Курка в клярі на сковороді
Ми розповімо вам, як приготувати курочку в клярі на сковороді. Блюдо виходить неймовірно смачним, соковитим всередині, з хрусткою і золотистою скоринкою. Таку страву не залишить нікого байдужим і відмінно підійде для святкового застілля.
Інгредієнти:
ніжки курячі – 1 кг;
олія рослинна.
Для кляру:
крохмаль картопляний – 1 ст. ложка;
білок яєчний – 1 шт.;
вода крижана – 250 мл;
борошно пшеничне – 5 ст. ложок;
спеції .
Приготування
Для початку давайте приготуємо кляр: мисці збиваємо яєчний білок, додаємо дрібку солі, підсипаємо порціями борошно і крохмаль. Потім поступово вливаємо холодну воду і доводимо суміш до однорідної консистенції. Куряче м'ясо обполіскуємо, промаківающімі паперовим рушником і присипаємо спеціями. На сковорідку наливаємо трохи масла, добре прогріваємо і викладаємо курячі шматочки, вмочивши їх у приготовлений кляр. Обсмажуємо з усіх боків, а потім перекладаємо готове м'ясо на блюдо, застелене паперовими серветками, і подаємо до столу зі свіжими овочами, відварною картоплею.
Інгредієнти:
гомілка куряча – 700 г;
олія оливкова – 2 ст. ложки;
спеції;
олія рослинна;
зелень свіжа .
Для кляру:
борошно – 1 ст.;
пиво світле – 1 склянка;
спеції.
Приготування
Гомілки ретельно промиваємо, обсушуємо і поміщаємо в глибоку емальовану ємність. Присипаємо м'ясо дрібної сіллю, будь-якими спеціями на ваш смак і подрібненою свіжою зеленню. Збризкуємо оливковою маслом, перемішуємо і відставляємо на деякий час в сторону. Далі переходимо до приготування кляра: у миску наливаємо пиво, порціями всипаємо борошно і кидаємо бажані спеції. Розмішуємо масу до однорідності, щоб вона по консистенції вийшла схожою на густу сметанку. У сковороду вливаємо маслечко, розігріваємо його і викладаємо гомілки, попередньо обмазані кляром. Обсмажуємо м'ясо з усіх боків, а потім охолоджуємо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
грудки курячі – 500 г;
сир – 140 г;
спеції;
олія рослинна.
Для кляру:
борошно – 80 г;
яйце – 5 шт.;
нежирний майонез – 8 ст. ложок;
спеції.
Приготування
Курячі грудки промиваємо, обсушуємо і гарненько відбиваємо зі всіх сторін. Потім м'ясо підсолюємо, перчимо й залишаємо просочуватися хвилин на 15. Цим часом готуємо кляр: у глибокій тарілці збиваємо яйця, кладемо майонез, порціями всипаємо борошно і спеції. Ретельно все перемішуємо і викладаємо цю суміш ложкою на кожну відбивну. Обсмажуємо м'ясо в розігрітій маслечко з усіх боків, а потім присипаємо зверху тертим сиром, виливаємо тісто, накриваємо кришкою і дожариваємо на слабенькому вогні хвилин по 5 з кожного боку.
Інгредієнти:
філе куряче – 700 г;
спеції;
олія рослинна.
Для кляру:
молоко коров'яче – 05 ст.;
борошно – 1 ст.;
яйце – 2 шт.
Приготування
Для початку готуємо м'ясо: промиваємо філе, обсушуємо його і нарізаємо невеликими за розміром шматочками. Потім підсолюємо їх, посипаємо спеціями і залишаємо просочуватися приблизно на 10 хвилин. Не гаючи часу, замішуємо тісто: у мисочці збиваємо яйця, вливаємо молоко і всипаємо борошно. Додаємо сіль і збиваємо масу віночком до однорідності. На сковороду наливаємо рослинне масло і розігріваємо його. Шматочки філе потім повністю в кляр і обсмажуємо з усіх боків до золотистого кольору. Готове куряче м'ясо акуратно перекладаємо на паперовий рушник, охолоджуємо і подаємо на стіл з бажаним гарніром і свіжими овочами.
Курка в клярі на сковороді
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Для початку давайте приготуємо кляр: мисці збиваємо яєчний білок, додаємо дрібку солі, підсипаємо порціями борошно і крохмаль. Потім поступово вливаємо холодну воду і доводимо суміш до однорідної консистенції. Куряче м'ясо обполіскуємо, промаківающімі паперовим рушником і присипаємо спеціями. На сковорідку наливаємо трохи масла, добре прогріваємо і викладаємо курячі шматочки, вмочивши їх у приготовлений кляр. Обсмажуємо з усіх боків, а потім перекладаємо готове м'ясо на блюдо, застелене паперовими серветками, і подаємо до столу зі свіжими овочами, відварною картоплею.
Рецепт курки в пивному клярі на сковороді
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Гомілки ретельно промиваємо, обсушуємо і поміщаємо в глибоку емальовану ємність. Присипаємо м'ясо дрібної сіллю, будь-якими спеціями на ваш смак і подрібненою свіжою зеленню. Збризкуємо оливковою маслом, перемішуємо і відставляємо на деякий час в сторону. Далі переходимо до приготування кляра: у миску наливаємо пиво, порціями всипаємо борошно і кидаємо бажані спеції. Розмішуємо масу до однорідності, щоб вона по консистенції вийшла схожою на густу сметанку. У сковороду вливаємо маслечко, розігріваємо його і викладаємо гомілки, попередньо обмазані кляром. Обсмажуємо м'ясо з усіх боків, а потім охолоджуємо і подаємо до столу.
Курка в клярі на сковороді з сиром
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Курячі грудки промиваємо, обсушуємо і гарненько відбиваємо зі всіх сторін. Потім м'ясо підсолюємо, перчимо й залишаємо просочуватися хвилин на 15. Цим часом готуємо кляр: у глибокій тарілці збиваємо яйця, кладемо майонез, порціями всипаємо борошно і спеції. Ретельно все перемішуємо і викладаємо цю суміш ложкою на кожну відбивну. Обсмажуємо м'ясо в розігрітій маслечко з усіх боків, а потім присипаємо зверху тертим сиром, виливаємо тісто, накриваємо кришкою і дожариваємо на слабенькому вогні хвилин по 5 з кожного боку.
Філе курки в клярі на сковороді
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Для початку готуємо м'ясо: промиваємо філе, обсушуємо його і нарізаємо невеликими за розміром шматочками. Потім підсолюємо їх, посипаємо спеціями і залишаємо просочуватися приблизно на 10 хвилин. Не гаючи часу, замішуємо тісто: у мисочці збиваємо яйця, вливаємо молоко і всипаємо борошно. Додаємо сіль і збиваємо масу віночком до однорідності. На сковороду наливаємо рослинне масло і розігріваємо його. Шматочки філе потім повністю в кляр і обсмажуємо з усіх боків до золотистого кольору. Готове куряче м'ясо акуратно перекладаємо на паперовий рушник, охолоджуємо і подаємо на стіл з бажаним гарніром і свіжими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Минтай в клярі на сковороді
Минтай - прекрасна недорога рибка, яку можна готувати різними способами. Сьогодні пропонуємо посмажити її в клярі. Риба за рахунок кляру, вийде
Куряча грудка в клярі на сковороді
Всі кулінари знають, що куряча грудка - це досить сухе м'ясо. Однак існує багато рецептів, щоб переконатися в зворотному. Розповімо кілька секретів
Курка в клярі
Завдяки кляру, будь-яке м'ясо виходить м'яким і соковитим. А курочка в хрусткій оболонці сподобається всім своїм ненав'язливим смаком і дуже ніжною
Хек в клярі
Хек - одна з найпопулярніших риб в кулінарії, завдяки своїй доступності та смачному білому м'ясу. Готувати таку рибу одне задоволення - швидко і
Судак в клярі
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить