Вернуться назад Распечатать

Суп з курячих шлунків

Суп з курячих шлунків
У той час як одні з зневагою позбавляються від курячих потрухів, інші використовують їх для приготування гарячих страв, на зразок супу з курячих шлунків, про рецепти якого піде мова в цьому матеріалі.

Суп з курячих шлунків – рецепт


Інгредієнти:

  • бекон - 45 г;

  • курячі шлунки - 950 г;

  • пастернак - 60 г;

  • гарбуз - 140 г;

  • солодкий перець - 95 г;

  • часник - 4 зубки;

  • порей -1 шт.;

  • курячий бульйон - 16 л.


  • Приготування
    Покладіть шматочки бекону в жаровню або товстостінну каструлю і додайте посуд над середнім вогнем. Дайте шматочках підрум'янитися, а жиру з них повністю вытопиться. Поки бекон буде обсмажуватися, підготуйте всі овочі, довільно нарізавши їх. Викладіть підготовлені інгредієнти до бекону і спасеруйте не більше пари хвилин. Тим часом ретельно обполосніть курячі шлунки і розріжте їх навпіл, якщо в цьому є необхідність. Покладіть шлунки до овочів і дайте їм схопитися зовні. Як тільки це відбудеться, залийте все курячим бульйоном, закип'ятіть бульйон і варіть суп протягом години.
    При бажанні, суп з курячих шлунків можна зварити в мультиварці, попередньо спассеровав всі інгредієнти в режимі «Випічка», а потім, після вливання бульйону, перемкнувшись на «Гасіння».

    Суп із сочевиці з курячими шлунками


    Інгредієнти:

  • курячі шлунки - 180 г;

  • курятина (червоне м'ясо) - 180 г;

  • вода - 19 л;

  • рослинне масло - 45 мл;

  • порей (біла частина) - 3 шт.;

  • селера (стебла) - 2 шт.;

  • капуста - 95 г;

  • морква - 65 г;

  • сочевиця - 50 г;

  • томати - 130 г;

  • консервована квасоля - 210 р.


  • Приготування
    Сполоснувши курячі шлунки, залийте їх і шматочки курятини холодною водою, додайте ємність над вогнем і варіть все близько півгодини. Поки м'ясний бульйон вариться, спасеруйте порей, селеру, моркву і нашатковану капусту разом близько 4-5 хвилин. Додайте нарізані кубиками томати, сочевицю, і ще через хвилину перекладіть зажарку в бульйон. Варіть суп близько години на мінімальному вогні, а потім додайте квасолю і залиште готуватися ще 15-20 хвилин.

    Як приготувати суп з курячих шлунків?


    Інгредієнти:
    Суп з курячих шлунків


  • солоні огірки - 230 г;

  • солодкий перець - 90 г;

  • ріпчаста цибуля - 65 г;

  • часник - 4 зубки;

  • куряча печінка - 260 г;

  • курячі шлунки - 360 р.


  • Приготування
    Спасеруйте солодкий перець з цибулею і часником на розігрітому маслі. Коли овочі стануть м'якими, додайте до них шматочки курячої печінки і шлунків, скибочки солоного огірка і дочекайтеся, коли потрухи схопляться. Залийте інгредієнти для супу півтора літрами води і залиште варитися близько 40 хвилин.