Напевно ніхто з вас не відмовиться від шматочка соковитою смаженої рибки з хрусткою скоринкою? А щоб блюдо вийшло неймовірно смачним, необхідно знати, як правильно приготувати кляр. Ми розповімо вам сьогодні кілька простих рецептів для кляру риби з майонезом.
Як приготувати кляр для риби з майонезом?
Інгредієнти: майонез – 130 мл; яйце – 2 шт.; борошно – 1 ст.; вода фільтрована – 05 ст.; спеції . Приготування Отже, свіжі яйця розбиваємо в миску кладемо майонез, додаємо спеції і ретельно перемішуємо міксером, використовуючи маленьку швидкість. Потім вливаємо фільтровану воду, поступово всипаємо борошно і замішуємо тісто, без грудочок. По консистенції воно повинно вийти схожим на густувату сметану. Після цього пробуємо кляр на смак і при необхідності злегка підсолюємо. Тепер вмочаємо заздалегідь оброблену рибу і обсмажуємо її на сковороді в маслі.
Простий рецепт для кляру риби з майонезом
Інгредієнти: майонез пісний – 3 ст. ложки; яйце – 2 шт.; спеції. Приготування Яйця розбиваємо в невелику мисочку, кладемо сіль і збиваємо до отримання легкої піни. Майонез викладаємо в іншу ємність, а потім поступово починаємо вводити яєчну суміш, продовжуючи збивання. Після цього пробуємо готовий кляр на смак і при необхідності підсолюємо трохи. Тепер вмочаємо заздалегідь оброблену і нарізану шматочками рибку і обсмажуємо її на сковороді у гарячій маслечко.
Кляр для риби з сиром і майонезом
Інгредієнти: майонез пісний – 3 ст. ложки; яйце – 4 шт.; сир твердих сортів – 100 р. Приготування Сир подрібнюємо на крупній тертці і висипаємо в миску. Потім додаємо свіжі яйця, кладемо майонез, все ретельно перемішуємо. Після цього додаємо за смаком спеції, підсолюємо трохи і поступово всипаємо борошно. Далі все знову перемішуємо і відставляємо готовий кляр в бік. Тепер беремо рибне філе, нарізаємо його невеликими шматочками, потім кожен в сирну суміш і обсмажуємо рибу з обох сторін на розігрітій сковорідці в олії.
Рецепт кляру для риби з майонезом і пивом
Інгредієнти: борошно – 200 г; сушений часник – за смаком; спеції; майонез – 50 мл; пиво – 200 мл Приготування Борошно просіваємо, видавлюємо в неї очищений часник, підсолюємо за смаком і вливаємо майонез і пиво. Ретельно перемішуємо і залишаємо хвилин на 15 настоятися, а потім переходимо до обсмажування риби.