Кляр для риби з майонезом – простий рецепт
Напевно ніхто з вас не відмовиться від шматочка соковитою смаженої рибки з хрусткою скоринкою? А щоб блюдо вийшло неймовірно смачним, необхідно знати, як правильно приготувати кляр. Ми розповімо вам сьогодні кілька простих рецептів для кляру риби з майонезом.
Інгредієнти:
майонез – 130 мл;
яйце – 2 шт.;
борошно – 1 ст.;
вода фільтрована – 05 ст.;
спеції .
Приготування
Отже, свіжі яйця розбиваємо в миску кладемо майонез, додаємо спеції і ретельно перемішуємо міксером, використовуючи маленьку швидкість. Потім вливаємо фільтровану воду, поступово всипаємо борошно і замішуємо тісто, без грудочок. По консистенції воно повинно вийти схожим на густувату сметану. Після цього пробуємо кляр на смак і при необхідності злегка підсолюємо. Тепер вмочаємо заздалегідь оброблену рибу і обсмажуємо її на сковороді в маслі.
Інгредієнти:
майонез пісний – 3 ст. ложки;
яйце – 2 шт.;
спеції.
Приготування
Яйця розбиваємо в невелику мисочку, кладемо сіль і збиваємо до отримання легкої піни. Майонез викладаємо в іншу ємність, а потім поступово починаємо вводити яєчну суміш, продовжуючи збивання. Після цього пробуємо готовий кляр на смак і при необхідності підсолюємо трохи. Тепер вмочаємо заздалегідь оброблену і нарізану шматочками рибку і обсмажуємо її на сковороді у гарячій маслечко.
Інгредієнти:
майонез пісний – 3 ст. ложки;
яйце – 4 шт.;
сир твердих сортів – 100 р.
Приготування
Сир подрібнюємо на крупній тертці і висипаємо в миску. Потім додаємо свіжі яйця, кладемо майонез, все ретельно перемішуємо. Після цього додаємо за смаком спеції, підсолюємо трохи і поступово всипаємо борошно. Далі все знову перемішуємо і відставляємо готовий кляр в бік. Тепер беремо рибне філе, нарізаємо його невеликими шматочками, потім кожен в сирну суміш і обсмажуємо рибу з обох сторін на розігрітій сковорідці в олії.
Інгредієнти:
борошно – 200 г;
сушений часник – за смаком;
спеції;
майонез – 50 мл;
пиво – 200 мл
Приготування
Борошно просіваємо, видавлюємо в неї очищений часник, підсолюємо за смаком і вливаємо майонез і пиво. Ретельно перемішуємо і залишаємо хвилин на 15 настоятися, а потім переходимо до обсмажування риби.
Як приготувати кляр для риби з майонезом?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, свіжі яйця розбиваємо в миску кладемо майонез, додаємо спеції і ретельно перемішуємо міксером, використовуючи маленьку швидкість. Потім вливаємо фільтровану воду, поступово всипаємо борошно і замішуємо тісто, без грудочок. По консистенції воно повинно вийти схожим на густувату сметану. Після цього пробуємо кляр на смак і при необхідності злегка підсолюємо. Тепер вмочаємо заздалегідь оброблену рибу і обсмажуємо її на сковороді в маслі.
Простий рецепт для кляру риби з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розбиваємо в невелику мисочку, кладемо сіль і збиваємо до отримання легкої піни. Майонез викладаємо в іншу ємність, а потім поступово починаємо вводити яєчну суміш, продовжуючи збивання. Після цього пробуємо готовий кляр на смак і при необхідності підсолюємо трохи. Тепер вмочаємо заздалегідь оброблену і нарізану шматочками рибку і обсмажуємо її на сковороді у гарячій маслечко.
Кляр для риби з сиром і майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Сир подрібнюємо на крупній тертці і висипаємо в миску. Потім додаємо свіжі яйця, кладемо майонез, все ретельно перемішуємо. Після цього додаємо за смаком спеції, підсолюємо трохи і поступово всипаємо борошно. Далі все знову перемішуємо і відставляємо готовий кляр в бік. Тепер беремо рибне філе, нарізаємо його невеликими шматочками, потім кожен в сирну суміш і обсмажуємо рибу з обох сторін на розігрітій сковорідці в олії.
Рецепт кляру для риби з майонезом і пивом
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо, видавлюємо в неї очищений часник, підсолюємо за смаком і вливаємо майонез і пиво. Ретельно перемішуємо і залишаємо хвилин на 15 настоятися, а потім переходимо до обсмажування риби.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити кляр для курячої грудки?
Курячу грудку використовують в різних стравах. А ось просто смажену її мало хто любить, так як вона злегка суховата. Щоб уникнути цього, пропонуємо
Простий кляр з молоком для риби - рецепт
Існує безліч рецептів різних продуктів в клярі. Страви, приготовлені таким способом, виходять соковитими і досить м'якими. Пропонуємо дуже простий
Кляр для відбивних зі свинини - рецепт
Існує безліч різноманітних кляров, завдяки яким відбивні виходять по-справжньому смачними м'якими і соковитими. Далі в нашій статті ми представимо
Як робити тісто для риби?
Як зробити кляр для риби? Цим питанням задається кожна господиня, яка хоче приготувати смачну рибку в м'якій або хрусткої оболонці. Насправді
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить
Кляр з майонезом
Кляр - це спеціальне рідке тісто, в яке вмочують будь-продукт рибу, кабачки, сосиски і т. д. для додання їм соковитості і хрусткого стану. І сьогодні