Гречаники з фаршем - рецепт

Як приготувати гречаники з курячим фаршем?
Інгредієнти:
Приготування
Гречану крупу заливаємо водою в кількості 300 мілілітрів, солимо і варимо під кришкою на помірному вогні, не заважаючи, до м'якості каші, а також випаровування і вбирання всієї рідини.
Ріпчасту цибулю позбавляємо від лушпиння, шаткуємо дрібненькими кубиками і закладаємо в сковороду з невеликою кількістю рослинної олії подзолотиться, а потім додаємо в курячий фарш. Туди ж кидаємо очищений і дуже дрібно нарубаний часник, вбиваємо яйце, викладаємо остиглу гречану кашу, присмачую масу сіллю, меленим чорним перчиком і перемішуємо. Потім відбиваємо кілька разів фарш, піднімаючи і кидаючи назад в миску, і приступаємо до формування гречаників.
Потроху набираємо фаршу рукою, скачуємо кульку, надаємо виробу бажану форму, паніруємо в сухарях і розміщуємо на заздалегідь прогрітій сковороді з рослинним маслом. Коли гречаники підрум'яняться з двох сторін і будуть готові, виймаємо їх на блюдо і подаємо до столу.
Гречаники з фаршем в соусі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Перше, що необхідно зробити, це приготувати основу гречаників - гречану кашу. Для цього одну частину гречаної крупи заливаємо двома частинами водички, додаємо сіль, прикриваємо посуд кришкою і варимо кашу на помірному вогні до м'якості і вбирання абсолютно всієї рідини.
Куряче філе перетворюємо у фарш будь-яким зручним способом. Для цієї мети можна скористатися м'ясорубкою, комбайном або блендером. Чистимо і шаткуємо дрібненько ріпчасту цибулю, відбираємо половину, пасеруємо на рослинній олії до м'якості і додаємо у фарш. Туди ж вбиваємо яйця, додаємо сіль і мелений чорний перець, закладаємо зварений і охолоджений гречку і перемішуємо. Відбиваємо трохи фарш, піднімаючи і кидаючи назад в миску. Формуємо гречаники бажаної форми, паніруємо їх у борошні, підрум'янюємо на сковороді з рослинною олією до красивого коричневого кольору з обох сторін. Перекладаємо у форму для запікання або сотейник, придатний для запікання в духовці.
Коли всі гречаники будуть обсмажені, пасеруємо на сковороді залишився цибулю до рум'яного кольору, позика додаємо

По готовності викладаємо гречаники на блюдо і подаємо до столу, прикрасивши свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопляна запіканка з куркою
Приготувати простий, швидкий і головне ситний обід з цілком доступних компонентів зовсім не складно. Використовуючи представлені далі рецепти ви без

Суп з курячими фрикадельками
Урізноманітнити простий курячий суп зовсім не складно. Можна зробити з курячого фаршу чудові фрикадельки, які зроблять перше страву більш насиченим і

Соус з фаршу
Соуси з м'ясом - традиційна складова італійської кухні. Їх досить часто використовують в приготуванні пасти і лазаньї. І сьогодні ми розповімо, як

Гречаники - рецепт
Якщо ваше сімейство не хоче їсти гречку, то можна спробувати змінити їх думка про цей продукт. Для цього потрібно всього лише приготувати їм

Гречка по-купецькому - рецепт
Гречка по-купечки - це ні що інше, як проста гречана крупа приготовлена з додаванням обсмаженого м'яса і/або овочів в компанії з ароматною підливою,

Гречка з фаршем в мультиварці
Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці