Вернуться назад Распечатать

Кляр для риби з майонезом – простий рецепт

Кляр для риби з майонезом – простий рецепт
Напевно ніхто з вас не відмовиться від шматочка соковитою смаженої рибки з хрусткою скоринкою? А щоб блюдо вийшло неймовірно смачним, необхідно знати, як правильно приготувати кляр. Ми розповімо вам сьогодні кілька простих рецептів для кляру риби з майонезом.

Як приготувати кляр для риби з майонезом?


Інгредієнти:

  • майонез – 130 мл;

  • яйце – 2 шт.;

  • борошно – 1 ст.;

  • вода фільтрована – 05 ст.;

  • спеції .


  • Приготування
    Отже, свіжі яйця розбиваємо в миску кладемо майонез, додаємо спеції і ретельно перемішуємо міксером, використовуючи маленьку швидкість. Потім вливаємо фільтровану воду, поступово всипаємо борошно і замішуємо тісто, без грудочок. По консистенції воно повинно вийти схожим на густувату сметану. Після цього пробуємо кляр на смак і при необхідності злегка підсолюємо. Тепер вмочаємо заздалегідь оброблену рибу і обсмажуємо її на сковороді в маслі.

    Простий рецепт для кляру риби з майонезом


    Інгредієнти:

  • майонез пісний – 3 ст. ложки;

  • яйце – 2 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Яйця розбиваємо в невелику мисочку, кладемо сіль і збиваємо до отримання легкої піни. Майонез викладаємо в іншу ємність, а потім поступово починаємо вводити яєчну суміш, продовжуючи збивання. Після цього пробуємо готовий кляр на смак і при необхідності підсолюємо трохи. Тепер вмочаємо заздалегідь оброблену і нарізану шматочками рибку і обсмажуємо її на сковороді у гарячій маслечко.

    Кляр для риби з сиром і майонезом


    Інгредієнти:

  • майонез пісний – 3 ст. ложки;

  • яйце – 4 шт.;

  • сир твердих сортів – 100 р.


  • Приготування
    Сир подрібнюємо на крупній тертці і висипаємо в миску. Потім додаємо свіжі яйця, кладемо майонез, все ретельно перемішуємо. Після цього додаємо за смаком спеції, підсолюємо трохи і поступово всипаємо борошно. Далі все знову перемішуємо і відставляємо готовий кляр в бік. Тепер беремо рибне філе, нарізаємо його невеликими шматочками, потім кожен в сирну суміш і обсмажуємо рибу з обох сторін на розігрітій сковорідці в олії.

    Рецепт кляру для риби з майонезом і пивом


    Інгредієнти:
    Кляр для риби з майонезом – простий рецепт


  • борошно – 200 г;

  • сушений часник – за смаком;

  • спеції;

  • майонез – 50 мл;

  • пиво – 200 мл


  • Приготування
    Борошно просіваємо, видавлюємо в неї очищений часник, підсолюємо за смаком і вливаємо майонез і пиво. Ретельно перемішуємо і залишаємо хвилин на 15 настоятися, а потім переходимо до обсмажування риби.