Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Простий кляр з молоком для риби - рецепт

Простий кляр з молоком для риби - рецепт

20-09-2015, 12:08
587
Простий кляр з молоком для риби - рецепт
Кляр – це полужидкое тісто, яке призначене для обмакувания в ньому різних продуктів перед обсмажуванням. Існує безліч способів його приготування, але ми розповімо вам сьогодні кілька рецептів простого кляра з молоком для риби.

Рецепт кляру для риби з молоком


Інгредієнти:

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • спеції ;

  • молоко коров'яче– 2 ст. ложки;

  • сушена зелень – за бажанням;

  • борошно пшеничне – 150 р.


  • Приготування
    Яйце розбиваємо в миску, вливаємо кілька ложок коров'ячого молока, додаємо спеції і підсолюємо за смаком. Потім все ретельно перемішуємо вінчиком, додаємо за бажанням сушену зелень і збиваємо до однорідного стану. Рибне філе нарізаємо шматочками, викладаємо в кляр і залишаємо приблизно на 5 хвилин. Після цього обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо на розігрітій масло до появи хрусткої скоринки.

    Кляр для риби на молоці з сиром


    Інгредієнти:

  • майонез нежирний – 3 ст. ложки;

  • молоко – 2 ст. ложки;

  • сир твердий – 100 г;

  • яйце – 4 шт.


  • Приготування
    Отже, для приготування кляра з молока і яєць сир натираємо на крупній тертці, додаємо майонез і перемішуємо. Потім розбавляємо масу молоком, вводимо яйця, додаємо спеції і всипаємо борошно. Збиваємо все віночком і відставляємо хвилин на 10 в бік. Після цього беремо рибне філе, потім повністю в кляр і обсмажуємо на сковороді в розігрітій олії.
    Простий кляр з молоком
    Інгредієнти:

  • молоко козине – 300 мл;

  • яйце – 3 шт.;

  • масло рослинне – 1 ч. ложка;

  • борошно – 150 г;

  • спеції.


  • Приготування
    У сотейник наливаємо молоко, ставимо на вогонь і злегка його підігріваємо до температури 40 градусів. Потім додаємо акуратно яєчні жовтки і добре збиваємо масу міксером. В молочно-жовткову суміш вливаємо рослинне масло, додаємо порціями просіяне борошно і гарненько все перемішуємо вінчиком. В окремій ємності збиваємо в густу піну охолоджені білки, а потім акуратно з'єднуємо їх з тестом і підсолюємо за смаком. Ось і все, повітряний і ніжний кляр для смаження риби готовий!

    Кольоровий кляр з молоком для риби


    Інгредієнти:
    Простий кляр з молоком для риби - рецепт


  • яйце – 3 шт.;

  • борошно – 200 г;

  • шафран;

  • молоко – 150 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Яйця розбиваємо в миску і добре збиваємо міксером на високій швидкості. Потім поступово всипаємо просіяне борошно, кидаємо трохи шафрану і додаємо за смаком спеції. Ретельно перемішуємо кляр і переходимо до обсмажування риби.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кляр для риби з майонезом – простий рецепт
    Кляр для риби з майонезом – простий рецепт
    Варіантів кляру існує велика кількість. Рецепти, представлені в статті, відрізняються своєю простотою приготування і доступністю складових. Риба в
    Як зробити кляр для курячої грудки?
    Як зробити кляр для курячої грудки?
    Курячу грудку використовують в різних стравах. А ось просто смажену її мало хто любить, так як вона злегка суховата. Щоб уникнути цього, пропонуємо
    Кляр для відбивних зі свинини - рецепт
    Кляр для відбивних зі свинини - рецепт
    Існує безліч різноманітних кляров, завдяки яким відбивні виходять по-справжньому смачними м'якими і соковитими. Далі в нашій статті ми представимо
    Як робити тісто для риби?
    Як робити тісто для риби?
    Як зробити кляр для риби? Цим питанням задається кожна господиня, яка хоче приготувати смачну рибку в м'якій або хрусткої оболонці. Насправді
    Пивний кляр
    Пивний кляр
    Кляр - це просте рідкувате тісто, в яке вмочують продукти перед обсмажуванням на сковороді, завдяки якому вони покриваються соковитою хрусткою
    Кляр з майонезом
    Кляр з майонезом
    Кляр - це спеціальне рідке тісто, в яке вмочують будь-продукт рибу, кабачки, сосиски і т. д. для додання їм соковитості і хрусткого стану. І сьогодні