Простий кляр з молоком для риби - рецепт
Кляр – це полужидкое тісто, яке призначене для обмакувания в ньому різних продуктів перед обсмажуванням. Існує безліч способів його приготування, але ми розповімо вам сьогодні кілька рецептів простого кляра з молоком для риби.
Інгредієнти:
яйце куряче – 1 шт.;
спеції ;
молоко коров'яче– 2 ст. ложки;
сушена зелень – за бажанням;
борошно пшеничне – 150 р.
Приготування
Яйце розбиваємо в миску, вливаємо кілька ложок коров'ячого молока, додаємо спеції і підсолюємо за смаком. Потім все ретельно перемішуємо вінчиком, додаємо за бажанням сушену зелень і збиваємо до однорідного стану. Рибне філе нарізаємо шматочками, викладаємо в кляр і залишаємо приблизно на 5 хвилин. Після цього обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо на розігрітій масло до появи хрусткої скоринки.
Інгредієнти:
майонез нежирний – 3 ст. ложки;
молоко – 2 ст. ложки;
сир твердий – 100 г;
яйце – 4 шт.
Приготування
Отже, для приготування кляра з молока і яєць сир натираємо на крупній тертці, додаємо майонез і перемішуємо. Потім розбавляємо масу молоком, вводимо яйця, додаємо спеції і всипаємо борошно. Збиваємо все віночком і відставляємо хвилин на 10 в бік. Після цього беремо рибне філе, потім повністю в кляр і обсмажуємо на сковороді в розігрітій олії.
Простий кляр з молоком
Інгредієнти:
молоко козине – 300 мл;
яйце – 3 шт.;
масло рослинне – 1 ч. ложка;
борошно – 150 г;
спеції.
Приготування
У сотейник наливаємо молоко, ставимо на вогонь і злегка його підігріваємо до температури 40 градусів. Потім додаємо акуратно яєчні жовтки і добре збиваємо масу міксером. В молочно-жовткову суміш вливаємо рослинне масло, додаємо порціями просіяне борошно і гарненько все перемішуємо вінчиком. В окремій ємності збиваємо в густу піну охолоджені білки, а потім акуратно з'єднуємо їх з тестом і підсолюємо за смаком. Ось і все, повітряний і ніжний кляр для смаження риби готовий!
Інгредієнти:
яйце – 3 шт.;
борошно – 200 г;
шафран;
молоко – 150 мл;
спеції.
Приготування
Яйця розбиваємо в миску і добре збиваємо міксером на високій швидкості. Потім поступово всипаємо просіяне борошно, кидаємо трохи шафрану і додаємо за смаком спеції. Ретельно перемішуємо кляр і переходимо до обсмажування риби.
Рецепт кляру для риби з молоком
Інгредієнти:
Приготування
Яйце розбиваємо в миску, вливаємо кілька ложок коров'ячого молока, додаємо спеції і підсолюємо за смаком. Потім все ретельно перемішуємо вінчиком, додаємо за бажанням сушену зелень і збиваємо до однорідного стану. Рибне філе нарізаємо шматочками, викладаємо в кляр і залишаємо приблизно на 5 хвилин. Після цього обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо на розігрітій масло до появи хрусткої скоринки.
Кляр для риби на молоці з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування кляра з молока і яєць сир натираємо на крупній тертці, додаємо майонез і перемішуємо. Потім розбавляємо масу молоком, вводимо яйця, додаємо спеції і всипаємо борошно. Збиваємо все віночком і відставляємо хвилин на 10 в бік. Після цього беремо рибне філе, потім повністю в кляр і обсмажуємо на сковороді в розігрітій олії.
Простий кляр з молоком
Інгредієнти:
Приготування
У сотейник наливаємо молоко, ставимо на вогонь і злегка його підігріваємо до температури 40 градусів. Потім додаємо акуратно яєчні жовтки і добре збиваємо масу міксером. В молочно-жовткову суміш вливаємо рослинне масло, додаємо порціями просіяне борошно і гарненько все перемішуємо вінчиком. В окремій ємності збиваємо в густу піну охолоджені білки, а потім акуратно з'єднуємо їх з тестом і підсолюємо за смаком. Ось і все, повітряний і ніжний кляр для смаження риби готовий!
Кольоровий кляр з молоком для риби
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розбиваємо в миску і добре збиваємо міксером на високій швидкості. Потім поступово всипаємо просіяне борошно, кидаємо трохи шафрану і додаємо за смаком спеції. Ретельно перемішуємо кляр і переходимо до обсмажування риби.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кляр для риби з майонезом – простий рецепт
Варіантів кляру існує велика кількість. Рецепти, представлені в статті, відрізняються своєю простотою приготування і доступністю складових. Риба в
Як зробити кляр для курячої грудки?
Курячу грудку використовують в різних стравах. А ось просто смажену її мало хто любить, так як вона злегка суховата. Щоб уникнути цього, пропонуємо
Кляр для відбивних зі свинини - рецепт
Існує безліч різноманітних кляров, завдяки яким відбивні виходять по-справжньому смачними м'якими і соковитими. Далі в нашій статті ми представимо
Як робити тісто для риби?
Як зробити кляр для риби? Цим питанням задається кожна господиня, яка хоче приготувати смачну рибку в м'якій або хрусткої оболонці. Насправді
Пивний кляр
Кляр - це просте рідкувате тісто, в яке вмочують продукти перед обсмажуванням на сковороді, завдяки якому вони покриваються соковитою хрусткою
Кляр з майонезом
Кляр - це спеціальне рідке тісто, в яке вмочують будь-продукт рибу, кабачки, сосиски і т. д. для додання їм соковитості і хрусткого стану. І сьогодні