Салат з курячих шлунків

При приготуванні будь-якої страви субпродукти, в тому числі курячі шлунки, слід ретельно вичистити, обрізати з них жовтувате тверду оболонку і вимити. Час варіння курячих шлунків не повинно бути менше 15 годин, щоб вони були дуже м'якими.
Дуже незвичайний і красивий на вигляд салат з курячих шлунків з горошком, рецепт якого ми хочемо запропонувати вам.
Салат з курячих шлунків з зеленим горошком
Інгредієнти:
Приготування
Курячі шлунки варимо в підсоленій воді, ріжемо соломкою. Нарізаємо тонкими півкільцями цибулю, сиру моркву натираємо на тертці для корейських салатів, овочі обсмажуємо в сковороді на рослинній олії. Дрібними кубиками ріжемо огірочки, всі компоненти з'єднуємо, викладаємо зелений горошок. Заправляємо салат майонезом, сіллю і перцем. Поєднання яскраво-помаранчевої моркви, зелених шматочків огірків і горошку, салат виглядає дуже святково, та й смак у нього ніжний, тому він послужить прекрасним блюдом для частування.
Ви можете поекспериментувати при приготуванні салатів, враховуючи те, що курячі шлунки добре поєднуються за смаком з відварними овочами, кукурудзою, зеленим горошком, яйцями і сиром.
Рецепт салату з курячих шлунків
Інгредієнти:
Приготування
Варимо курячі шлунки в підсоленій воді. Відварені шлунки ріжемо тонкими смужками. Яйця відварюємо круто і ріжемо. Сиру моркву натираємо на крупній тертці. Компоненти салату змішуємо, приправляємо майонезом (можна сметаною), солимо і перчимо за смаком.
Приготування курячих шлунків в сметані - ще один спосіб зробити текстуру цього своєрідного субпродукту більш м'якою і приємною. Поробуйте!
Гострий салат з курячих шлунків
Інгредієнти:
Приготування
Це холодна страва називають ще «Корейський салат з курячих шлунків».
Курячі шлунки варимо, поки вони не стануть м'якими, додавши за кілька хвилин до закінчення варіння перець горошком і лавровий листок. Відставляємо пупки остигати, попередньо злив розсіл. Якщо бульйон не злити шлуночки увберуть багато рідини.

Сиру моркву тремо на спеціальній тертці для корейських салатів (вона виходить у вигляді довгих тонких смуг). Остиглі курячі шлуночки ріжемо пластинками. Викладаємо в одну посуд шлунки, моркву і промаринований цибулю. Заливаємо соєвим соусом, посипаємо коріандром і меленим перцем. Соняшникова олія розжарюємо на сковороді і виливаємо в салат, все ретельно перемішуємо. Готовий салат поміщаємо в холодильник на кілька годин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з виноградом
Стиглі ягоди винограду годяться не тільки для приготування десертів і варення. Додавання винограду в салат відмінно балансує смак готового блюда і

Салат з горошком і ковбасою
Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили

Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.

Овочеве рагу з куркою
Якщо ви хочете приготувати смачне і соковите блюдо з курячого м'яса, а звичні рецепти вже порядком набридли, пропонуємо вам зробити куряче рагу. Ця

Курячі шлунки, тушковані з картоплею
Картопля тушкована з курячими шлунками - це ще один рецепт здатний внести різноманітність у буденне меню. Ситно, просто і досить економно.

Курячі шлунки в мультиварці
Якщо ви любите поїсти не тільки смачно, але і корисно, тоді ця стаття спеціально для вас. У ній розповідається про те, як правильно приготувати