Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп з фрикадельками і вермішеллю

Суп з фрикадельками і вермішеллю

16-09-2015, 20:35
504
Суп з фрикадельками і вермішеллю
Для злагодженої роботи нашого організму необхідно в обов'язковому порядку вживати перші гарячі страви. А щоб звичайні супи не набридали, потрібно вносити в них якусь родзинку. З цієї статті ви дізнаєтеся, як варити суп з фрикадельками і вермішеллю.

Суп курячий з фрикадельками і вермішеллю


Інгредієнти:

  • куряче філе – 200 г;

  • картопля – 2 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • яйця – 1 шт.;

  • скибочку батона – 1 шт.;

  • дрібна вермішель – 2 ст. ложки;

  • молоко – 100 мл;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • зелень – 1 пучок;

  • сіль;

  • чорний мелений перець;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Моркву нарізаємо маленькій соломкою. Половину цибулини дрібненько кришимо. Обсмажуємо злегка овочі в розігрітій олії. Скибочку батона заливаємо молоком. 3 літри води кип'ятимо, викладаємо в неї цибулю і моркву, картоплю, нарізану брусочками, солимо, кидаємо лавровий лист і проварюємо близько 15 хвилин. Що залишився лук, м'ясо і хліб пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо 1 сире яйце, сіль, перець і вимішуємо до однорідного стану. Мокрій чайною ложкою набираємо фарш, формуємо кульки і кидаємо їх в киплячий суп. Проварюємо їх чверть години. Тепер викладаємо дрібну вермішель і варимо хвилин 7. Висипаємо подрібнену зелень , витримуємо суп на вогні ще хвилину. А потім накриваємо його і даємо настоятися.

    Сирний суп з фрикадельками і вермішеллю – рецепт


    Інгредієнти:

  • картопля – 3 шт.;

  • свинина – 300 г;

  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;

  • вермішель – 120 г;

  • сир плавлений – 250 г;

  • морква – 1 шт.;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Починаємо з підготовки овочів для супу: нарізаємо брусочками картопля, очищений. Морква подрібнюємо на середній
    Суп з фрикадельками і вермішеллю
    тертці. Цибуля (1 шт) дрібненько кришимо і пасеруємо до легкої рум'яного кольору на рослинній олії. У каструлі доводимо до кипіння 3 літри води, опускаємо в неї картоплю і моркву. М'ясо і цибулю пропускаємо через м'ясорубку, солимо, перчимо та ретельно вимішуємо. З отриманого фаршу мокрими руками формуємо кульки. Опускаємо їх в киплячий суп і проварюємо близько 20 хвилин. Після цього додаємо нарізану кубиками плавлений сир і розмішуємо до повного розчинення. Всипаємо вермішель, проварюємо хвилин 5 і викладаємо обсмажені цибулю. За бажанням також можна додати подрібнену зелень. Накриваємо каструлю кришкою, вимикаємо плиту, а даємо супу настоятися перед подачею хвилин 10-15. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з курячими фрикадельками
    Суп з курячими фрикадельками
    Урізноманітнити простий курячий суп зовсім не складно. Можна зробити з курячого фаршу чудові фрикадельки, які зроблять перше страву більш насиченим і
    Суп з фрикадельками - рецепт
    Суп з фрикадельками - рецепт
    У багатьох сім'ях обід не обходиться без першої страви. Найпростішим варіантом такого є суп з фрикадельками. Пропонуємо трійку найбільш цікавих і
    Суп з фрикадельками в мультиварці
    Суп з фрикадельками в мультиварці
    Суп з фрикадельками - абсолютно просте і неабияке блюдо. Здивувати їм досить складно. Хоча, якщо ви додасте до складу трохи додаткових інгредієнтів,
    Курячий суп з вермішеллю - рецепт
    Курячий суп з вермішеллю - рецепт
    Курячий суп з вермішеллю - це справді класика серед всіх рідких страв. Його люблять усі без винятку, і дорослі, і діти, тому що він не тільки
    Суп з фрикадельками і рисом
    Суп з фрикадельками і рисом
    Про користь перших страв для нашого раціону відомо давно. І сьогодні ми поговоримо про найпопулярнішому і швидке в приготуванні блюдо - суп з
    Рецепт сирного супу з куркою
    Рецепт сирного супу з куркою
    Гарячі страви покращують роботу травної системи і, звичайно, вони повинні бути на нашому столі регулярно. І якщо вам набридли класичні супи, тоді