» » Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці
Пісні капустяні котлети швидко, просто і корисно пожвавлять не скоромне суворе меню. Страва не обмежується однією білокачанної. Квашена зимова заготівля, червона, китайська і кольорова представниці капустяних так само чудово поєднуються з крупами, грибами і овочами, що збільшує шанси підібрати рецепт на будь-який смак і гаманець.

Як приготувати пісні котлети з капусти?


Пісні котлети з капусти можна приготувати різними способами. Молоду білокачанну просто подрібнюють, з'єднують з іншими компонентами, панірують і обсмажують. Старі качани відварюють і пропускають через м'ясорубку. Всі сорти капусти поєднуються з овочами і крупами, тому в котлети додають картоплю, моркву, гриби, кабачки, рис.

  • Смачні пісні котлети з капусти виходять тільки з правильно підготовлених овочів, це стосується капусти, яку краще подрібнити за допомогою м'ясорубки або блендера.

  • Якщо під рукою є тільки ніж, слід подбати, щоб капуста була нарізана однаково тонкою довгою соломкою.

  • Для того, щоб пісні капустяні котлети без яєць зберегли форму під час смаження, у фарш обов'язково додають борошно або манку.

  • Смажити пісні капустяні котлети необхідно тільки на розпеченому маслі, якщо покласти їх в негорячее масло, то вони просочаться жиром і стануть неїстівними.


  • Пісні котлети з капусти

    Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

    Пісні котлети зі свіжої капусти займають лідируючу позицію серед бюджетних закусок. Доступність і вартість білокачанної роблять страву фінансово вигідним, а її харчових якостей вистачить для того, щоб при мінімумі компонентів блюдо виходило дуже смачним, тому доповнень потрібні тільки цибуля, часник, олія, борошно і манка.
    Інгредієнти:

  • капуста - 500 г;

  • манка - 60 г;

  • вода - 2 л;

  • сіль - 20 г;

  • борошно - 60 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • зубок часнику - 4 шт.;

  • свіжа зелень - 40 г;

  • масло - 80 мл;

  • панірувальні сухарі - 60 р.


  • Приготування

  • Проваріть капусту 10 хвилин.

  • Пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею, зеленню і часником.

  • Перемішайте фарш з борошном і манкою і відставте на 15 хвилин.

  • Сформуйте пісні білокачанні капустяні котлети.

  • Запаніруйте їх у сухарях і обсмажте до золотистого кольору в розпеченому маслі.


  • Пісні котлети з квашеної капусти


    Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

    Рецепт пісних котлет з квашеної капусти допомагає правильно утилізувати залишки зимових запасів. Кисла капуста володіє величезним запасом вітаміну С, завдяки якому стає не тільки смачним, але і корисним продуктом. Котлети з неї виходять соковитими, ніжними, з приємним кислуватим відтінком і дуже схожі на пиріжки.
    Інгредієнти:

  • квашена капуста - 500 г;

  • борошно - 125 г;

  • манка - 125 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • сода - 5 г;

  • олія - 100 мл


  • Приготування

  • Квашену капусту відіжміть, додайте борошно, манку, соду і цибулю.

  • Наполягайте фарш 5 хвилин.

  • Сформуйте пісні квашені капустяні котлети.

  • Обсмажте їх до хрусткої скориночки і тушкуйте під кришкою кілька хвилин.


  • Пісні котлети з цвітної капусти

    Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

    Пісні котлети з брокколі та цвітної капусти - відмінний варіант з'єднання двох корисних овочів. Цвітна капуста малокалорійна, а за вмістом вітамінів перевершує своїх родичок. Не поступається їй цариця капустяного світу - брокколі. Вони апетитно виглядають разом, соковиті і збігаються часом готування, яке займає близько півгодини.
    Інгредієнти:

  • броколі - 300 г;

  • цвітна капуста - 300 г;

  • цибуля - 2 шт.;

  • борошно - 200 г;

  • масло - 120 мл


  • Приготування

  • Відваріть брокколі і цвітну капусту в окропі 15 хвилин.

  • Обсмажте цибулю.

  • Обидва сорти капусти дрібно наріжте, з'єднайте з цибулею і сформуйте котлети.

  • Запаніруйте їх у борошні.

  • Смажте пісні капустяні котлети до рум'яності.


  • Пісні котлети з червоної капусти

    Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

    Пісні капустяні котлети - рецепт, який знайомить з гастрономією різних країн. Мова йде про червону капусту, яка на наших широтах рідко використовується для приготування котлет, але дуже затребувана в індійській кухні. В даному варіанті її поєднують із прянощами і традиційними цибулею та картоплею, що робить страву більш звичним і для слов'ян.
    Інгредієнти:

  • відварна картопля - 4 шт.;

  • червона капуста - 250 г;

  • зелена цибуля - 40 г;

  • мелений коріандр - 2 г;

  • кумин - 2 г;

  • олія - 60 мл;

  • червоний цибуля - 1 шт.;

  • сік лайма - 10 мл


  • Приготування

  • Всі компоненти подрібніть, приправте і сформуйте 10 котлет.

  • Обсмажте по хвилині з кожної сторони.


  • Пісні котлети з пекінської капусти

    Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

    Приготування пісних котлет з капусти включає використання всіх сортів. Особливої уваги заслуговує пекінська капуста. Вона не втрачає свіжості протягом зими і весни, і широко представлена на полицях магазинів. Її ніжні листя не потребують попередньої обробки, завдяки чому котлети зберігають весь набір вітамінів.


    Інгредієнти :

  • пекінська капуста - 200 г;

  • картопля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • борошно - 150 г;

  • масло - 40 мл;

  • приправа до смаку.


  • Приготування

  • Капусту подрібніть в блендері.

  • Картоплю і моркву натріть на тертці.

  • Дрібно наріжте цибулю.

  • З'єднайте всі разом, приправте і перемішайте з 80 р борошна.

  • Запаніруйте котлети решти борошні й обсмажте.


  • Пісні капустяні котлети з манкою - рецепт

    Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

    Пісні капустяні котлети з манкою виходять завжди. Такі властивості манної крупи, яка, в поєднання з фаршем, робить його стійким і не дає компонентів розсипатися. Вона надає фаршу щільність, практично розчиняючись в ньому, і зберігаючи котлети ніжними. Особливо добре це відчувається, якщо залишити її з овочами, як кашу 5 хвилин.
    Інгредієнти:

  • капуста - 850 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • манка - 125 г;

  • сухарі - 70 г;

  • олія - 60 мл;

  • вода - 250 мл


  • Приготування

  • Всі овочі тонко наріжте і тушкуйте у воді 20 хвилин.

  • Всипте манку і тушкуйте 5 хвилин.

  • Охолодіть, сформуйте котлети, обваляйте їх у сухарях і обсмажте.


  • Пісні котлети з капусти і картоплі - рецепт

    Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

    Пісні котлети з капусти і картоплі - одне з найпопулярніших поєднань. Часто їх готують у вигляді драніков, просто обсмажуючи масу на сковороді. Але особливо ніжними, повітряними і хрусткими виходять котлети з відварних овочів. Вони гарні гарячими і холодними, не обтяжують шлунок і чудово підійдуть в якості легкого вечері.
    Інгредієнти:

  • капуста - 300 р;

  • картопля - 4 шт.;

  • зубок часнику - 3 шт.;

  • олія - 100 мл;

  • зелена цибуля - 40 г;

  • вода - 80 мл;

  • борошно - 60 р.


  • Приготування

  • Потушкуйте капусту 10 хвилин і подрібніть в блендері.

  • Картоплю відваріть і пюрируйте.

  • З'єднайте всі разом, додайте 40 мл олії.

  • Запаніруйте котлети в борошні й обсмажте по 2 хвилини з кожного боку.


  • Пісні капустяні котлети з вівсянкою

    Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

    Пісні котлети з капусти з вівсянкою – стали символом здорової їжі. У цьому поєднанні вівсяні пластівці виступають поживним і корисним компонентом, який додає фаршу ситності і скріплює його. Пластівці стають в'язкими, не дозволяючи масі розсипатися, і допомагають забезпечити хрусткость скоринці і надати горіховий смак, роблячи котлети набагато колоритней.
    Інгредієнти:

  • капуста - 350 г;

  • вівсяні пластівці - 50 г;

  • вода - 15 л;

  • сіль - 20 г;

  • панірувальні сухарі - 50 г;

  • зубок часнику - 2 шт.;

  • олія - 60 мл;

  • свіжа зелень - 20 р.


  • Приготування

  • Капусту відваріть за 20 хвилин.

  • Пюрируйте, додайте часник, зелень і вівсянку.

  • Запаніруйте котлети в сухарях і обсмажте на сковороді.


  • Пісні котлети з капусти з грибами

    Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

    Пісні капустяні котлети з грибами - гідна альтернатива м'ясної страви. У цьому не варто сумніватися - гриби містять білок, повноцінно замінюючи м'ясо, мають текстуру, яка робить фарш соковитою, і відрізняються прекрасним ароматом. Єдине: обидва компоненти трохи прісні, тому слід попрацювати над смаком, загасивши їх в соєвому соусі.
    Інгредієнти:

  • капуста - 450 г;

  • печериці - 350 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • манка - 60 г;

  • крохмаль - 10 г;

  • соєвий соус - 40 мл;

  • вода - 120 мл;

  • панірувальні сухарі - 80 г;

  • олія - 60 мл


  • Приготування

  • Нашатковані овочі обсмажте.

  • Накрийте кришкою і тушкуйте 15 хвилин.

  • Додайте воду, соєвий соус, крохмаль і тушкуйте 5 хвилин.

  • Сформуйте котлети, запаніруйте і обсмажте.


  • Пісні капустяні котлети з рисом - рецепт

    Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

    Пісні котлети з капусти і рису підійдуть для меню сильної половини. Не варто забувати, що багато чоловіків теж дотримуються посту і потребують ситний і смачний страву. Таким є дані котлети, представляють ніжне поєднання шовковистого рису з тушкованою в пасті капустою. Результат за смаком дуже нагадує голубці.
    Інгредієнти :

  • капуста - 400 г;

  • рис - 120 г;

  • вода - 300 мл;

  • масло - 80 мл;

  • томатна паста - 20 г;

  • зелень - 10 г;

  • панірувальні сухарі - 60 р.


  • Приготування

  • Відваріть рис.

  • Капусту прокрутіть в блендері і тушкуйте разом з пастою і спеціями 10 хвилин.

  • З'єднайте обидва компоненти.

  • Запаніруйте котлети в сухарях і обсмажте.


  • Пісні капустяні котлети в духовці - рецепт

    Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці

    Пісні капустяні котлети в духовці вимагають майстерності в приготуванні, адже в процесі випікання вони повинні стати рум'яними і не пересохнути. Для цього капусту подрібнюють у блендері і тушкують у власному соку 8 годин. Формують котлети, панірують їх у сухарях і короткочасно запікають при високій температурі до отримання сухарній скоринки.
    Інгредієнти:

  • капуста - 12 кг;

  • сіль - 20 г;

  • вода - 125 мл;

  • панірувальні сухарі - 90 г;

  • борошно - 60 г;

  • масло - 120 мл


  • Приготування

  • Капусту подрібніть в блендері.

  • Посоліть, додайте воду і тушкуйте 8 годин.

  • Остудіть, всипте борошно і сформуйте котлети.

  • Запаніруйте в сухарях і випікайте при 200 градусах по 7 хвилин з кожного боку.
    Додав: admin | 30-03-2018, 19:22
    Переглядів: 100