Фаршировані макарони-трубочки
Макарони-трубочки, вони ж каннеллоні, настільки розрослися в своїх розмірах, що здатні стати цілком ситним самостійним блюдом, начинкою для якого можуть послужити овочі, сир або м'ясо. Перед запіканням в соусі каннеллоні не потребують варіння, що робить цю різновид пасти не тільки смачною і естетично привабливою, але і зручною у приготуванні.
Інгредієнти:
Для начинки:
ріпчаста цибуля - 95 г;
м'ясний фарш - 540 г;
картопля - 270 г;
часникові зубки - 4 шт.;
зелень петрушки і базиліка;
макарони-трубочки - 30 шт.
Для томатного соусу:
ріпчаста цибуля - 85 м;
часник - 3 зубки;
солодкий перець - 65 г
томати у власному соку - 830 р.
Для соусу бешамель:
вершкове масло - 35 г;
борошно - 20 г;
молоко - 255 мл
Приготування
Якщо ви не знаєте чим фарширувати макарони трубочки, то ось вам простий рецепт: відваріть картоплю і пюрируйте його. У сотейнику спасеруйте ріпчасту цибулю, доповніть його часником, а як тільки відчує запах останнього – кладіть фарш і додайте зелень з картопляним пюре.
В іншому посуді також спасеруйте овочі – цибулю, солодкий перець і часник – але вже для соусу. Як тільки зажарка дійде до напівготовності, залийте її томатами і тушкуйте, чекаючи, поки соус загусне. За цей час приготуйте бешамель. Для класичного білого соусу обсмажте борошно на вершковому маслі і розведіть молоком. Як тільки соус завирує – готово.
Налийте половину соусу в форму для запікання, зверху викладіть трубочки, вилийте залишився червоний соус, а поверх нього розподіліть бешамель. Запікайте фаршировані макарони трубочки в духовці, розігрітій до 200 градусів близько півгодини. Ви також можете приготувати фаршировані макарони трубочки в мультиварці, вибравши режим «Випічка» на 40-45 хвилин.
Інгредієнти:
макарони-трубочки - 12 шт.;
молоко - 490 мл;
вершкове масло - 65 г;
борошно - 35 г;
щіпка мускатного горіха;
шпинат - 450 г;
рікотта - 380 г;
тертий пармезан - 135 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
Приготуйте основу для соусу, розтопивши масло і обсмаживши на ньому борошно. Розведіть масу в молоці, стежачи за тим, щоб в майбутньому соусі не залишилося грудок. Приправте все мускатом і сіллю, тримайте на плиті до загустіння.
Бланшируйте шпинат в окропі близько 30 секунд, обдайте холодною водою і змішайте з рікоттою (або сиром), пармезаном і яйцем. Наповніть сирної сумішшю трубочки і залийте їх соусом. Фаршировані макарони-трубочки запікаються в розігрітій до 190 градусів духовці півгодини.
Рецепт фаршированих макаронів-трубочок
Інгредієнти:
Для начинки:
Для томатного соусу:
Для соусу бешамель:
Приготування
Якщо ви не знаєте чим фарширувати макарони трубочки, то ось вам простий рецепт: відваріть картоплю і пюрируйте його. У сотейнику спасеруйте ріпчасту цибулю, доповніть його часником, а як тільки відчує запах останнього – кладіть фарш і додайте зелень з картопляним пюре.
В іншому посуді також спасеруйте овочі – цибулю, солодкий перець і часник – але вже для соусу. Як тільки зажарка дійде до напівготовності, залийте її томатами і тушкуйте, чекаючи, поки соус загусне. За цей час приготуйте бешамель. Для класичного білого соусу обсмажте борошно на вершковому маслі і розведіть молоком. Як тільки соус завирує – готово.
Налийте половину соусу в форму для запікання, зверху викладіть трубочки, вилийте залишився червоний соус, а поверх нього розподіліть бешамель. Запікайте фаршировані макарони трубочки в духовці, розігрітій до 200 градусів близько півгодини. Ви також можете приготувати фаршировані макарони трубочки в мультиварці, вибравши режим «Випічка» на 40-45 хвилин.
Як приготувати фаршировані макарони-трубочки?
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте основу для соусу, розтопивши масло і обсмаживши на ньому борошно. Розведіть масу в молоці, стежачи за тим, щоб в майбутньому соусі не залишилося грудок. Приправте все мускатом і сіллю, тримайте на плиті до загустіння.
Бланшируйте шпинат в окропі близько 30 секунд, обдайте холодною водою і змішайте з рікоттою (або сиром), пармезаном і яйцем. Наповніть сирної сумішшю трубочки і залийте їх соусом. Фаршировані макарони-трубочки запікаються в розігрітій до 190 градусів духовці півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фаршировані макарони-черепашки
Страви з макаронів вважаються повсякденними і досить простими. Однак навіть з них можна приготувати справжній шедевр, який прикрасить святковий стіл.
Фаршировані макарони в духовці
Фаршировані макарони - це дуже смачне і популярне блюдо. Їх зазвичай варять у киплячій воді або готують на пару. Але в нашій статті ми поговоримо про
Фаршировані макарони - рецепт
Фаршировані макарони - смачне і популярне блюдо на наших столах. І сьогодні ми вам розповімо, як нафарширувати каннелоні і черепашки м'ясним фаршем з
Макарони в мікрохвильовці
Ми звикли до того, що в мікрохвильовці зручно розігрівати готові страви, але адже їх можна там і готувати, хоч і не всі, але багато. І сьогодні ми
Фаршировані макарони в мультиварці
Всі ми з дитинства любимо макарони. Способів їх приготування безліч. Їх можна варити, смажити, запікати. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися
Каннеллоні з фаршем - рецепт
Любите готувати страви різних кухонь світу? Тоді вам точно сподобаються наші рецепти каннеллоні. Це італійське блюдо поєднує в собі пасту