» » Заливний пиріг з фаршем

Заливний пиріг з фаршем

Заливний пиріг з фаршем
Наповнювачем для заливної випічки може стати практично всі вміст вашого холодильника, саме тому цей простий рецепт настільки любимо і затребуваний серед їдців. Доповненням рецептів з цього матеріалу стане м'ясний фарш.

Заливний пиріг з фаршем на кефірі


Крім самої курятини, основу рецепт цього пирога становить солодка кукурудза. Останню, в сезон, можна зрізати прямо з качана, а в холоди використовувати консервований продукт.
Інгредієнти:

  • вершкове масло - 35 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • кукурудза - 4 ст.;

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • кефір - 135 мл;

  • яйця - 2 шт.;

  • борошно - 35 г;

  • сир - 165 г;

  • панировочная крихта - 45 р.


  • Приготування
    Частина масла пустіть на змазування форми, а на залишках спессеруйте шматочки цибулі і часнику з курячим фаршем. Обсмажену курятину з'єднайте з зернами кукурудзи і охолодити начинку. Поки складові основи остигають, приготуйте тісто для заливки. Для тіста збийте суміш з яєць з кефіром і борошном, додайте тертого сиру і дрібної морської солі. Перемішайте кукурудзу і фарш з тестом, після чого перекладіть все в форму і посипте крихтою зверху. Заливний пиріг з фаршем повинен готуватися за 185 градусів 35 хвилин.

    Заливний пиріг з смаженою фаршем


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • рослинне масло - 65 мл;

  • яйця - 4 шт.;

  • борошно - 45 г;

  • порошок для випічки - 1/4 ч. ложки.


  • Для начинки:

  • вершкове масло - 25 г;

  • ріпчаста цибуля - 65 г;

  • селера - 55 г;

  • м'ясний фарш - 520 р.


  • Приготування
    З'єднайте всі складові тіста. Для приготування начинки спасеруйте шматочки цибулі і селери на розтопленому маслі, викладіть м'ясний фарш і обсмажте його до зарум'янювання. Перекладіть начинку в підготовлену форму і залийте тестом, після чого додайте все в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.

    Заливний пиріг з капустою і фаршем


    Інгредієнти:

  • середня головка цвітної капусти;

  • м'ясний фарш - 420 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • борошно - 45 г;

  • сир - 110 г;
  • Заливний пиріг з фаршем

  • мелена паприка - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Відварену цвітну капусту дрібно порубаєте. Фарш і підрум'яньте злегка охолодіть, після з'єднайте його з паприкою і капустою. Приготуйте тісто з збитих яєць та борошна. Перемішайте тісто і начинку, викладіть все в форму і поставте готуватися 40 хвилин при 185 градусах.
    Заливний пиріг з фаршем можна зробити і в мультиварці, для приготування використовуйте режим «Випічка» і час – 50 хвилин. Готовий пиріг нарізайте лише після охолодження.
    Додав: admin | 2-11-2015, 17:34
    Переглядів: 736