Кляр для риби з майонезом – простий рецепт

Як приготувати кляр для риби з майонезом?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, свіжі яйця розбиваємо в миску кладемо майонез, додаємо спеції і ретельно перемішуємо міксером, використовуючи маленьку швидкість. Потім вливаємо фільтровану воду, поступово всипаємо борошно і замішуємо тісто, без грудочок. По консистенції воно повинно вийти схожим на густувату сметану. Після цього пробуємо кляр на смак і при необхідності злегка підсолюємо. Тепер вмочаємо заздалегідь оброблену рибу і обсмажуємо її на сковороді в маслі.
Простий рецепт для кляру риби з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розбиваємо в невелику мисочку, кладемо сіль і збиваємо до отримання легкої піни. Майонез викладаємо в іншу ємність, а потім поступово починаємо вводити яєчну суміш, продовжуючи збивання. Після цього пробуємо готовий кляр на смак і при необхідності підсолюємо трохи. Тепер вмочаємо заздалегідь оброблену і нарізану шматочками рибку і обсмажуємо її на сковороді у гарячій маслечко.
Кляр для риби з сиром і майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Сир подрібнюємо на крупній тертці і висипаємо в миску. Потім додаємо свіжі яйця, кладемо майонез, все ретельно перемішуємо. Після цього додаємо за смаком спеції, підсолюємо трохи і поступово всипаємо борошно. Далі все знову перемішуємо і відставляємо готовий кляр в бік. Тепер беремо рибне філе, нарізаємо його невеликими шматочками, потім кожен в сирну суміш і обсмажуємо рибу з обох сторін на розігрітій сковорідці в олії.
Рецепт кляру для риби з майонезом і пивом
Інгредієнти:

Приготування
Борошно просіваємо, видавлюємо в неї очищений часник, підсолюємо за смаком і вливаємо майонез і пиво. Ретельно перемішуємо і залишаємо хвилин на 15 настоятися, а потім переходимо до обсмажування риби.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як зробити кляр для курячої грудки?
Курячу грудку використовують в різних стравах. А ось просто смажену її мало хто любить, так як вона злегка суховата. Щоб уникнути цього, пропонуємо

Простий кляр з молоком для риби - рецепт
Існує безліч рецептів різних продуктів в клярі. Страви, приготовлені таким способом, виходять соковитими і досить м'якими. Пропонуємо дуже простий

Кляр для відбивних зі свинини - рецепт
Існує безліч різноманітних кляров, завдяки яким відбивні виходять по-справжньому смачними м'якими і соковитими. Далі в нашій статті ми представимо

Як робити тісто для риби?
Як зробити кляр для риби? Цим питанням задається кожна господиня, яка хоче приготувати смачну рибку в м'якій або хрусткої оболонці. Насправді

Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить

Кляр з майонезом
Кляр - це спеціальне рідке тісто, в яке вмочують будь-продукт рибу, кабачки, сосиски і т. д. для додання їм соковитості і хрусткого стану. І сьогодні