Пісні капустяні котлети з броколі, цвітної, білокачанної та квашеної капусти - рецепти на сковороді і в духовці
Пісні капустяні котлети швидко, просто і корисно пожвавлять не скоромне суворе меню. Страва не обмежується однією білокачанної. Квашена зимова заготівля, червона, китайська і кольорова представниці капустяних так само чудово поєднуються з крупами, грибами і овочами, що збільшує шанси підібрати рецепт на будь-який смак і гаманець.
Пісні котлети з капусти можна приготувати різними способами. Молоду білокачанну просто подрібнюють, з'єднують з іншими компонентами, панірують і обсмажують. Старі качани відварюють і пропускають через м'ясорубку. Всі сорти капусти поєднуються з овочами і крупами, тому в котлети додають картоплю, моркву, гриби, кабачки, рис.
Смачні пісні котлети з капусти виходять тільки з правильно підготовлених овочів, це стосується капусти, яку краще подрібнити за допомогою м'ясорубки або блендера.
Якщо під рукою є тільки ніж, слід подбати, щоб капуста була нарізана однаково тонкою довгою соломкою.
Для того, щоб пісні капустяні котлети без яєць зберегли форму під час смаження, у фарш обов'язково додають борошно або манку.
Смажити пісні капустяні котлети необхідно тільки на розпеченому маслі, якщо покласти їх в негорячее масло, то вони просочаться жиром і стануть неїстівними.
Пісні котлети зі свіжої капусти займають лідируючу позицію серед бюджетних закусок. Доступність і вартість білокачанної роблять страву фінансово вигідним, а її харчових якостей вистачить для того, щоб при мінімумі компонентів блюдо виходило дуже смачним, тому доповнень потрібні тільки цибуля, часник, олія, борошно і манка.
Інгредієнти:
капуста - 500 г;
манка - 60 г;
вода - 2 л;
сіль - 20 г;
борошно - 60 г;
цибуля - 1 шт.;
зубок часнику - 4 шт.;
свіжа зелень - 40 г;
масло - 80 мл;
панірувальні сухарі - 60 р.
Приготування
Проваріть капусту 10 хвилин.
Пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею, зеленню і часником.
Перемішайте фарш з борошном і манкою і відставте на 15 хвилин.
Сформуйте пісні білокачанні капустяні котлети.
Запаніруйте їх у сухарях і обсмажте до золотистого кольору в розпеченому маслі.
Рецепт пісних котлет з квашеної капусти допомагає правильно утилізувати залишки зимових запасів. Кисла капуста володіє величезним запасом вітаміну С, завдяки якому стає не тільки смачним, але і корисним продуктом. Котлети з неї виходять соковитими, ніжними, з приємним кислуватим відтінком і дуже схожі на пиріжки.
Інгредієнти:
квашена капуста - 500 г;
борошно - 125 г;
манка - 125 г;
цибуля - 1 шт.;
сода - 5 г;
олія - 100 мл
Приготування
Квашену капусту відіжміть, додайте борошно, манку, соду і цибулю.
Наполягайте фарш 5 хвилин.
Сформуйте пісні квашені капустяні котлети.
Обсмажте їх до хрусткої скориночки і тушкуйте під кришкою кілька хвилин.
Пісні котлети з брокколі та цвітної капусти - відмінний варіант з'єднання двох корисних овочів. Цвітна капуста малокалорійна, а за вмістом вітамінів перевершує своїх родичок. Не поступається їй цариця капустяного світу - брокколі. Вони апетитно виглядають разом, соковиті і збігаються часом готування, яке займає близько півгодини.
Інгредієнти:
броколі - 300 г;
цвітна капуста - 300 г;
цибуля - 2 шт.;
борошно - 200 г;
масло - 120 мл
Приготування
Відваріть брокколі і цвітну капусту в окропі 15 хвилин.
Обсмажте цибулю.
Обидва сорти капусти дрібно наріжте, з'єднайте з цибулею і сформуйте котлети.
Запаніруйте їх у борошні.
Смажте пісні капустяні котлети до рум'яності.
Пісні капустяні котлети - рецепт, який знайомить з гастрономією різних країн. Мова йде про червону капусту, яка на наших широтах рідко використовується для приготування котлет, але дуже затребувана в індійській кухні. В даному варіанті її поєднують із прянощами і традиційними цибулею та картоплею, що робить страву більш звичним і для слов'ян.
Інгредієнти:
відварна картопля - 4 шт.;
червона капуста - 250 г;
зелена цибуля - 40 г;
мелений коріандр - 2 г;
кумин - 2 г;
олія - 60 мл;
червоний цибуля - 1 шт.;
сік лайма - 10 мл
Приготування
Всі компоненти подрібніть, приправте і сформуйте 10 котлет.
Обсмажте по хвилині з кожної сторони.
Приготування пісних котлет з капусти включає використання всіх сортів. Особливої уваги заслуговує пекінська капуста. Вона не втрачає свіжості протягом зими і весни, і широко представлена на полицях магазинів. Її ніжні листя не потребують попередньої обробки, завдяки чому котлети зберігають весь набір вітамінів.
Інгредієнти :
пекінська капуста - 200 г;
картопля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
борошно - 150 г;
масло - 40 мл;
приправа до смаку.
Приготування
Капусту подрібніть в блендері.
Картоплю і моркву натріть на тертці.
Дрібно наріжте цибулю.
З'єднайте всі разом, приправте і перемішайте з 80 р борошна.
Запаніруйте котлети решти борошні й обсмажте.
Пісні капустяні котлети з манкою виходять завжди. Такі властивості манної крупи, яка, в поєднання з фаршем, робить його стійким і не дає компонентів розсипатися. Вона надає фаршу щільність, практично розчиняючись в ньому, і зберігаючи котлети ніжними. Особливо добре це відчувається, якщо залишити її з овочами, як кашу 5 хвилин.
Інгредієнти:
капуста - 850 г;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
манка - 125 г;
сухарі - 70 г;
олія - 60 мл;
вода - 250 мл
Приготування
Всі овочі тонко наріжте і тушкуйте у воді 20 хвилин.
Всипте манку і тушкуйте 5 хвилин.
Охолодіть, сформуйте котлети, обваляйте їх у сухарях і обсмажте.
Пісні котлети з капусти і картоплі - одне з найпопулярніших поєднань. Часто їх готують у вигляді драніков, просто обсмажуючи масу на сковороді. Але особливо ніжними, повітряними і хрусткими виходять котлети з відварних овочів. Вони гарні гарячими і холодними, не обтяжують шлунок і чудово підійдуть в якості легкого вечері.
Інгредієнти:
капуста - 300 р;
картопля - 4 шт.;
зубок часнику - 3 шт.;
олія - 100 мл;
зелена цибуля - 40 г;
вода - 80 мл;
борошно - 60 р.
Приготування
Потушкуйте капусту 10 хвилин і подрібніть в блендері.
Картоплю відваріть і пюрируйте.
З'єднайте всі разом, додайте 40 мл олії.
Запаніруйте котлети в борошні й обсмажте по 2 хвилини з кожного боку.
Пісні котлети з капусти з вівсянкою – стали символом здорової їжі. У цьому поєднанні вівсяні пластівці виступають поживним і корисним компонентом, який додає фаршу ситності і скріплює його. Пластівці стають в'язкими, не дозволяючи масі розсипатися, і допомагають забезпечити хрусткость скоринці і надати горіховий смак, роблячи котлети набагато колоритней.
Інгредієнти:
капуста - 350 г;
вівсяні пластівці - 50 г;
вода - 15 л;
сіль - 20 г;
панірувальні сухарі - 50 г;
зубок часнику - 2 шт.;
олія - 60 мл;
свіжа зелень - 20 р.
Приготування
Капусту відваріть за 20 хвилин.
Пюрируйте, додайте часник, зелень і вівсянку.
Запаніруйте котлети в сухарях і обсмажте на сковороді.
Пісні капустяні котлети з грибами - гідна альтернатива м'ясної страви. У цьому не варто сумніватися - гриби містять білок, повноцінно замінюючи м'ясо, мають текстуру, яка робить фарш соковитою, і відрізняються прекрасним ароматом. Єдине: обидва компоненти трохи прісні, тому слід попрацювати над смаком, загасивши їх в соєвому соусі.
Інгредієнти:
капуста - 450 г;
печериці - 350 г;
цибуля - 1 шт.;
манка - 60 г;
крохмаль - 10 г;
соєвий соус - 40 мл;
вода - 120 мл;
панірувальні сухарі - 80 г;
олія - 60 мл
Приготування
Нашатковані овочі обсмажте.
Накрийте кришкою і тушкуйте 15 хвилин.
Додайте воду, соєвий соус, крохмаль і тушкуйте 5 хвилин.
Сформуйте котлети, запаніруйте і обсмажте.
Пісні котлети з капусти і рису підійдуть для меню сильної половини. Не варто забувати, що багато чоловіків теж дотримуються посту і потребують ситний і смачний страву. Таким є дані котлети, представляють ніжне поєднання шовковистого рису з тушкованою в пасті капустою. Результат за смаком дуже нагадує голубці.
Інгредієнти :
капуста - 400 г;
рис - 120 г;
вода - 300 мл;
масло - 80 мл;
томатна паста - 20 г;
зелень - 10 г;
панірувальні сухарі - 60 р.
Приготування
Відваріть рис.
Капусту прокрутіть в блендері і тушкуйте разом з пастою і спеціями 10 хвилин.
З'єднайте обидва компоненти.
Запаніруйте котлети в сухарях і обсмажте.
Пісні капустяні котлети в духовці вимагають майстерності в приготуванні, адже в процесі випікання вони повинні стати рум'яними і не пересохнути. Для цього капусту подрібнюють у блендері і тушкують у власному соку 8 годин. Формують котлети, панірують їх у сухарях і короткочасно запікають при високій температурі до отримання сухарній скоринки.
Інгредієнти:
капуста - 12 кг;
сіль - 20 г;
вода - 125 мл;
панірувальні сухарі - 90 г;
борошно - 60 г;
масло - 120 мл
Приготування
Капусту подрібніть в блендері.
Посоліть, додайте воду і тушкуйте 8 годин.
Остудіть, всипте борошно і сформуйте котлети.
Запаніруйте в сухарях і випікайте при 200 градусах по 7 хвилин з кожного боку.
Як приготувати пісні котлети з капусти?
Пісні котлети з капусти можна приготувати різними способами. Молоду білокачанну просто подрібнюють, з'єднують з іншими компонентами, панірують і обсмажують. Старі качани відварюють і пропускають через м'ясорубку. Всі сорти капусти поєднуються з овочами і крупами, тому в котлети додають картоплю, моркву, гриби, кабачки, рис.
Пісні котлети з капусти
Пісні котлети зі свіжої капусти займають лідируючу позицію серед бюджетних закусок. Доступність і вартість білокачанної роблять страву фінансово вигідним, а її харчових якостей вистачить для того, щоб при мінімумі компонентів блюдо виходило дуже смачним, тому доповнень потрібні тільки цибуля, часник, олія, борошно і манка.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні котлети з квашеної капусти
Рецепт пісних котлет з квашеної капусти допомагає правильно утилізувати залишки зимових запасів. Кисла капуста володіє величезним запасом вітаміну С, завдяки якому стає не тільки смачним, але і корисним продуктом. Котлети з неї виходять соковитими, ніжними, з приємним кислуватим відтінком і дуже схожі на пиріжки.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні котлети з цвітної капусти
Пісні котлети з брокколі та цвітної капусти - відмінний варіант з'єднання двох корисних овочів. Цвітна капуста малокалорійна, а за вмістом вітамінів перевершує своїх родичок. Не поступається їй цариця капустяного світу - брокколі. Вони апетитно виглядають разом, соковиті і збігаються часом готування, яке займає близько півгодини.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні котлети з червоної капусти
Пісні капустяні котлети - рецепт, який знайомить з гастрономією різних країн. Мова йде про червону капусту, яка на наших широтах рідко використовується для приготування котлет, але дуже затребувана в індійській кухні. В даному варіанті її поєднують із прянощами і традиційними цибулею та картоплею, що робить страву більш звичним і для слов'ян.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні котлети з пекінської капусти
Приготування пісних котлет з капусти включає використання всіх сортів. Особливої уваги заслуговує пекінська капуста. Вона не втрачає свіжості протягом зими і весни, і широко представлена на полицях магазинів. Її ніжні листя не потребують попередньої обробки, завдяки чому котлети зберігають весь набір вітамінів.
Інгредієнти :
Приготування
Пісні капустяні котлети з манкою - рецепт
Пісні капустяні котлети з манкою виходять завжди. Такі властивості манної крупи, яка, в поєднання з фаршем, робить його стійким і не дає компонентів розсипатися. Вона надає фаршу щільність, практично розчиняючись в ньому, і зберігаючи котлети ніжними. Особливо добре це відчувається, якщо залишити її з овочами, як кашу 5 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні котлети з капусти і картоплі - рецепт
Пісні котлети з капусти і картоплі - одне з найпопулярніших поєднань. Часто їх готують у вигляді драніков, просто обсмажуючи масу на сковороді. Але особливо ніжними, повітряними і хрусткими виходять котлети з відварних овочів. Вони гарні гарячими і холодними, не обтяжують шлунок і чудово підійдуть в якості легкого вечері.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні капустяні котлети з вівсянкою
Пісні котлети з капусти з вівсянкою – стали символом здорової їжі. У цьому поєднанні вівсяні пластівці виступають поживним і корисним компонентом, який додає фаршу ситності і скріплює його. Пластівці стають в'язкими, не дозволяючи масі розсипатися, і допомагають забезпечити хрусткость скоринці і надати горіховий смак, роблячи котлети набагато колоритней.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні котлети з капусти з грибами
Пісні капустяні котлети з грибами - гідна альтернатива м'ясної страви. У цьому не варто сумніватися - гриби містять білок, повноцінно замінюючи м'ясо, мають текстуру, яка робить фарш соковитою, і відрізняються прекрасним ароматом. Єдине: обидва компоненти трохи прісні, тому слід попрацювати над смаком, загасивши їх в соєвому соусі.
Інгредієнти:
Приготування
Пісні капустяні котлети з рисом - рецепт
Пісні котлети з капусти і рису підійдуть для меню сильної половини. Не варто забувати, що багато чоловіків теж дотримуються посту і потребують ситний і смачний страву. Таким є дані котлети, представляють ніжне поєднання шовковистого рису з тушкованою в пасті капустою. Результат за смаком дуже нагадує голубці.
Інгредієнти :
Приготування
Пісні капустяні котлети в духовці - рецепт
Пісні капустяні котлети в духовці вимагають майстерності в приготуванні, адже в процесі випікання вони повинні стати рум'яними і не пересохнути. Для цього капусту подрібнюють у блендері і тушкують у власному соку 8 годин. Формують котлети, панірують їх у сухарях і короткочасно запікають при високій температурі до отримання сухарній скоринки.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісні морквяні котлети в духовці, мультиварці і на пару - рецепти з манкою, буряком, капустою
Пісні морквяні котлети – яскраве і смачне ласощі, яке здатне чудово урізноманітнити щоденний раціон. Таку страву можна готувати з цибулею, іншими
Пісні котлети з квасолі, вівсянки, кальмарів і буряків - рецепти в духовці і на пару
Пісні котлети після першої ж проби стануть одним з шанованих домашніх страв, яке легко урізноманітнити, змінивши базовий компонент або застосувавши
Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців
Пісні котлети з гречки дозволять якісно урізноманітнити меню під час Великого Посту або стануть частим гостем в раціоні вегетаріанців і прихильників
Капустяні котлети - кращі рецепти
Котлети з капусти знайшли народну любов завдяки своїй доступності і приголомшливого смаку. Далі підкажемо, як можна урізноманітнити базовий склад
Пісні морквяні котлети
Морквяні котлети - чудове блюдо, яке, безсумнівно, внесе яскравих фарб в буденне пісне меню. Далі запропонуємо кілька нових варіантів приготування
Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.