Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тісто на маргарині для курника

Тісто на маргарині для курника

2-11-2015, 00:39
601
Тісто на маргарині для курника
Рецепти тесту для курника на маргарині дуже цінуються багатьма господинями не тільки за неймовірно ніжний смак, але і за зручність приготування. Воно виходить досить маслянистим, еластичним і добре розкочується.

Пісочне тісто для курника на маргарині


Інгредієнти:

  • вершковий маргарин – 250 г;

  • молоко – 150 мл;

  • сода харчова – щіпка;

  • розпушувач для тіста – 1 ст. ложка;

  • яйце – 2 шт.;

  • цукор дрібний – 05 ст. ложки;

  • борошно пшеничне – 3 ст.;

  • сіль.


  • Приготування
    Для приготування тіста на маргарині для курника, спочатку просіваємо борошно разом з розпушувачем через дрібне сито. Яйця розбиваємо в глибоку миску, додаємо дрібний цукор, щіпку солі, розм'якшений вершковий маргарин і все ретельно розтираємо. Потім вливаємо молоко і поступово додаємо борошно, замішуючи круте тісто. Після цього загортаємо його в кухонний рушник і прибираємо в холодильник на деякий час.

    Тісто на курник на маргарині і кефірі


    Інгредієнти:

  • кефір нежирний – 150 мл;

  • маргарин – 100 г;

  • борошно – 5 ст.;

  • цукор – 2 ч. ложки;

  • вода фільтрована – 05 ст.

  • дріжджі – 25 р.


  • Приготування
    Воду трохи підігріваємо і кидаємо в неї ложку цукру і трохи борошна. Потім кладемо свіжі дріжджі, залишаємо на 5 хвилин, а потім вливаємо кефір і кидаємо цукор. Ретельно все перемішуємо, поступово всипаємо просіяне борошно, додаємо рубаний маргарин і замішуємо еластичне і задоволене щільне тісто. Тепер загортаємо його в чистий рушник і тримаємо приблизно півгодини в теплі. Після цього можна переходити до приготування начинки і формування курника.

    Тісто для курника на сметані і маргарині


    Інгредієнти:

  • харчова сода – щіпка;

  • маргарин вершковий – 100 г;

  • сіль – щіпка;

  • сметана 25 % – 4 ст. ложки;

  • борошно – 500 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • сода харчова – щіпка;

  • молоко – 50 мл


  • Приготування
    Тісто на маргарині для курника

    Беремо кілька ложок свіжої густої сметани, викладаємо її в миску і розбиваємо куряче яйце. Потім додаємо розм'якшений маргарин і вливаємо жирне молоко. Після цього додаємо в отриману масу трохи соди, щіпку солі і вводимо частинами пшеничне борошно, попередньо просіяне. Замішуємо руками еластичне м'яке тісто крутий консистенції. Тепер загортаємо його в полотенечко і прибираємо на деякий час в морозильну камеру. Там воно трохи підмерзне, затвердіє і стане більш пластичним. Далі розділяємо його на кілька рівних частин, формуємо з них пиріг і відправляємо його в духову шафу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тісто на сметані для курника
    Тісто на сметані для курника
    Курник - це особливий вид російської випічки, який приготувати не дуже складно, хоч і клопітно, так як страва, що складається з декількох шарів
    Тісто на курники в духовці
    Тісто на курники в духовці
    Курник - це шикарний пиріг, який в основному готують на торжество. Пропонуємо кілька простих рецептів тесту для такого роду випічки, використовуючи
    Тісто на молоці для пиріжків
    Тісто на молоці для пиріжків
    Найкращий спосіб порадувати рідню смачненьким - це спекти щось домашнє. Найбільш вдалою випічка виходить на основі молочних продуктів. Причому можна
    Тісто для смажених пиріжків
    Тісто для смажених пиріжків
    Рецептів смажених пиріжків неймовірно велика кількість. Їх перевага в тому, що наповнення можна використовувати абсолютно будь-який: солодке, овочеве
    Тісто для курника
    Тісто для курника
    Курник - популярне російське блюдо, яке вміють готувати на святкову вечерю практично всі господині. Цей пиріг вважається символом процвітання і
    Рецепт рогаликів на маргарині
    Рецепт рогаликів на маргарині
    Рогалики - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна приготувати з різного тіста: на молоці, кефірі. Але сьогодні мова піде про