Як зробити кляр для курячої грудки?

Хрусткий кляр для курки
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо в миску, додаємо картопляний крохмаль і перемішуємо. Потім додаємо спеції і обвалюємо курячі шматочки в сухої суміші. Яєчний білок охолоджуємо і збиваємо до білої повітряної піни міксером. Виливаємо суміш у курку, швиденько перемішуємо і обсмажуємо м'ясо з усіх боків на середньому вогні. Подаємо страву до столу з будь-яким улюбленим соусом.
Кляр на пиві для курки
Страви, приготовані в клярі на основі пива, мають хрусткою смачною скоринкою. Він виходить ніжний і пишний, а продукти набувають новий, оригінальний смак.
Інгредієнти:
Приготування
Беремо невелику миску яйця і акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Потім виливаємо жовтки в ємність і збиваємо міксером. Після цього вливаємо в них пиво і перемішуємо до отримання однорідної суміші. За допомогою сита просіваємо борошно і поступово втручається її в майбутній кляр. Ретельно все перемішуємо, вливаємо трохи рослинного масла, підсолюємо за смаком. Окремо збиваємо яєчні білки і акуратно викладаємо їх в кляр. По консистенції він повинен бути трохи густіше млинцевого тесту.
Сирний кляр для відбивних з курки
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розтираємо з майонезом, поступово підсипаючи борошно. Потім додаємо натертий на дрібній терочке сир і збиваємо масу у блендері. Кидаємо за смаком спеції і переходимо до приготування курячих відбивних.
Кляр для курки з майонезом
Інгредієнти:

Приготування
Сіль гарненько збиваємо з яйцями за допомогою міксера. Потім додаємо майонез і кидаємо за смаком будь-які приправи. Після цього поступово всипаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто до отримання однорідного рідкого стану. Після його приготування макаємо в нього шматочки курячого філе і обсмажуємо до рум'яної скоринки в рослинному маслечко.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кляр для риби з майонезом – простий рецепт
Варіантів кляру існує велика кількість. Рецепти, представлені в статті, відрізняються своєю простотою приготування і доступністю складових. Риба в

Курка в клярі на сковороді
Куряче м'ясо настільки міцно вписалася в наше меню, що сьогодні вкрай складно здивувати чимось оригінальним і незвичайним. Пропонуємо урізноманітнити

Кляр для відбивних зі свинини - рецепт
Існує безліч різноманітних кляров, завдяки яким відбивні виходять по-справжньому смачними м'якими і соковитими. Далі в нашій статті ми представимо

Як робити кляр?
Ми звикли смажити в клярі і м'ясо, і рибу, і навіть кальмари, якщо такий делікатес у нас сьогодні до столу. Ось тільки часто господині використовують

Пивний кляр
Кляр - це просте рідкувате тісто, в яке вмочують продукти перед обсмажуванням на сковороді, завдяки якому вони покриваються соковитою хрусткою

Кляр з майонезом
Кляр - це спеціальне рідке тісто, в яке вмочують будь-продукт рибу, кабачки, сосиски і т. д. для додання їм соковитості і хрусткого стану. І сьогодні