і викладаємо сирну начинку. Акуратно слепляем вареник і викладаємо його на дошку, присипану борошном. Точно також чинимо з усім рештою тестом. Після цього беремо велику каструлю, наливаємо в неї воду, доводимо до кипіння і підсолюємо. Обережно опускаємо наші заготовки і коли вони всі спливуть, зменшуємо вогонь і варимо ще 7 хвилин, прикривши зверху кришкою. Готові вареники з сиром виймаємо, викладаємо в миску і рясно поливаємо розтопленим вершковим маслом.
Інгредієнти:
сир домашній – 400 г;
цукор – 2 ст. ложки;
яйце куряче – 1 шт.;
борошно пшеничне – 150 р.
Приготування
У миску викладаємо домашній сир і трохи розминаємо його виделкою. Потім вбиваємо яйце і перемішуємо, додаючи за смаком цукор. Борошно просіваємо і всипаємо невеликими порціями в сир. Вимішуємо тісто до тих пір, поки воно не стане крутим. Обробну поверхню присипаємо борошном, викладаємо сирну масу і відрізаємо від неї невеликі шматочки. Вологими руками надаємо вареників будь-яку форму. Якщо нарізані шматочки приплюснути і зробити поглиблення в середині, то можна покласти в центр вершкове масло або мед. Коли всі ледачі сирні зліплені вареники, відварюємо їх в киплячій воді або заморожуємо на майбутнє.
Готові вареники акуратно виймаємо шумівкою, викладаємо на тарілку і рясно промазуємо вершковим маслом.
Як приготувати вареники з сиром?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, як приготувати тісто для вареників з сиром? Тут все просто: в миску наливають теплу воду, розбиваємо в неї яйце і кидаємо сіль. Збиваємо все віночком до стану піни, а потім поступово всипаємо борошно. Готове тісто накриваємо рушником і відставляємо в сторону. Тим часом займемося начинкою: сир викладаємо в миску і сахарим його за смаком. З тіста формуємо ковбаску, відрізаємо шматочки, розкачуємо їх в коло і викладаємо сирну начинку. Акуратно слепляем вареник і викладаємо його на дошку, присипану борошном. Точно також чинимо з усім рештою тестом. Після цього беремо велику каструлю, наливаємо в неї воду, доводимо до кипіння і підсолюємо. Обережно опускаємо наші заготовки і коли вони всі спливуть, зменшуємо вогонь і варимо ще 7 хвилин, прикривши зверху кришкою. Готові вареники з сиром виймаємо, викладаємо в миску і рясно поливаємо розтопленим вершковим маслом.
Як приготувати ліниві вареники з сиром – рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
У миску викладаємо домашній сир і трохи розминаємо його виделкою. Потім вбиваємо яйце і перемішуємо, додаючи за смаком цукор. Борошно просіваємо і всипаємо невеликими порціями в сир. Вимішуємо тісто до тих пір, поки воно не стане крутим. Обробну поверхню присипаємо борошном, викладаємо сирну масу і відрізаємо від неї невеликі шматочки. Вологими руками надаємо вареників будь-яку форму. Якщо нарізані шматочки приплюснути і зробити поглиблення в середині, то можна покласти в центр вершкове масло або мед. Коли всі ледачі сирні зліплені вареники, відварюємо їх в киплячій воді або заморожуємо на майбутнє.
Готові вареники акуратно виймаємо шумівкою, викладаємо на тарілку і рясно промазуємо вершковим маслом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вареники з сирою картоплею
Для шанувальників домашньої кухні, зокрема вареників, пропонуємо кілька досить оригінальних рецептів цього традиційного слов'янського страви. В
Вареники на пару
Час від часу всім хочеться поласувати варениками, тим більше, що начинка може бути на будь-який смак. Але ще краще вареники виходять, якщо готувати
Вареники з замороженої вишнею - рецепт
Якщо вам посеред зими захотілося вареників з вишнею - на виручку прийде заморожена вишня. Вареники з мороженої вишні виходять такими ж смачними і
Вареники з сиром
Вареники - улюблене блюдо з дитинства. Це простий і ситний обід або вечерю. Їх роблять з сиром, вишнею, полуницею, картоплею і т. д. Але сьогодні ми
Вареники з адигейський сиром - рецепт
Вареники - популярне блюдо російської та української кухонь. Їх готують з різними начинками: картоплею, сиром, полуницею, малиною і т. д. І сьогодні
Заварне тісто для вареників
Вареники роблять з різними начинками: сиром, картоплею, сиром, капустою, рибою, ягодами. І сьогодні ми детально розберемо, як приготувати заварне