Заливний пиріг з картоплею
Заливні пироги дозволяють помітно урізати не тільки необхідний час на приготування, але і споживані калорії, адже на виході ми отримуємо рецепт мрії: тесту, у складі якого мінімум, а начинки – максимум.
Рецепт сьогоднішнього заливного пирога з картоплею в деякій мірі нагадує омлет , оскільки тісто на левову частку складається з яєць, саме тому такого роду рецепт може стати прекрасним ситним сніданком.
Інгредієнти:
картопляні бульби (середнього розміру) - 3 шт.;
зелений горошок - 85 м;
пір'я зеленої цибулі - 6-8 шт.;
жменя зелені петрушки;
сушений розмарин, перець, паприка - 1/2 ч. ложки;
яйця - 6 шт.;
сметана - 25 г;
борошно - 25 г;
рибні консерви - 280 р.
Приготування
За допомогою шатківниці наріжте очищені і вимиті бульби тонкими пластинами. З'єднайте їх з зеленим горошком, цибульними кільцями і подрібненою зеленню. Доповніть овочі сушеними спеціями і шматочками консервованої риби. Перекладіть картопляну начинку пирога у форму і залийте все тестом, що складається із суміші яєць, сметани та борошна. Заливний пиріг з картоплею повинен провести в духовці близько 40 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
картопляні бульби - 18 кг;
яловичий фарш - 420 г;
ріпчаста цибуля - 130 г;
часникові зубки - 3 шт.;
твердий сир - 115 г;
яйця - 10 шт.;
сметана - 55 г;
молоко - 60 мл;
вершкове масло - 110 р.
Приготування
Поставте картопляні бульби отвариться, а потім пюрируйте їх і з'єднайте з сумішшю з молока, сметани, розтопленого масла і яєць. На виході вийде якусь подобу рідкого пюре – це те, що нам потрібно. Тепер пасеруємо цибульні кільця з часником, додаємо до засмажки м'ясний фарш і даємо йому підрум'янитися. Викладаємо м'ясний фарш у форму, а поверх розподіляємо картоплю. Випікаємо близько півгодини при 185 градусах.
Інгредієнти:
великі картопляні бульби - 3-4 шт.;
яйця - 4 шт.;
борошно - 25 г;
сметана - 55 г;
фіолетовий цибулю - 65 г;
солодкий перець - 130 г;
томати - 80 г;
кабачки - 75 г;
часникові зубки - 4 шт.;
тертий сир - 45 р.
Приготування
Тонко наріжте бульби і підрум'яньте їх у великій кількості рослинної олії не більше 5 хвилин. Покрийте картопляними скибочками дно і стінки форми для випікання, а зверху вилийте суміш з борошна, яєць і сметани, з додаванням подрібнених овочів, сиру та часнику. Поставте блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Рецепт сьогоднішнього заливного пирога з картоплею в деякій мірі нагадує омлет , оскільки тісто на левову частку складається з яєць, саме тому такого роду рецепт може стати прекрасним ситним сніданком.
Заливний пиріг з консервою і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
За допомогою шатківниці наріжте очищені і вимиті бульби тонкими пластинами. З'єднайте їх з зеленим горошком, цибульними кільцями і подрібненою зеленню. Доповніть овочі сушеними спеціями і шматочками консервованої риби. Перекладіть картопляну начинку пирога у форму і залийте все тестом, що складається із суміші яєць, сметани та борошна. Заливний пиріг з картоплею повинен провести в духовці близько 40 хвилин при 180 градусах.
Заливний пиріг з м'ясом і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Поставте картопляні бульби отвариться, а потім пюрируйте їх і з'єднайте з сумішшю з молока, сметани, розтопленого масла і яєць. На виході вийде якусь подобу рідкого пюре – це те, що нам потрібно. Тепер пасеруємо цибульні кільця з часником, додаємо до засмажки м'ясний фарш і даємо йому підрум'янитися. Викладаємо м'ясний фарш у форму, а поверх розподіляємо картоплю. Випікаємо близько півгодини при 185 градусах.
Швидкий заливний пиріг з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Тонко наріжте бульби і підрум'яньте їх у великій кількості рослинної олії не більше 5 хвилин. Покрийте картопляними скибочками дно і стінки форми для випікання, а зверху вилийте суміш з борошна, яєць і сметани, з додаванням подрібнених овочів, сиру та часнику. Поставте блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заливний пиріг з фаршем
Несолодкі заливні пироги - це знахідка для тих, у кого ідеї з приготування чогось оригінального вичерпалися. Пропонуємо три вельми незвичайних
Заливний пиріг з куркою та картоплею
Серед великої різноманітності рецептів заливних пирогів, особливою популярністю користуються варіанти з м'ясною начинкою. Така випічка виходить
Заливний пиріг з рибними консервами
Смачний, ситний і неймовірно ароматним виходить заливний пиріг з наповненням з рибної консерви. Пропонуємо два чудових варіанти цієї несолодкої
Заливний пиріг з сайрою
Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
Заливний пиріг на кефірі з капустою
Популярність швидкої несолодкої випічки стрімко набирає обертів. І це не випадково, адже таким способом можна, ситно і швидко нагодувати голодну