Суп з курячих шлунків
У той час як одні з зневагою позбавляються від курячих потрухів, інші використовують їх для приготування гарячих страв, на зразок супу з курячих шлунків, про рецепти якого піде мова в цьому матеріалі.
Інгредієнти:
бекон - 45 г;
курячі шлунки - 950 г;
пастернак - 60 г;
гарбуз - 140 г;
солодкий перець - 95 г;
часник - 4 зубки;
порей -1 шт.;
курячий бульйон - 16 л.
Приготування
Покладіть шматочки бекону в жаровню або товстостінну каструлю і додайте посуд над середнім вогнем. Дайте шматочках підрум'янитися, а жиру з них повністю вытопиться. Поки бекон буде обсмажуватися, підготуйте всі овочі, довільно нарізавши їх. Викладіть підготовлені інгредієнти до бекону і спасеруйте не більше пари хвилин. Тим часом ретельно обполосніть курячі шлунки і розріжте їх навпіл, якщо в цьому є необхідність. Покладіть шлунки до овочів і дайте їм схопитися зовні. Як тільки це відбудеться, залийте все курячим бульйоном, закип'ятіть бульйон і варіть суп протягом години.
При бажанні, суп з курячих шлунків можна зварити в мультиварці, попередньо спассеровав всі інгредієнти в режимі «Випічка», а потім, після вливання бульйону, перемкнувшись на «Гасіння».
Інгредієнти:
курячі шлунки - 180 г;
курятина (червоне м'ясо) - 180 г;
вода - 19 л;
рослинне масло - 45 мл;
порей (біла частина) - 3 шт.;
селера (стебла) - 2 шт.;
капуста - 95 г;
морква - 65 г;
сочевиця - 50 г;
томати - 130 г;
консервована квасоля - 210 р.
Приготування
Сполоснувши курячі шлунки, залийте їх і шматочки курятини холодною водою, додайте ємність над вогнем і варіть все близько півгодини. Поки м'ясний бульйон вариться, спасеруйте порей, селеру, моркву і нашатковану капусту разом близько 4-5 хвилин. Додайте нарізані кубиками томати, сочевицю, і ще через хвилину перекладіть зажарку в бульйон. Варіть суп близько години на мінімальному вогні, а потім додайте квасолю і залиште готуватися ще 15-20 хвилин.
Інгредієнти:
солоні огірки - 230 г;
солодкий перець - 90 г;
ріпчаста цибуля - 65 г;
часник - 4 зубки;
куряча печінка - 260 г;
курячі шлунки - 360 р.
Приготування
Спасеруйте солодкий перець з цибулею і часником на розігрітому маслі. Коли овочі стануть м'якими, додайте до них шматочки курячої печінки і шлунків, скибочки солоного огірка і дочекайтеся, коли потрухи схопляться. Залийте інгредієнти для супу півтора літрами води і залиште варитися близько 40 хвилин.
Суп з курячих шлунків – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Покладіть шматочки бекону в жаровню або товстостінну каструлю і додайте посуд над середнім вогнем. Дайте шматочках підрум'янитися, а жиру з них повністю вытопиться. Поки бекон буде обсмажуватися, підготуйте всі овочі, довільно нарізавши їх. Викладіть підготовлені інгредієнти до бекону і спасеруйте не більше пари хвилин. Тим часом ретельно обполосніть курячі шлунки і розріжте їх навпіл, якщо в цьому є необхідність. Покладіть шлунки до овочів і дайте їм схопитися зовні. Як тільки це відбудеться, залийте все курячим бульйоном, закип'ятіть бульйон і варіть суп протягом години.
При бажанні, суп з курячих шлунків можна зварити в мультиварці, попередньо спассеровав всі інгредієнти в режимі «Випічка», а потім, після вливання бульйону, перемкнувшись на «Гасіння».
Суп із сочевиці з курячими шлунками
Інгредієнти:
Приготування
Сполоснувши курячі шлунки, залийте їх і шматочки курятини холодною водою, додайте ємність над вогнем і варіть все близько півгодини. Поки м'ясний бульйон вариться, спасеруйте порей, селеру, моркву і нашатковану капусту разом близько 4-5 хвилин. Додайте нарізані кубиками томати, сочевицю, і ще через хвилину перекладіть зажарку в бульйон. Варіть суп близько години на мінімальному вогні, а потім додайте квасолю і залиште готуватися ще 15-20 хвилин.
Як приготувати суп з курячих шлунків?
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте солодкий перець з цибулею і часником на розігрітому маслі. Коли овочі стануть м'якими, додайте до них шматочки курячої печінки і шлунків, скибочки солоного огірка і дочекайтеся, коли потрухи схопляться. Залийте інгредієнти для супу півтора літрами води і залиште варитися близько 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячий суп з домашньою локшиною
Смачний, легкий і дуже корисний курячий суп можна приготувати з цілком доступних продуктів і без клопоту. Для більшої ситності можна додати до складу
Тушковані курячі шлунки в сметані - рецепт
У цій статті зібрані найбільш цікаві і дуже незвичайні рецепти для любителів курячих потрухів. Щоб шлунки вийшли мягенькими, приготуємо їх у великій
Тушковані курячі шлунки – рецепт
Той хто не любить страви з різних субпродуктів, швидше за все не пробував по-справжньому смачне блюдо з них. Наприклад, тушковані курячі шлунки.
Салат з курячих шлунків
Жорсткі курячі шлунки, при правильному приготуванні, легко можна перетворити в ніжну і недорогу заміну м'ясу, яка відмінно впишеться в рецепти
Курячі шлунки, тушковані з картоплею
Картопля тушкована з курячими шлунками - це ще один рецепт здатний внести різноманітність у буденне меню. Ситно, просто і досить економно.
Курячі шлунки в мультиварці
Якщо ви любите поїсти не тільки смачно, але і корисно, тоді ця стаття спеціально для вас. У ній розповідається про те, як правильно приготувати