Кляр на пиві для риби
Улюблені ласощі англійців в особі «fish and chips» вже давно отримало звання однієї з найулюбленіших інтернаціональних закусок. Рибне філе з хрусткою скоринкою можна замовити в левовій частці пабів, а можна приготувати вдома, використовуючи пиво в якості основи для кляру.
Якщо ви використовуєте пиво як основу для кляру, то яйця в складі можна замінити пінним. Отриманий кляр буде прекрасно триматись на рибі, а після обсмажування перетвориться в апетитну зарумяненную скоринку.
Інгредієнти:
пшеничне борошно - 95 г;
кукурудзяне борошно - 55 г;
гілочка розмарину ;
світле пиво - 290 мл;
розпушувач - 1 ч. ложка;
часник сушений, кайенский перець - 1/2 ч. ложки.
Приготування
Змішати обидва види борошна і додайте суху суміш щедру дрібної морської солі, часник сушений, кайенский перець і розпушувач. Зніміть листя з гілочок розмарину і наріжте максимально дрібно. Додайте розмарин до борошні і залийте все пивом. Отримавши густий однорідний кляр, занурте в нього рибне філе попередньо обсипав останнім порцією борошна. Отриманої кількості кляру повинно вистачити для обжарювання 700 г філе.
Інгредієнти:
борошно - 120 г;
розпушувач - 1/2 ч. ложки;
яйце - 1 шт.;
світле пиво - 230 мл;
щіпка сушеного прованських трав.
Приготування
Яйце збийте з щедрою пучкою морської солі і сушеними прованськими травами. Влийте до збитого яйця крижане світле пиво. Поєднавши борошно і розпушувач, зробіть в сухої суміші «колодязь» і влийте в нього збиті з пивом яйця. Замісіть густий кляр і використовувати його відразу ж після приготування.
Якщо ви хочете урізноманітнити базовий рецепт кляру, то додайте в суміш улюблені спеції і прянощі, варіюючи пропорції яких, ви зможете кожного разу створювати блюдо з новим смаком.
Інгредієнти:
борошно - 365 г;
розпушувач - 5 г;
світле пиво - 355 мл;
цедра лимона, мелена паприка - 1 ч. ложка.
Приготування
Першим ділом з'єднайте разом всі сухі складові: розпушувач, мелену паприку, сіль і борошно. В центрі сухої суміші зробіть воронку і влийте в неї крижане пиво. Замісивши однорідний кляр, доповніть його цедрою лимона, а якщо захочеться додати гостроти можете додати нарізаний перець чилі або кілька крапель соусу «Табаско». Кляр на пиві для риби готовий, використовувати його бажано відразу після приготування, а перед зануренням філе в суміш рибу краще обсипати борошном.
Кляр для риби на пиві без яєць – рецепт
Якщо ви використовуєте пиво як основу для кляру, то яйця в складі можна замінити пінним. Отриманий кляр буде прекрасно триматись на рибі, а після обсмажування перетвориться в апетитну зарумяненную скоринку.
Інгредієнти:
Приготування
Змішати обидва види борошна і додайте суху суміш щедру дрібної морської солі, часник сушений, кайенский перець і розпушувач. Зніміть листя з гілочок розмарину і наріжте максимально дрібно. Додайте розмарин до борошні і залийте все пивом. Отримавши густий однорідний кляр, занурте в нього рибне філе попередньо обсипав останнім порцією борошна. Отриманої кількості кляру повинно вистачити для обжарювання 700 г філе.
Простий рецепт для кляру риби на пиві
Інгредієнти:
Приготування
Яйце збийте з щедрою пучкою морської солі і сушеними прованськими травами. Влийте до збитого яйця крижане світле пиво. Поєднавши борошно і розпушувач, зробіть в сухої суміші «колодязь» і влийте в нього збиті з пивом яйця. Замісіть густий кляр і використовувати його відразу ж після приготування.
Як приготувати кляр на пиві для риби?
Якщо ви хочете урізноманітнити базовий рецепт кляру, то додайте в суміш улюблені спеції і прянощі, варіюючи пропорції яких, ви зможете кожного разу створювати блюдо з новим смаком.
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом з'єднайте разом всі сухі складові: розпушувач, мелену паприку, сіль і борошно. В центрі сухої суміші зробіть воронку і влийте в неї крижане пиво. Замісивши однорідний кляр, доповніть його цедрою лимона, а якщо захочеться додати гостроти можете додати нарізаний перець чилі або кілька крапель соусу «Табаско». Кляр на пиві для риби готовий, використовувати його бажано відразу після приготування, а перед зануренням філе в суміш рибу краще обсипати борошном.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кляр для риби з майонезом – простий рецепт
Варіантів кляру існує велика кількість. Рецепти, представлені в статті, відрізняються своєю простотою приготування і доступністю складових. Риба в
Кляр – рецепт
Будь-який продукт, приготовлений в клярі, відрізняється м'якою і соковитою консистенцією і прекрасної рум'яної, хрусткою скоринкою. У цьому матеріалі
Кляр для риби - простий рецепт
Для того, щоб посмажити рибу і при цьому зберегти її соковитість, кращим варіантом буде приготувати її в клярі. Благо рецептів останнього існує дуже
Як робити тісто для риби?
Як зробити кляр для риби? Цим питанням задається кожна господиня, яка хоче приготувати смачну рибку в м'якій або хрусткої оболонці. Насправді
Ніжна і соковита риба в пивному клярі
Рибу можна готувати різними способами. Можна варити, запікати і смажити. Ось про смаженої риби в пивному клярі ми і поговоримо в нашій статті.
Пивний кляр
Кляр - це просте рідкувате тісто, в яке вмочують продукти перед обсмажуванням на сковороді, завдяки якому вони покриваються соковитою хрусткою