» » Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців

Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців

Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців
Пісні котлети з гречки-блюдо для меню в пост або раціону вегетаріанців. Вражають не тільки смакові характеристики, але і поживні властивості страви, багаті різноманітністю цінних мінералів, елементів і вітамінів, необхідних організму для повноцінного функціонування.

Як приготувати пісні котлети з гречки?


Смачні пісні котлети з гречки готуються за простою і доступною кожному технології. В якості основи для створення страви використовується відварена до повної готовності крупа, яка готується належним чином і доповнюється супроводом згідно з рецептом.

  • Кашу розтирають товкачиком, перекручують на м'ясорубці або подрібнюють у блендері.

  • Доповнюють гречану основу свіжими або термічно обробленими овочами, грибами або іншими злаковими.

  • Пісні гречаники будуть пікантніше і ароматнішою, якщо додати до складу зелень, часник, всілякі приправи.


  • Пісні котлети із гречаної каші – рецепт

    Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців

    Найпростіші пісні котлети із гречаної каші готуються з овочевою піджаркою з цибулі і моркви. Чудово відтіняє смак входять в склад фаршу компонентів чебрець або базилік, який можна додавати в сушеному або свіжому вигляді. При недостатній в'язкості основи слід додати трохи борошна.
    Інгредієнти:

  • гречка – 200 г;

  • вода – 400 мл;

  • цибулю і моркву – по 170 г;

  • сухарі панірувальні – 05 склянки;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • чебрець, базилік, сіль, перець.


  • Приготування

  • Відварюють у воді гречку до готовності і вбирання вологи, остуджують.

  • Шаткуємо цибулю і моркву, пасерують з невеликою порцією олії на сковороді.

  • Подрібнюють кашу з піджаркою за допомогою доступних кухонних гаджетів, приправляють за смаком.

  • Формують пісні котлети з гречки, панірують у сухарях, обсмажують в маслі з двох сторін.


  • Пісні котлети з гречаних пластівців – рецепт


    Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців

    Насмажити смачних пісних котлет вдасться і без попередньої варіння каші, для чого слід взяти в якості основи гречані пластівці швидкого приготування. Найчастіше подібний продукт вимагає лаконічного заварювання крутим окропом протягом визначеного інструкцією часу. Для полегшення ліплення виробів слід щоразу змочувати долоні водою.
    Інгредієнти:

  • гречані пластівці – 250 г;

  • вода – 400 мл;

  • асафетіда – 1/3-1/2 ч. ложки;

  • куркума і перець – по 1 щіпці;

  • сухарі панірувальні – 05 склянки;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • сіль.


  • Приготування

  • Гречані пластівці заливають підігрітою до кипіння водою і залишають до повного її вбирання.

  • Додають за смаком сіль, асафетіду, перець, куркуму, перемішують.

  • Формують вироби круглої форми завтовшки не більше 15 см, панірують у сухарях, викладають в розігріте масло.

  • Обсмажують пісні котлети з гречаних пластівців з двох сторін.


  • Пісні гречані котлети з грибами

    Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців

    Пісні котлети з гречки, рецепт яких буде представлений таким, що готуються з додаванням грибів. Останні попередньо обсмажують в олії з додаванням ріпчастої цибулі. Сформовані, запаніровані в борошні заготовки можна не тільки обсмажити в олії, але і підрум'янити на пергаменті, на листі в духовці, змастити поверхню томатним соусом.
    Інгредієнти:

  • гречка – 200 г;

  • вода – 400 мл;

  • цибуля – 2-3 шт.;

  • гриби – 700 г;

  • борошно – 60 г;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • сіль, перець, сухарі панірувальні.


  • Приготування

  • Відварюють у воді гречку.

  • Обсмажують на олії з цибулею гриби, приправивши за смаком.

  • Подрібнюють грибну піджарку з кашею, вмішують борошно, приправи.

  • Формують пісні котлети з гречки з грибами , вмочають у сухарях, обсмажують в олії.


  • Пісні гречано-капустяні котлети

    Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців

    Соковитими і смачними будуть приготовані пісні гречані котлети з капустою і манкою. Капустяну нарізку можна відварити у воді до м'якості приблизно 15 хвилин або протушкувати в сотейнику з невеликою кількістю рослинного масла. Крупу манну слід вибрати дрібну або замінити її борошном, крохмалем.


    Інгредієнти:

  • гречка – 200 г;

  • вода – 400 мл;

  • капуста – 300 г;

  • манка – 100 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • борошно – 100 г;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • Відварюють у воді до готовності гречку.

  • Протушивают або відварюють до м'якості капусту, викладають в кашу.

  • Додають подрібнений в кашку за допомогою блендера або терки цибулю.

  • Всипають манку, масу солять, перчать, перемішують, формують з неї котлети, умочують в борошні.

  • Смажать пісні котлети з капусти і гречки на маслі, підрум'янюючи з двох сторін.


  • Пісні котлети з гречки і квасолі

    Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців

    Пісні котлети з гречки будуть ще корисніше і ситніше, якщо доповнити склад попередньо відвареної або готової консервованою квасолею. Горохова борошно не є обов'язковим інгредієнтом і її можна замінити додатковою порцією пшеничного, додавши в фарш при цьому половину ріпчатої цибулі.
    Інгредієнти:

  • гречка – 200 г;

  • квасоля – 200 г;

  • борошно горохова – 2-3 ст. ложки;

  • часник – 2 зубки;

  • борошно – 60 г;

  • висівки – 2 ст. ложки;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • сіль, перець, сухарі для панірування.


  • Приготування

  • Відварюють гречку і квасолю до повної готовності, охолоджують.

  • Замочують висівки, додавши рівну кількість води, на 15 хвилин.

  • Подрібнюють гречку і квасоля в блендері, додавши при цьому часник.

  • Вмішують у фарш висівки, борошно горохове і пшеничну, солять, перчать.

  • Формують пісні гречані котлети, панірують у сухарях, обсмажують в олії.


  • Пісні котлети з гречки і картоплі

    Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців

    Порадують гармонією смаку приготовані пісні котлети з гречкою і картоплею. Причому смак буде відрізнятися в залежності від того, варені або сирі коренеплоди використовуються для додавання в фарш. Результативно застосовується на практиці і однаково затребувана споживачами і та, і інша версія наїдки.
    Інгредієнти:

  • гречка – 200 г;

  • картопля – 3 шт.;

  • цибуля – 05 шт.;

  • часник – 1 зубок;

  • борошно – 1-2 ст. ложки;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • Відварюють гречку до повної готовності, охолоджують.

  • Картопля перетирають на дрібній тертці, трохи віджимають від соку, перекладають до каші.

  • Додають обсмажені на маслі цибулю, подрібнений часник, сіль, перець, перемішують.

  • Формують вироби і обсмажують з двох сторін.


  • Пісні котлети з сочевицею і гречкою

    Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців

    Пісні гречані котлети – рецепт , який можна виконати за участю відварену до готовності червоної або зеленої сочевиці. Ідеальною приправою в даному випадку буде каррі або ароматний мікс хмелі-сунелі. В якості основи для панірування виробів можна використовувати рисову, кукурудзяну або пшеничне борошно.
    Інгредієнти:

  • гречка – 200 г;

  • сочевиця – 200 г;

  • морква – 1 шт.;

  • каррі – за смаком;

  • крохмаль – 2 ст. ложки;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • сіль, перець, борошно для панірування.


  • Приготування

  • Відварюють до готовності і подрібнюють доступним способом гречку і сочевицю.

  • Додають перетерту на дрібній тертці борошно і крохмаль.

  • Приправляють масу за смаком, формують з неї виробу, панірують у борошні.

  • Обсмажують пісні котлети з квасолі і гречки в маслі з двох сторін.


  • Пісні гречані котлети в духовці

    Пісні котлети з гречки з грибами, картоплею, капустою - рецепти з каші і пластівців

    Максимально корисними і дієтичними будуть приготовані пісні котлети з гречки в духовці. Класичну основу з цибулею і морквою можна доповнити при бажанні попередньо припущенної до м'якості болгарським перцем, кабачкової м'якоттю, нарізаними помідорами або дрібно нарубаної свіжої зеленню.
    Інгредієнти:

  • гречка – 200 г;

  • вода – 400 мл;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • часник – 2 зубки;

  • борошно – 60 г;

  • сіль, перець, олія, зелень, спеції.


  • Приготування

  • Відварюють до готовності і вбирання вологи гречку, подрібнюють разом з обсмаженою на олії цибулею і морквою.

  • Додають в основу часник, зелень, сіль, перець, зелень, борошно, перемішують і добре відбивають.

  • Формують котлети, укладають на деко з пергаментом і відправляють на 20 хвилин в прогріту до 180 градусів духовку.
    Додав: admin | 21-03-2018, 18:48
    Переглядів: 98