Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Булочки "Трояндочки"

Булочки "Трояндочки"

4-12-2014, 17:47
663
Булочки "Трояндочки"


Мої дітки дуже люблять випічку, але від тортів і тістечок втомилися. Заязикали мені булочки, та ще й незвичайні. Довелося пофантазувати

Булочки можуть бути різноманітними. Можна приготувати їх з родзинками, маком, повидлом, але у мене нічого не виявилося під рукою. А справа була ввечері. Магазини вже зачинені, а чай холоне на столі.

На допомогу прийшов дуже простий рецепт булочок - «Трояндочок», які не вимагають серйозних продуктових витрат. На його приготування потрібно зовсім небагато часу, а вони розлітаються зі стрімкою швидкістю.

Цей рецепт мені подобається тим, що продукти на нього завжди є в холодильнику. Якщо до інших десертів я підходжу з особливою уважністю, то в цьому випадку все просто.

Відкриваємо холодильник, включаємо духовку і через 30 хвилин можемо запрошувати рідних і близьких до приємного чаювання.

Список необхідних продуктів:

- борошно - 3 ст.
- дріжджі (сухі - 1ст.л, живі - 50г)
- молоко - 05 літра
- яйце - 1шт.
- цукор - 1ст.
- сметана - 50г
- рослинно-вершкова суміш (маргарину, спреду, масло вершкове) - 100 г
- сіль - щіпка

Час приготування - 1 година

Складність - легко

Молоко нагріваємо до кімнатної температури.

Булочки "Трояндочки"


Вводимо дріжджі, даємо їм розчинитися.

Булочки "Трояндочки"


Додаємо 05 склянки цукру, 1 яйце, сметану, трохи вершкової суміші - 20 г, невелику щіпку солі.

Булочки "Трояндочки"


Додаємо частину борошна, доводимо до консистенції густої сметани. Все добре перемішуємо. Даємо тісту підійти ( приблизно 20 хвилин).

Булочки "Трояндочки"


Коли дріжджі повністю розіграються, висипаємо решту борошна і замішуємо тісто.

Булочки "Трояндочки"


Беремо частину тіста, розкачуємо коло. Посипаємо його цукром і змащуємо рослинно-вершковою сумішшю.

Булочки "Трояндочки"


Скручуємо в рулончик і розрізаємо на шматки 2-3 див.

Булочки "Трояндочки"


Викладаємо на лист зрізом вниз.

Булочки "Трояндочки"

Випікаємо при температурі 200 градусів. Через 20-30 хвилин булочки готові! ( Все залежить від духовки).

Булочки "Трояндочки"


Дітям невтерпеж чекати, коли вони охолонуть, тому розбирають ще теплими.

Сподіваюся, булочки у формі трояндочок стануть приємним доповненням до вашого чаепитью.

Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Булочки з кунжутом
Булочки з кунжутом
Булочки з кунжутом - це дивовижно ніжна випічка, яку можна поставити на святковий стіл, так і в будні вони чудово замінять хліб. Давайте розглянемо
Булочки з маком - рецепт
Булочки з маком - рецепт
Думаю, кожен з нас хоч раз у житті пробував смачні, ароматні булочки з маком. Хочете приготувати їх вдома і пригостити своїх улюблених домочадців
Булочки з родзинками - рецепт
Булочки з родзинками - рецепт
Булочки з родзинками - відмінне доповнення до сніданку або полуденка. М'які, ніжні, солодкі - вони буквально тануть у роті. Як приготувати таку
Булочки на кефірі
Булочки на кефірі
Булочки на кефірі - це ніжна і повітряна випічка, яка сподобається як дітям, так і дорослим. Пропонуємо вам прості рецепти цієї дивовижної смаколики.
Булочки на молоці
Булочки на молоці
Булочки - смачна випічка, яку обожнюють багато. Їх готують з родзинками, корицею, ягодами, шоколадом. А щоб вони вийшли повітряними, давайте сьогодні