Курник з млинців з куркою і грибами
Курник прийнято вважати простою у приготуванні стравою, але на ділі багатоскладниковий російський пиріг готується простіше, ніж вам здається. Зрозуміло, приготування начинок і пари видів тіста – справа не швидка, а тому готуйтеся провозитися з курником з млинців з куркою і грибами не менше двох годин, але в даному випадку всі витрачений час з лишком окупить приголомшливий смак готової випічки.
Якщо ви зважилися братися за курник, то спершу слід приготувати млинці , різноманітні рецепти яких представлені в наших попередніх матеріалах. Паралельно з обсмаженням млинців можна замісити і поставити на расстойку тісто на дріжджовій основі, так час на приготування помітно скоротиться.
Інгредієнти:
Для начинки:
млинці - 12 шт.;
печериці - 430 г;
мускатний горіх - 1/4 ч. ложки;
часникові зубки - 3 шт.;
ріпчаста цибуля - 135 г;
сметана - 85 м;
куряче філе - 520 г;
жменя зелені кропу і петрушки;
відварений рис - 135 г;
пір'я зеленої цибулі - 4 шт.;
яйця - 3 шт.
Для дріжджового тіста:
молоко - 235 мл;
дріжджі інстантні - 1 ч. ложка;
яйце - 1 шт.;
масло вершкове - 55 г;
цукровий пісок - 5 г;
борошно - 480 р.
Приготування
Розведіть цукровий пісок у підігрітому молоці і висипте дріжджі зверху. Як тільки останні активізуються, з'єднайте розчин зі збитим яйцем та маслом, а потім влийте рідини до пропущеної через сито борошні. Замісивши м'яке дріжджове тісто, залиште його на расстойку до подвоєння в розмірах.
Тепер приймемось за декілька видів начинки. Перша – грибна, для приготування якої очищені печериці слід спасерувати з цибульними кільцями і пюрированным часником, потім приправити сіллю, мускатом і перемішати зі сметаною. Коли сметанний соус загусне, прибирайте грибну начинку з вогню.
Наступна начинка – куряча, для якої куру досить обсмажити, а потім розібрати на волокна і змішати з дрібно нарубаною зеленню.
Третя начинка – рисова, основу якої може складати абсолютно будь-яка крупа, більш того, зустрічаються навіть курники з куркою, картоплею та грибами, а тому злаки можна сміливо замінити крахмалистыми бульбами. Для варіації з рисом зварену крупу слід змішати з нарізаною зеленню і рубаним яйцем.
Рецепт курника з куркою і грибами практично підійшов до кінця, залишається лише розкачати дріжджове тісто і викладіть його в форму, покриваючи дно і стінки. На дно форми покладіть блін, покрийте його одним з трьох видів начинки, зверху додайте наступні млинець і наступну начинку. Повторюйте кроки, поки млинці, начинка і місце у формі не підійдуть до кінця, після чого зберіть краю дріжджового тіста разом і відправте курник в духовку на півгодини при 195 градусах.
Рецепт курника з млинцями, куркою і грибами
Якщо ви зважилися братися за курник, то спершу слід приготувати млинці , різноманітні рецепти яких представлені в наших попередніх матеріалах. Паралельно з обсмаженням млинців можна замісити і поставити на расстойку тісто на дріжджовій основі, так час на приготування помітно скоротиться.
Інгредієнти:
Для начинки:
Для дріжджового тіста:
Приготування
Розведіть цукровий пісок у підігрітому молоці і висипте дріжджі зверху. Як тільки останні активізуються, з'єднайте розчин зі збитим яйцем та маслом, а потім влийте рідини до пропущеної через сито борошні. Замісивши м'яке дріжджове тісто, залиште його на расстойку до подвоєння в розмірах.
Тепер приймемось за декілька видів начинки. Перша – грибна, для приготування якої очищені печериці слід спасерувати з цибульними кільцями і пюрированным часником, потім приправити сіллю, мускатом і перемішати зі сметаною. Коли сметанний соус загусне, прибирайте грибну начинку з вогню.
Наступна начинка – куряча, для якої куру досить обсмажити, а потім розібрати на волокна і змішати з дрібно нарубаною зеленню.
Третя начинка – рисова, основу якої може складати абсолютно будь-яка крупа, більш того, зустрічаються навіть курники з куркою, картоплею та грибами, а тому злаки можна сміливо замінити крахмалистыми бульбами. Для варіації з рисом зварену крупу слід змішати з нарізаною зеленню і рубаним яйцем.
Рецепт курника з куркою і грибами практично підійшов до кінця, залишається лише розкачати дріжджове тісто і викладіть його в форму, покриваючи дно і стінки. На дно форми покладіть блін, покрийте його одним з трьох видів начинки, зверху додайте наступні млинець і наступну начинку. Повторюйте кроки, поки млинці, начинка і місце у формі не підійдуть до кінця, після чого зберіть краю дріжджового тіста разом і відправте курник в духовку на півгодини при 195 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати курник - простий рецепт?
Приготування класичного курника не відрізняється простотою приготування, в силу своєї багатокомпонентності. Однак винахідливі господині вийшли з
Курник з млинців
Курник - це страва з довжиною історією. Традиційно великі пироги готувалися в особливих випадках, наприклад, на весілля, або свято Трійці. І сьогодні
Курник - рецепт на кефірі
Класичний пиріг курник готується зазвичай без додавання кефіру, або будь-якого роду молочних продуктів, але як показала практика, саме завдяки їм
Курник з грибами
Курник - це смачний пиріг з курячої начинкою, який чудово прикрасить будь-який святковий стіл. І сьогодні ми поділимося з вами дивовижними рецептами
Як готувати курник в духовці?
Курник - справжній цар пирогів. Раніше його готували лише до урочистим пишним столів. однак нині таку традицію можна порушити й поласувати ароматним
Курник з картоплею і куркою
Класичний курник зазвичай готується з використанням круп, основні - гречка і рис. Не дивлячись на це ще більш смачні пироги виходять з начинкою на