Для злагодженої роботи нашого організму необхідно в обов'язковому порядку вживати перші гарячі страви. А щоб звичайні супи не набридали, потрібно вносити в них якусь родзинку. З цієї статті ви дізнаєтеся, як варити суп з фрикадельками і вермішеллю.
Суп курячий з фрикадельками і вермішеллю
Інгредієнти: куряче філе – 200 г; картопля – 2 шт.; цибуля – 1 шт.; морква – 1 шт.; яйця – 1 шт.; скибочку батона – 1 шт.; дрібна вермішель – 2 ст. ложки; молоко – 100 мл; лавровий лист – 2 шт.; зелень – 1 пучок; сіль; чорний мелений перець; рослинне масло. Приготування Моркву нарізаємо маленькій соломкою. Половину цибулини дрібненько кришимо. Обсмажуємо злегка овочі в розігрітій олії. Скибочку батона заливаємо молоком. 3 літри води кип'ятимо, викладаємо в неї цибулю і моркву, картоплю, нарізану брусочками, солимо, кидаємо лавровий лист і проварюємо близько 15 хвилин. Що залишився лук, м'ясо і хліб пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо 1 сире яйце, сіль, перець і вимішуємо до однорідного стану. Мокрій чайною ложкою набираємо фарш, формуємо кульки і кидаємо їх в киплячий суп. Проварюємо їх чверть години. Тепер викладаємо дрібну вермішель і варимо хвилин 7. Висипаємо подрібнену зелень , витримуємо суп на вогні ще хвилину. А потім накриваємо його і даємо настоятися.
Сирний суп з фрикадельками і вермішеллю – рецепт
Інгредієнти: картопля – 3 шт.; свинина – 300 г; цибуля ріпчаста – 2 шт.; вермішель – 120 г; сир плавлений – 250 г; морква – 1 шт.; рослинне масло. Приготування Починаємо з підготовки овочів для супу: нарізаємо брусочками картопля, очищений. Морква подрібнюємо на середній
тертці. Цибуля (1 шт) дрібненько кришимо і пасеруємо до легкої рум'яного кольору на рослинній олії. У каструлі доводимо до кипіння 3 літри води, опускаємо в неї картоплю і моркву. М'ясо і цибулю пропускаємо через м'ясорубку, солимо, перчимо та ретельно вимішуємо. З отриманого фаршу мокрими руками формуємо кульки. Опускаємо їх в киплячий суп і проварюємо близько 20 хвилин. Після цього додаємо нарізану кубиками плавлений сир і розмішуємо до повного розчинення. Всипаємо вермішель, проварюємо хвилин 5 і викладаємо обсмажені цибулю. За бажанням також можна додати подрібнену зелень. Накриваємо каструлю кришкою, вимикаємо плиту, а даємо супу настоятися перед подачею хвилин 10-15. Приємного апетиту!