Пісні капустяні котлети швидко, просто і корисно пожвавлять не скоромне суворе меню. Страва не обмежується однією білокачанної. Квашена зимова заготівля, червона, китайська і кольорова представниці капустяних так само чудово поєднуються з крупами, грибами і овочами, що збільшує шанси підібрати рецепт на будь-який смак і гаманець.
Як приготувати пісні котлети з капусти?
Пісні котлети з капусти можна приготувати різними способами. Молоду білокачанну просто подрібнюють, з'єднують з іншими компонентами, панірують і обсмажують. Старі качани відварюють і пропускають через м'ясорубку. Всі сорти капусти поєднуються з овочами і крупами, тому в котлети додають картоплю, моркву, гриби, кабачки, рис.
Смачні пісні котлети з капусти виходять тільки з правильно підготовлених овочів, це стосується капусти, яку краще подрібнити за допомогою м'ясорубки або блендера. Якщо під рукою є тільки ніж, слід подбати, щоб капуста була нарізана однаково тонкою довгою соломкою. Для того, щоб пісні капустяні котлети без яєць зберегли форму під час смаження, у фарш обов'язково додають борошно або манку. Смажити пісні капустяні котлети необхідно тільки на розпеченому маслі, якщо покласти їх в негорячее масло, то вони просочаться жиром і стануть неїстівними. Пісні котлети з капусти
Пісні котлети зі свіжої капусти займають лідируючу позицію серед бюджетних закусок. Доступність і вартість білокачанної роблять страву фінансово вигідним, а її харчових якостей вистачить для того, щоб при мінімумі компонентів блюдо виходило дуже смачним, тому доповнень потрібні тільки цибуля, часник, олія, борошно і манка.
Інгредієнти:
капуста - 500 г; манка - 60 г; вода - 2 л; сіль - 20 г; борошно - 60 г; цибуля - 1 шт.; зубок часнику - 4 шт.; свіжа зелень - 40 г; масло - 80 мл; панірувальні сухарі - 60 р. Приготування
Проваріть капусту 10 хвилин. Пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею, зеленню і часником. Перемішайте фарш з борошном і манкою і відставте на 15 хвилин. Сформуйте пісні білокачанні капустяні котлети. Запаніруйте їх у сухарях і обсмажте до золотистого кольору в розпеченому маслі. Пісні котлети з квашеної капусти
Рецепт пісних котлет з квашеної капусти допомагає правильно утилізувати залишки зимових запасів. Кисла капуста володіє величезним запасом вітаміну С, завдяки якому стає не тільки смачним, але і корисним продуктом. Котлети з неї виходять соковитими, ніжними, з приємним кислуватим відтінком і дуже схожі на пиріжки.
Інгредієнти:
квашена капуста - 500 г; борошно - 125 г; манка - 125 г; цибуля - 1 шт.; сода - 5 г; олія - 100 мл Приготування
Квашену капусту відіжміть, додайте борошно, манку, соду і цибулю. Наполягайте фарш 5 хвилин. Сформуйте пісні квашені капустяні котлети. Обсмажте їх до хрусткої скориночки і тушкуйте під кришкою кілька хвилин. Пісні котлети з цвітної капусти
Пісні котлети з брокколі та цвітної капусти - відмінний варіант з'єднання двох корисних овочів. Цвітна капуста малокалорійна, а за вмістом вітамінів перевершує своїх родичок. Не поступається їй цариця капустяного світу - брокколі. Вони апетитно виглядають разом, соковиті і збігаються часом готування, яке займає близько півгодини.
Інгредієнти:
броколі - 300 г; цвітна капуста - 300 г; цибуля - 2 шт.; борошно - 200 г; масло - 120 мл Приготування
Відваріть брокколі і цвітну капусту в окропі 15 хвилин. Обсмажте цибулю. Обидва сорти капусти дрібно наріжте, з'єднайте з цибулею і сформуйте котлети. Запаніруйте їх у борошні. Смажте пісні капустяні котлети до рум'яності. Пісні котлети з червоної капусти
Пісні капустяні котлети - рецепт, який знайомить з гастрономією різних країн. Мова йде про червону капусту, яка на наших широтах рідко використовується для приготування котлет, але дуже затребувана в індійській кухні. В даному варіанті її поєднують із прянощами і традиційними цибулею та картоплею, що робить страву більш звичним і для слов'ян.
Інгредієнти:
відварна картопля - 4 шт.; червона капуста - 250 г; зелена цибуля - 40 г; мелений коріандр - 2 г; кумин - 2 г; олія - 60 мл; червоний цибуля - 1 шт.; сік лайма - 10 мл Приготування
Всі компоненти подрібніть, приправте і сформуйте 10 котлет. Обсмажте по хвилині з кожної сторони. Пісні котлети з пекінської капусти
Приготування пісних котлет з капусти включає використання всіх сортів. Особливої уваги заслуговує пекінська капуста. Вона не втрачає свіжості протягом зими і весни, і широко представлена на полицях магазинів. Її ніжні листя не потребують попередньої обробки, завдяки чому котлети зберігають весь набір вітамінів.
Інгредієнти :
пекінська капуста - 200 г; картопля - 1 шт.; морква - 1 шт.; борошно - 150 г; масло - 40 мл; приправа до смаку. Приготування
Капусту подрібніть в блендері. Картоплю і моркву натріть на тертці. Дрібно наріжте цибулю. З'єднайте всі разом, приправте і перемішайте з 80 р борошна. Запаніруйте котлети решти борошні й обсмажте. Пісні капустяні котлети з манкою - рецепт
Пісні капустяні котлети з манкою виходять завжди. Такі властивості манної крупи, яка, в поєднання з фаршем, робить його стійким і не дає компонентів розсипатися. Вона надає фаршу щільність, практично розчиняючись в ньому, і зберігаючи котлети ніжними. Особливо добре це відчувається, якщо залишити її з овочами, як кашу 5 хвилин.
Інгредієнти:
капуста - 850 г; цибуля - 1 шт.; морква - 1 шт.; манка - 125 г; сухарі - 70 г; олія - 60 мл; вода - 250 мл Приготування
Всі овочі тонко наріжте і тушкуйте у воді 20 хвилин. Всипте манку і тушкуйте 5 хвилин. Охолодіть, сформуйте котлети, обваляйте їх у сухарях і обсмажте. Пісні котлети з капусти і картоплі - рецепт
Пісні котлети з капусти і картоплі - одне з найпопулярніших поєднань. Часто їх готують у вигляді драніков, просто обсмажуючи масу на сковороді. Але особливо ніжними, повітряними і хрусткими виходять котлети з відварних овочів. Вони гарні гарячими і холодними, не обтяжують шлунок і чудово підійдуть в якості легкого вечері.
Інгредієнти:
капуста - 300 р; картопля - 4 шт.; зубок часнику - 3 шт.; олія - 100 мл; зелена цибуля - 40 г; вода - 80 мл; борошно - 60 р. Приготування
Потушкуйте капусту 10 хвилин і подрібніть в блендері. Картоплю відваріть і пюрируйте. З'єднайте всі разом, додайте 40 мл олії. Запаніруйте котлети в борошні й обсмажте по 2 хвилини з кожного боку. Пісні капустяні котлети з вівсянкою
Пісні котлети з капусти з вівсянкою – стали символом здорової їжі. У цьому поєднанні вівсяні пластівці виступають поживним і корисним компонентом, який додає фаршу ситності і скріплює його. Пластівці стають в'язкими, не дозволяючи масі розсипатися, і допомагають забезпечити хрусткость скоринці і надати горіховий смак, роблячи котлети набагато колоритней.
Інгредієнти:
капуста - 350 г; вівсяні пластівці - 50 г; вода - 15 л; сіль - 20 г; панірувальні сухарі - 50 г; зубок часнику - 2 шт.; олія - 60 мл; свіжа зелень - 20 р. Приготування
Капусту відваріть за 20 хвилин. Пюрируйте, додайте часник, зелень і вівсянку. Запаніруйте котлети в сухарях і обсмажте на сковороді. Пісні котлети з капусти з грибами
Пісні капустяні котлети з грибами - гідна альтернатива м'ясної страви. У цьому не варто сумніватися - гриби містять білок, повноцінно замінюючи м'ясо, мають текстуру, яка робить фарш соковитою, і відрізняються прекрасним ароматом. Єдине: обидва компоненти трохи прісні, тому слід попрацювати над смаком, загасивши їх в соєвому соусі.
Інгредієнти:
капуста - 450 г; печериці - 350 г; цибуля - 1 шт.; манка - 60 г; крохмаль - 10 г; соєвий соус - 40 мл; вода - 120 мл; панірувальні сухарі - 80 г; олія - 60 мл Приготування
Нашатковані овочі обсмажте. Накрийте кришкою і тушкуйте 15 хвилин. Додайте воду, соєвий соус, крохмаль і тушкуйте 5 хвилин. Сформуйте котлети, запаніруйте і обсмажте. Пісні капустяні котлети з рисом - рецепт
Пісні котлети з капусти і рису підійдуть для меню сильної половини. Не варто забувати, що багато чоловіків теж дотримуються посту і потребують ситний і смачний страву. Таким є дані котлети, представляють ніжне поєднання шовковистого рису з тушкованою в пасті капустою. Результат за смаком дуже нагадує голубці.
Інгредієнти :
капуста - 400 г; рис - 120 г; вода - 300 мл; масло - 80 мл; томатна паста - 20 г; зелень - 10 г; панірувальні сухарі - 60 р. Приготування
Відваріть рис. Капусту прокрутіть в блендері і тушкуйте разом з пастою і спеціями 10 хвилин. З'єднайте обидва компоненти. Запаніруйте котлети в сухарях і обсмажте. Пісні капустяні котлети в духовці - рецепт
Пісні капустяні котлети в духовці вимагають майстерності в приготуванні, адже в процесі випікання вони повинні стати рум'яними і не пересохнути. Для цього капусту подрібнюють у блендері і тушкують у власному соку 8 годин. Формують котлети, панірують їх у сухарях і короткочасно запікають при високій температурі до отримання сухарній скоринки.
Інгредієнти:
капуста - 12 кг; сіль - 20 г; вода - 125 мл; панірувальні сухарі - 90 г; борошно - 60 г; масло - 120 мл Приготування
Капусту подрібніть в блендері. Посоліть, додайте воду і тушкуйте 8 годин. Остудіть, всипте борошно і сформуйте котлети. Запаніруйте в сухарях і випікайте при 200 градусах по 7 хвилин з кожного боку.