» » Заливний пиріг з картоплею

Заливний пиріг з картоплею

Заливний пиріг з картоплею
Заливні пироги дозволяють помітно урізати не тільки необхідний час на приготування, але і споживані калорії, адже на виході ми отримуємо рецепт мрії: тесту, у складі якого мінімум, а начинки – максимум.
Рецепт сьогоднішнього заливного пирога з картоплею в деякій мірі нагадує омлет , оскільки тісто на левову частку складається з яєць, саме тому такого роду рецепт може стати прекрасним ситним сніданком.

Заливний пиріг з консервою і картоплею


Інгредієнти:

  • картопляні бульби (середнього розміру) - 3 шт.;

  • зелений горошок - 85 м;

  • пір'я зеленої цибулі - 6-8 шт.;

  • жменя зелені петрушки;

  • сушений розмарин, перець, паприка - 1/2 ч. ложки;

  • яйця - 6 шт.;

  • сметана - 25 г;

  • борошно - 25 г;

  • рибні консерви - 280 р.


  • Приготування
    За допомогою шатківниці наріжте очищені і вимиті бульби тонкими пластинами. З'єднайте їх з зеленим горошком, цибульними кільцями і подрібненою зеленню. Доповніть овочі сушеними спеціями і шматочками консервованої риби. Перекладіть картопляну начинку пирога у форму і залийте все тестом, що складається із суміші яєць, сметани та борошна. Заливний пиріг з картоплею повинен провести в духовці близько 40 хвилин при 180 градусах.

    Заливний пиріг з м'ясом і картоплею


    Інгредієнти:

  • картопляні бульби - 18 кг;

  • яловичий фарш - 420 г;

  • ріпчаста цибуля - 130 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • твердий сир - 115 г;

  • яйця - 10 шт.;

  • сметана - 55 г;

  • молоко - 60 мл;

  • вершкове масло - 110 р.


  • Приготування
    Поставте картопляні бульби отвариться, а потім пюрируйте їх і з'єднайте з сумішшю з молока, сметани, розтопленого масла і яєць. На виході вийде якусь подобу рідкого пюре – це те, що нам потрібно. Тепер пасеруємо цибульні кільця з часником, додаємо до засмажки м'ясний фарш і даємо йому підрум'янитися. Викладаємо м'ясний фарш у форму, а поверх розподіляємо картоплю. Випікаємо близько півгодини при 185 градусах.

    Швидкий заливний пиріг з картоплею


    Інгредієнти:

  • великі картопляні бульби - 3-4 шт.;

  • яйця - 4 шт.;

  • борошно - 25 г;

  • сметана - 55 г;

  • фіолетовий цибулю - 65 г;

  • солодкий перець - 130 г;

  • томати - 80 г;

  • кабачки - 75 г;
  • Заливний пиріг з картоплею

  • часникові зубки - 4 шт.;

  • тертий сир - 45 р.


  • Приготування
    Тонко наріжте бульби і підрум'яньте їх у великій кількості рослинної олії не більше 5 хвилин. Покрийте картопляними скибочками дно і стінки форми для випікання, а зверху вилийте суміш з борошна, яєць і сметани, з додаванням подрібнених овочів, сиру та часнику. Поставте блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
    Додав: admin | 2-11-2015, 17:34
    Переглядів: 508